Спойлери от риалити предавания - тема 24

• 117 061
  • 745
  •   3
Отговори
# 735
 Да разнищим лицата от снимката.За мен са Радостина която влиза при жълтите,Ивайло,мисля,че другата е Гизем,която влиза при сините и Наталия..и май са на елиминации.
Снимка от бъдещето! 🤩
Това ми изглежда като битка за спасение. Виждам едни 100 гроша на колана на Ивайло, ако не се спаси.

# 736
 Да разнищим лицата от снимката.За мен са Радостина която влиза при жълтите,Ивайло,мисля,че другата е Гизем,която влиза при сините и Наталия..и май са на елиминации.
Снимка от бъдещето! 🤩
Това ми изглежда като битка за спасение. Виждам едни 100 гроша на колана на Ивайло, ако не се спаси.

Като гледам битката е тази където висят на едни стени и трябва да махат едни пръчки така че лекичката Наталия и другите жени за мене имат предимство пред тежкия и по - едър в тяло Ивайло .

# 737
  • Буркина Фасо
на жените няма и да дадат жилетки за да изравнят силите?

# 738
Много се радвам, че Гизем се е измъкнала от блатото. То май всички, които са там в момента са се измъкнали, без Гордиенко и китаристчето.

# 739
Което значи, че всеки пратен от тези дето се измъкват отпада ?

# 740
  • София
Сигурни ли сте, че синята е Джиесемката, защото аз се загледах и нещо не видях никакви татуировки на ръката и?

# 741
ИВ
Дидо, и аз гледах за същото. На дясната са по-малко:
Скрит текст:

И профили сравнявах:
Скрит текст:

То няма много руси жени. Другата руса е Николета.

# 742
ИВ
Пак ще досаждам в късните часове.

Знам, че вече до огромна степен е ясен финалът и финалистите, обаче забелязах, че Калин е харесал публикация в един от профилите на д-р Боев в Инстаграм (от елиминираното племе в миналия сезон), която е от 20.08, също и пост на негова приятелка от 21.08, а според проучване на Билянка из профилите на редакторите 😆, финалът е бил на 25.08/26.08.

Възможно е просто да ги е видял и харесал по-късно и аз вече да си се вкарвам във филми, обаче наистина ми е един от фаворитите и си го искам на финал. Пиша, за да може притесненията ми да бъдат разсеяни. 😄

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 02:16 от justt_love

# 743
Често като отворя ИГ ми излизат постове от преди някакви дни, въпреки че следвам около 400 човека, които постоянно постват, и влизам много често. Реално, за да излизат хронологично, трябва ръчно да го настроиш.

Нямам идея иначе за него дали е или не е финалист. Но зная ИГ как работи, алгоритмите там са особени.

# 744
ИВ
Е, Калин може и по-късно да е харесал тези постове. На този етап това не може да ни е фактор. За мене са важни харесванията на постове в деня на излизането им, докато текат снимките. Каквито са тези, които съм споменавала тук.
Иначе Калин го намерих ден след финала от профила на Катрин. Тогава имахме 23-ма общи. Ако по-рано са били толкова много, вероятно от ИГ щеше да ми излезе като предложение за следване. През целия ден се виждаше движение при него, тъй като записвах и кой е последвал профила, както и кой е последван от него. Виждаш как някой участник го е последвал, но Калин него не. След час например вече го е последвал. И т.н.
Има и нещо друго - участниците се пазеха. Какво имам предвид. Да вземем например Карина. С нея имам 7 общи преди 25.07. (вече е отпаднала). Сред тях и хора от екипа. За мене е сигурен участник. Пускам името ѝ в темата на 25.07. и до часове общите ни нарастват на 21. Това се е случвало много пъти. Даже го използвах за тестване на имена. 😁 Пускам например 7-8 души, в които съм сигурна, и 1-2 имена, за които не съм, за да видя какви ще са реакциите.
Мисля, че хората, които най-късно се появиха, най-дълго са стояли и най-дълго са пазени. Като Калин. Изключвам тези, които съм намерила още преди началото на снимките, като Сапунджиева, Ръждавичка.
Алекс е по същия начин. Той се появи от профила на Гешев. Теодор също го последва. Имахме и други общи.
Оф, дълго стана! Идеята ми е, че според мене Калин си е финалист.

# 745

Общи условия

Активация на акаунт