Медицински университет - Тема 5

• 14 189
  • 169
  •   1
Отговори
# 150
Дати на КСК изпити за Варна:
18.04.2026 (събота) - Биология и Химия
02.07.2026  (четвъртък) - Биология и Химия

# 151
Здравейте. Кога може да очакваме датите за МУ София. Синът притеснен, че можело да са март месец.

# 152
Да, и при нас достигна тази информация за МУ София за 21 и 22.03.2026 г. още не е официална, но дано да не е вярна. Това е 1 месец по-рано от обичайното.

# 153
Незнам дали някой е забелязал, че МУ Варна са пуснали платформа за решаване на реални тестове от КСО. Срещу заплащане разбира се.
Жалко, че за нас я нямаше, определено облекчава и успокоява. Не можахме да тестваме, изисква плащане, но пише, че оценява и показва резензия.

# 154
Да , аз ги следя във фейса и го видях....

# 155
Стетоскопи 3M Littmann Classic III на Черен петък в Amazon.de, 84 евро, с безплатна доставка до Бг
С код ENJOY10 дава и още -10 евро отстъпка за първа покупка от приложението.
 https://www.amazon.de/-/en/Littmann-5627-Stethoscope-Monitoring- … C225&sr=1-12&th=1

# 156
Здравейте, искам да попитам запознатите дали съм разбрала правилно. Ако желая да се явя на изпити по биология и химия в СУ за фармация, но това ми е резервен вариант, нали мога да се регистрирам директно за редовните изпити, без да подавам никакви документи преди това, когато тече предварителният изпит?

# 157
  • София
Да, няма нужда да подаваш нищо по време на предварителните - на тях се явяват и 11-сето класници, но е добре да отидеш и на пробните - опит, а и се ползва по-високата оценка.

# 158
Здравейте,
Ако някой е посещавал подготвителните курсове на МУ - София, бихте ли ми казали в какви часове обичайно се провеждат?
Чудим се дали дъщеря ми ще може да пътува за курса на деня без да нощува в София.

# 159
  • София
Здравейте,
Ако някой е посещавал подготвителните курсове на МУ - София, бихте ли ми казали в какви часове обичайно се провеждат?
Чудим се дали дъщеря ми ще може да пътува за курса на деня без да нощува в София.

Курсовете са от 9.00 до 17.00 ч.
Но синът ми ги определя, като не много полезни, но той ходи и другаде.

# 160
Да, и при нас достигна тази информация за МУ София за 21 и 22.03.2026 г. още не е официална, но дано да не е вярна. Това е 1 месец по-рано от обичайното.

Да март месец ще бъде предварителния изпит. Учителката по биология на дъщеря ми им е потвърдила

# 161
В четвъртък ще има Академичен съвет, на който е включена точка за обсъждане на приема 2026/2027 година. Би трябвало след това да обявят някаква информация. Ще следя кога ще качат протокола от заседанието или кога и какво ще обявят на страницата за прием.

# 162
Излезна официално за МУ София. https://mu-sofia.bg/priem/ksk/grafik/

# 163
Знае ли се кога ще излезе новият сборник за МУ София? Да няма добавени теми в конспекта…

# 164
Тази година , така де следващата , защо изтеглят предварителните по-рано ??? И доколкото чувам от сина ми ще добавят и нови теми Sad

Общи условия

Активация на акаунт