Медицински университет - Тема 5

• 14 247
  • 169
  •   1
Отговори
# 90
  • Сандански
Здравейте, интересува ме дали МУ Пловдив, МУ София и СУ имат предварителни курсове по биология и химия за кандидатстване?

За МУ София има.
Заповядай инфото Wink
https://mu-sofia.bg/kandidat-studentski-kursove-po-biologia-i-himia-2/

# 91
Здравейте,
Кога да очакваме дати за предватителен изпит в МУ? Очакваният план-прием за студентите по медицина 2026-2027 г. Моля хората от групата с опит да споделят.

# 92
По спомен датите за предварителните и редовните изпити излязоха в началото на януари за МУ София, за другите унита - през декември. Ако питате и за брой приемани студенти - доста късно, в хода на КСК през юни.

# 93
Само присъствени ли са, дали има възможност онлайн?

За МУ София има.
Заповядай инфото Wink
https://mu-sofia.bg/kandidat-studentski-kursove-po-biologia-i-himia-2/
[/quote]

# 94
За МУ- София са само присъствени (поне досега беше така).
МУ-Варна организираха онлайн курсове.

# 95
  • Русе
Здравейте,
Имам въпрос относно изхранването в столовете на МУ ВАРНА.
По колко отстъпка имат на хранене?
Аз четох в заповедта, че имат за обяд и вечеря по 4лв.
Дъщеря ми каза,че са й казали, че може да се чекира с картата само веднъж т.е. 4лв отстъпка.

# 96
Прати заповедта, за да я видим.

# 97
  • Бургас
Здравейте,
Дъщеря ми каза,че са й казали, че може да се чекира с картата само веднъж т.е. 4лв отстъпка.
Здравейте!
Още първите дни на дъщеря ми са и казали, че 2 часа след покупката за обед, новата отстъпка става активна.

# 98
  • Русе
Прати заповедта, за да я видим.
Скрит текст:

Здравейте,
Здравейте!
Още първите дни на дъщеря ми са и казали, че 2 часа след покупката за обед, новата отстъпка става активна.

Благодаря за информацията. Ще й кажа.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 16:56 от maiche

# 99
Нещо да сте чули за Деня на народните будители - тази година като се пада в събота, дали понеделникът (03.11) ще е учебен във ВУЗ-овете?

# 100
Нещо да сте чули за Деня на народните будители - тази година като се пада в събота, дали понеделникът (03.11) ще е учебен във ВУЗ-овете?
Всеки университет трябва да издаде заповед, ако ще е неучебен.

# 101
Здравейте, как стават заверките в МУ Плевен, тъй като чух, че ако не си се подписал на листовете за лекции, трябва да си го заплатиш? Вярно ли е това? Как става заверката?

# 102
  • Варненска клюкарка
Някой назад питаше за Деня на народните будители - мога да кажа за МУ Варна. Обикновено университетът запазва заведение за 31.10 затворено за посещение за външни лица, с безплатен достъп за студентите и някаква програма наживо, където студентите са поканени да си направят тематично парти по повод Хелоуин, а на другия ден 01.11. който всъщност е празникът почиват.

# 103
  • София
А 8 декември учебен ден ли е за студентите?

# 104
Здравейте, как стават заверките в МУ Плевен, тъй като чух, че ако не си се подписал на листовете за лекции, трябва да си го заплатиш? Вярно ли е това? Как става заверката, ако някой има информация?

Общи условия

Активация на акаунт