СНБМ - инициативи - VIII част

• 11 452
  • 300
  •   1
Отговори
# 135
# 136
  • София
Май само аз не съм ви казала колко ви обичам и колко се радвам, че ви срещнах.   bouquet
Това отляво в аватара ми е за всички вас!
Не бях от най-активно включилите се в подготовката на празника, но всичко много ми хареса.
И ми се иска това да стане наша традиция. Да си правим всяка пролет по една такава приказка. И разбира се конкурс за детски рисунки.  Heart Eyes

# 137
- отчети трябва да се подават само на онези, които имат изискване за това и
- трябва да съдържат информация само за разходването на предоставените от конкретния дарител средства
Тук съм абсолютно съгласна

Нук още не са получили подписания от нас договор и съответно не са превели парите. Хриси ще провери по разписката от пощата, ако трябва ще занесем договора на място. Това не го знаех  Sad

Отчетът за Нук предлагам да направим след кръглата маса, за цялата сума. Трябва да отчетем предоставените пари от НУК, в рамките на малкото събитие, за да получим и съответно повече средства от ФРГИ за кръглата маса. В този ред на мисли трябва да се задействаме, да видим какво става с договора и да финализираме въпроса, за да си получим парите.

Сега разгледах снимките - не съм във възторг от качеството, но пращам каквото има, щом от моите трябва да се прати  Confused

За отчета ще се забавя още малко - ПКО тата още не са в мен, а и наистина имам нужда от малко почивка. Давам си срок до края на другата седмица. Все пак има само 1 почивен ден тази седмица Ще трябва да изясним и въпроса с НУК (Ина те отчет ще искат ли?)

# 138
Гери, ще прегледам какви снимки имам днес като се прибера от работа - къде трябва да ги пратя? в какъв размер?
Доли, хубаво е да пратиш няколко снимки, избери и две-три, ако има с Елена, Крум, Ирен, в по-голям размер мисля че е по-добре да бъдат.

Момичета, важно е да се види, че са ни подкрепили известни личности, но все пак мисля, че основното е да се види СНБМ и хората, които стоят зад това име. Според мен е по-добре на основната снимка, която подаваме, да се вижда нашето лого (стига да го има), поне 1-2 от момичетата, а ако това е и в компанията на Елена и Крум би било чудесно.

Не е лошо за кръглата маса да помислим за професионален фотограф, защото е важно да имаме собствен архив, който да използваме за печатни материали и за ПР-и към медиите.

# 139
Искам да ви поздравя за невероятната организация на детското парти по случай конкурса за детски рисунки smile3501 smile3501 smile3501 newsm10аз си мислих, че сте ползвали услугите на някоя кетъринг фирма за прекрасните балони, цветенца и въбще цялата зала беше много весела и детска. на мен и на мойте момчета много ни хареса.
искам да ви благодаря и за прекрасните награди. и ще се радвам пак да се видим, а защо не и следващия път и ние да помогнем с нещо.  bouquet

# 140
мойте снимки са в:
http://www.snbm.org/album/
за съжаление Ина, нямам снимка, каквато описваш  Blush

# 141
И аз да благодаря. Дами направихте настина една приказка, никога не съм и очаквала, че може да се сътвори такава цветна феерия с подръчни материали.
А моята дъщеря е толкав впечатлена от всичко, че само за това говори.
Ако някои има снимка моя с този черен панталон и маратонките да ми я прати ще си я закача за аватар, какво да се прави единствените черни панталони в който влизам са тези, а не се виждах цяла сутрин с други обувки освен с маратонки.
Великолепните сте и искрено се радвам, че съм част от СНБМ и ви познавам.

# 142
mejik благодаря ти за хубавите думи  Hug

Евче, страхотен аватар   bouquet
Владе, Мими хареса ли си подаръка и разбра ли в крайна сметка преди награждаването, че е наградена  Mr. Green
Договора с НУК най-вероятно ще го занеса на място в четвъртък, защото след като се е затрил в тъпата поща няма да рискувам пак да го пращам  #Cussing out

Момичета, трябва да се вземе фактурата от Средец Питах вече , но никой не каза дали има възможност да иде да я вземе  Rolling Eyes

Днес и аз говорих по Дарик по повод пелнума на БСП  Laughing Но не знам по кое време са го пуснали. Нищо особено, както винаги наблягах на семейното облагане и казах, че евентуално повишаване на еднократната помощ и то само за 2-ро дете по никакъв начин няма да насърчи раждаемостта. Освен това казах, че най-вероятно пак не са помислили за близнаците и какво ще стане, ако родиш близнаци, за 1-то получаваш 200, а за другото 600 ли? #2gunfire

Една грамота трябва да се направи, моля ви кой каза, че ще я направи да си признава без бой  Mr. Green

# 143
На мен ми е близо Средец, кога да отида да я взема, само кажи Хриси

# 144
На мен ми е близо Средец, кога да отида да я взема, само кажи Хриси
Много ша та обичъм  Mr. Green По принцип утре трябва да е занесена там, ако искаш ти като решиш по кое време имаш възможност да идеш звънни ми. Ще се обадя на собственика на кафето да видя дали я е занесъл да не стане фал нещо  Peace

Мацки, кефите ме. По това време на денонощието никога не е имало толкова хора в темата  Joy

# 145
Една грамота трябва да се направи, моля ви кой каза, че ще я направи

Peace

... и свидетелство за дарение за спонсорите.

# 146

Peace

Не бе душа, не за това, за едно от наградените дечица , за което говорихме

# 147

Peace

точно за това говоря и аз

# 148

Peace

точно за това говоря и аз

свидетелството е писала Доли, че ще го прави, аз затова питам за грамотата. Освен това тя е по-спешна, защото е добре да се прави заедно с наградата  Peace

# 149
Владе, Мими хареса ли си подаръка и разбра ли в крайна сметка преди награждаването, че е наградена  Mr. Green
Не разбра, благодаря и за това, че успяхме да скрием това от нея беше и все още е екзалтирана. Подаръка страшно и хареса.Прави прически, дадох и една моя стара палитра с гримове за повече избор и сега маца като за световно.
И Весето също го харесва, само дебне да докопа манекена за косата или шнолите и да го отмъкне от сестра си:))

Общи условия

Активация на акаунт