Медицински университет - Тема 5

• 21 008
  • 254
  •   2
Отговори
# 165
Откъде може да е сигурен, че добавят нови теми, като пускат сборника януари? Макар че уж миналата година по това време го бяха пуснали… За голям брой теми ли говорим?

# 166
Откъде може да е сигурен, че добавят нови теми, като пускат сборника януари? Макар че уж миналата година по това време го бяха пуснали… За голям брой теми ли говорим?
Така се говори , нищо сигурно докато не излезе сборника, разбира се.
Апропо, кога се очаква, някой има ли идея ?

# 167
  • Сандански
Знае ли се кога ще излезе новият сборник за МУ София? Да няма добавени теми в конспекта…

Миналата година излезе около 15 декември.

Честит празник на студентите от медицинските университети и на всички други, разбира се!
Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 168
Честит празник на студентите и на студентските майки! Да са ни живи и здрави децата! Да се чувстват щастливи и удовлетворени по нелекия път, който са избрали!
Къде празнуват вашите студенти? Нашите са пак в Банско.

# 169
Здравейте! Бих искала да попитам, има ли сборник, конспект за подготовка в СУ, Медицина? Искам да опитам ПЛАТЕНО догодина, живот и здраве, но не намирам никаква информация, прерових целият сайт. Също мислих и да се подготвям допълнително и от сайта на МУ-Варна, макар че няма да кандидатствам там, а само в СУ. Благодаря!

Последна редакция: пн, 08 дек 2025, 15:33 от ladyshrew

# 170
Когато дойде времето, нали този сборник се взема от Центъра по хигиена? Правилно ли съм разбрала? Още на същия ден ли трябва да го вземем, бързо ли се изкупува?

# 171
  • Сандански
Когато дойде времето, нали този сборник се взема от Центъра по хигиена? Правилно ли съм разбрала? Още на същия ден ли трябва да го вземем, бързо ли се изкупува?
Спокойно, не се изкупува за един ден Relaxed Да  от Центъра по хигиена се купува.
Ако имате от миналата година може да сравните и да прецените дали са много разликите, че да взимате нов или да ползвате стария.
В миналия мисля, че беше сменено нещо минимално.
Успех Flowers Four Leaf Clover

# 172
Ние купихме новия сборник един месец преди предварителните, макар че беше разбрала разликите от учителите си и май се оказа напълно излишно.

# 173
От книжното изложение купих едни сборници с тестове дадени университет по университет. Издателство "клет". Не знам колко са смислени, не следя нито материала, нито подготовката. Дано не съм се прецакала много.

# 174
Дали някой има информация излезе ли новия сборник ?

# 175
  • София
Ако става въпрос за МУ София, по принцип го обявяват на сайта, когато излезе, а засега няма такова съобщение. Вероятно в началото на следващата година ще излезе.

# 176
Благодаря, sanaka … да, за МУ София питам Simple Smile

# 177
Дати за МУ-Пловдив - 31.06.2026 Биология, 01.07.2026 Химия

Дати за Тракийския - 18.04.2026 Биология, 19.04.2026 Химия

Има съвпадение на дата 18.04 в МУ-Варна и Тракийския.

https://medpriem.sabev03.eu/calendar/

# 178
31ви юни? 🙄

# 179
  • София
Това е редовният изпит. МУ Пловдив няма предварителни изпити.

Има съвпадение на дата 18.04 в МУ-Варна и Тракийския.
Това е интересно, предвид че по наредба изпитите трябва да се провеждат по график, съгласуван между университетите и да не се допускат изпити на една и съща дата на различни университети.

Общи условия

Активация на акаунт