Медицински университет - Тема 5

• 14 507
  • 171
  •   1
Отговори
# 165
Откъде може да е сигурен, че добавят нови теми, като пускат сборника януари? Макар че уж миналата година по това време го бяха пуснали… За голям брой теми ли говорим?

# 166
Откъде може да е сигурен, че добавят нови теми, като пускат сборника януари? Макар че уж миналата година по това време го бяха пуснали… За голям брой теми ли говорим?
Така се говори , нищо сигурно докато не излезе сборника, разбира се.
Апропо, кога се очаква, някой има ли идея ?

# 167
  • Сандански
Знае ли се кога ще излезе новият сборник за МУ София? Да няма добавени теми в конспекта…

Миналата година излезе около 15 декември.

Честит празник на студентите от медицинските университети и на всички други, разбира се!
Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 168
Честит празник на студентите и на студентските майки! Да са ни живи и здрави децата! Да се чувстват щастливи и удовлетворени по нелекия път, който са избрали!
Къде празнуват вашите студенти? Нашите са пак в Банско.

# 169
Здравейте! Бих искала да попитам, има ли сборник, конспект за подготовка в СУ, Медицина? Искам да опитам ПЛАТЕНО догодина, живот и здраве, но не намирам никаква информация, прерових целият сайт. Също мислих и да се подготвям допълнително и от сайта на МУ-Варна, макар че няма да кандидатствам там, а само в СУ. Благодаря!

Последна редакция: пн, 08 дек 2025, 15:33 от ladyshrew

# 170
Когато дойде времето, нали този сборник се взема от Центъра по хигиена? Правилно ли съм разбрала? Още на същия ден ли трябва да го вземем, бързо ли се изкупува?

# 171
  • Сандански
Когато дойде времето, нали този сборник се взема от Центъра по хигиена? Правилно ли съм разбрала? Още на същия ден ли трябва да го вземем, бързо ли се изкупува?
Спокойно, не се изкупува за един ден Relaxed Да  от Центъра по хигиена се купува.
Ако имате от миналата година може да сравните и да прецените дали са много разликите, че да взимате нов или да ползвате стария.
В миналия мисля, че беше сменено нещо минимално.
Успех Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт