СНБМ - инициативи - VIII част

• 11 417
  • 300
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, сигурно вече посрещате гостите, а аз стискам палци оттук!

Успех, ще чакам да разказвате после, и то в цвят и звук! И снимкииии!

# 91
Хриси, виждам те, разказвай бързо, че нямам търпение Laughing

# 92
Явно на мен се пада честта  Hug
Момичета празника мина много добре   bouquet
Сигурна съм, че децата се забавляваха много, а това беше най-важното.  Heart Eyes
Всички наградени от София бяха там и си получиха наградите  bouquet
Елена Петрова се включи чудесно. Беше много щастлива, че сме я поканили, каза, че отдавна й се искало да направи нещо, но се чудела как. Така че сега можем да разчитаме на помощта й за кръглата маса  Hug
Разбира се огромни благодарности на Инето, че се свърза с нея  Hug
Крум Савов също се включи добре в раздаването на наградите въпреки, че си има предаване човека днес ни отдели време и каза, че е на разположение за кръглата маса   bouquet
Благодаря много на момичетата от ДБМ, че ни подкрепиха както винаги   bouquet
Благодаря и на секстет, че дойде  Hug
Залата беше прекрасна, хората от Средец се справиха чудесно с децата   bouquet

Паричките , които събрахме ще каже Наси точната сума, но мисля че беше 660 лв, добре че не е 666  hahaha

Ами май това е засега, за съжаление днес не ни върви със снимките  Cry Мъжа ми беше снимал само няколко снимки и ни падна батерията на фотото (аз покрай всичко останало за това не ми е останал акъл да го заредя  Blush) Една приятелка снима и после не знам какво направила та затрила всички снимки  Crazy
По принцип и самото осветление беше много кофти за снимки.
Надявам се на Доли от фотоапарата да е излязло нещо  Praynig
Някой друг снима ли?

Ми това се сещам засега, неприсъствалите, ако имате въпроси питайте  Hug

Гери, писали сме едновременно  Mr. Green

# 93
Другото, което имам да ви кажа е че пускам сдружението една седмица неплатен отпуск   Joy

Мисля, че заслужаваме малко почивка, тоест да се погрижим малко и за някои лични дела, които бяхме изоставили на заден план.

Иска ми се обаче да се видим другата събота или неделя да решим какво ще правим с кръглата маса, казвайте дали сте съгласни  Peace

# 94
И какви бяха наградите - сега вече спокойно можем да говорим за това Grinning

# 95
Гери, а ти писа ли в анкетките за конкурса кой печели?
Наградите ги има в списъка с наградените , който е в пощата. Не ги помня всички  Crazy

Момичета, довечера ще седна да напиша в някакъв вид кой какво е взел от празника като материали, за да няма като миналия път с плакатите да ги издирваме  Peace

Във вторник от Средец трябва да се вземе фактурата от кафето. Някой има ли път натам, кафето работи до 20ч ?

Трябва да се направи една грамота за едно детенце спечелило награда. Някой от вас каза, че имало готови темплейти и щял да направи. КОй беше? Жени ще праща на това дете награда по пощата, така че ако можете да се разберете да се прати и грамотата  Peace

# 96
Гери, а ти писа ли в анкетките за конкурса кой печели?

НЕ, не съм писала, защото темите се заключиха точно в 14 часа вчера. Но писах в нашата тема, който се интересува, може да прочете. Но ако решите, може да пуснем нова тема с резултатите.

# 97
В коя нашата тема бе Гери?
Да кажат и момичетата, но мисля, че трябва да има отделна тема  Peace

# 98
Приключих с преброяването на гласовете!
Самата аз се въздържах от гласуване, защото след като преброих гласовете, се чувствам пристрастна.

Форумският любим художник е авторът на Рисунка 108 - събрал е 26 гласа.

На мейла ще кача таблицата, за да видите как е гласувано.

Е, успешна работа утре, момичета! Ще ви подкрепям в мислите си и ще очаквам с нетърпение снимки, мноооого снимки Laughing

Ето, Хриси.

Сега ще пусна тема в Клюкарника .

Последна редакция: нд, 15 апр 2007, 16:08 от Моли Уизли

# 99
Пуснах тема в Клюкарника. Публикувах цялата таблица, за да се види как е гласувано.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=182355.0

Обаче момичетата се интересуват кои са художниците, а аз не мога да им отговоря. Моля ви, някоя от вас да отговори Laughing

# 100
  • София
Аз имам около 100 снимки, но от подготовката.
От самия празник снимах само дракона като влизаше  Cry

# 101
  • София
Иска ми се обаче да се видим другата събота или неделя да решим какво ще правим с кръглата маса, казвайте дали сте съгласни  Peace

Съгласна.
Но ако можем да го направим в някой детски клуб, за да вземем и децата да си поиграят.
Аз имам да се реванширам на моето задето днес пропусна празника.  Wink

# 102
Момичета, шапка ви свалям за цялата организация и всичко, което свършихте. Ще ми е интересно и да кажете как мина дискусията в кафето, аз вътре се забавлявах при дечурлигата, много добре се справиха от залата хората. Балоните после ги раздадохме в парка, така че и други дечица са зарадвани.  Wink
Хриси е права, че трябва да се говори за самата кръгла маса, колкото по-рано имаме яснота, толкова по-рано ще може да отправим покани към отговорните институции и да се съобразим с графиците им.
Ине, как си душа? Кажи за изпитите?

# 103
Аз от името на Ина ще изклюкарствам, че госпожа зубрачка си е взела изпитите и двата!

После ще пиша моите впечатления от празника! Сега марш в банята! Ние с моята госпожица уважихме и животинките в зоо градина, абе голям празник днес!

# 104
Здравейте от мен отново!

Първо искам да кажа, че от това което успях да видя (а то не беше хич много Embarassed) празника мина страхотно.
Много приятно съм изненадана от Елена Петрова и Крум Савов, от представителите на НУК и Пумпелина.

Специални благодарности на отзивчивите хора от Дом на културата Средец. Личи им на тези хора, че им пука от това, което работят. Поклон пред вас!

Специални благодарности за кетеринг фирмата, която също се съобрази с благотворителното мероприятие и даде възможно най-добрата оферта за услугите си!

Специални благодарности и за вас Дами от Сдружение Настоящи и бъдещи майки. Вие доказахте, че когато човек има желание всичко е постижимо. Въпреки не леката работа по малкото събитие, въпреки нервите, които си изпускахме само и само всичко да стане перфектно всички се справихте страхотно! Прекланям се и пред вас, защото не е лесно да се пренебрегнат семействата ви, за да се борите за кауза, за която повечето мислят за недостижима.
Но ние доказахме, че всичко се постига с малки крачки и бавно нагоре по стълбата с високо вдигната глава! newsm20
Целувки на всички!

Общи условия

Активация на акаунт