СНБМ - инициативи - VIII част

• 11 440
  • 300
  •   1
Отговори
# 210
Даскали слагат звезди на школата в София
Обменяме челен опит с Палестина?
Момичета, какво става със срещата, за да можем да си организираме гледането на децата?
Наси, поклон за фирма СИРМА АД  bouquet  bouquet  bouquet

# 211
Момичета, какво става със срещата, за да можем да си организираме гледането на децата?

Среща ще има - неделя, 14:00 ч., р-нт "Добро" в парка "Заимов"

Само не е ясно още точно кои ще сме.

Моля момичетата, които не са писали дали ще идват да го направят, за да знаем колко души ще бъдем.

Хубав ден и повече поводи за усмивки ви желая!    Nature Sun With Face

Последна редакция: пт, 20 апр 2007, 09:14 от Cruela D'Evil

# 212
Цитат
Затова предлагам да не взимаме отношение като сдружение по този въпрос, още повече, че вече се вдигна достатъчно шум по него.
Peace Peace Peace

Влади, моля те сложи отново номерация на рисунките, че ми трябват спешно, а ми писна да ги прехвърлям по 100 пъти.

Девойки, рисунките са вече 20. Доли на Пепи колежката взе една, а след една седмица ще ти кажа окончателния им брой закупени.
Дружно да поздравим фирма СИРМА АД
Сега говорих с ФРГИ - по късно ще ми уточнят срока, в който трябва да подготвим отчета, но след като срока за представянето на следващата ни инициатива е 21, то ние трябва да сме готови с отчета не по-късно от 10-15 май.
Наси нека догава се разберем да имам окончателната сума от теб в първите дни след почивката другата семица - 2-3 май. За празниците ще пътувам и няма да мога да работя, а и с тази дълга работна седмица  Crazy
Общо взето виждам отчета (финансов и текстова част), ще мога да го работя и завърша някъде към 12-13 май. 
С ФРГИ говорихме, че трябва да се приложат и фактурите за собствения ни принос и извлечение от банката за получената сума от НУК. Ще ми трябва и копие от договора на НУК - Хриси имай го предвид. Ще ми трябват и фактурите (кафе и кетъринг). За всичко това ще помоля да имате в предвид да стигнат до мен - най-късно седмицата след празниците.  Hug

За неделя аз няма да мога да дойда .

# 213
Още нещо за отчета...
"3. Към отчета трябва да бъдат приложени, ако има такива, публикации в медиите и други печатни или визуални материали (плакати, брошури, снимки), отразяващи резултатите от дейностите." (извадка от договора с ФРГИ).

Моля момичетата, които за заехте със списанията да уточнят и да ми дадат излезлите материали, за да ги приложа към отчета. 

# 214
# 215
Ани, какво става ти ли ще поемеш връзките с дарителите?
Имам една молба към теб или ти ако не можеш някой друг да се заеме.
За първото- връзките с дарители, аз съм ок да ги взема.Ще ми трябва някой , който да ми обясни първоначално какво трябва да направя и да ми даде координати и нямате грижи! Hug С кой да се свържа от вас, за да ми обясни по-подробно?Вадя си нещата от предният постинг, в който бяха описани някои от нещата, но ми се иска да ги обсъдя с някой Simple Smile

Момичета,
в края от края на другата седмица няма да съм на разположение 10дни.Моля ви до края на тази седмица да се свържа с някой, за да ми обясни по-подробно за дарителите и да мога преди да тръгна да отметна от задачата- разбира се ако аз поемам дарителите!

# 216
вижте какво намерих за даренията и наш'те задължения:
http://www.bgblago.com/?3,6

съвпада с това , което Мишленце беше пуснала
ще се опитам да изровя от пощата тези дни необходимите докс и ще творя Thinking

# 217
За неделя също няма да мога да дойда. Можете обаче да ме разпределяте за задачи.
Само ще напомня как мога да съм полезна.
Шефката на рекламата на " Моето бебе и аз" и " Моята бременност" ми е добра приятелка. Ако имаме нужда от тях - свиркайте.
Организация на събития и контакти с печатници и др.
Бизнес преговори.

Само моя не ме разпределяйте във физически натовярвания, че съм на магнезий с контракции и не ми дават.

Целувки за всички

Таня

# 218
Цитат
Наси нека догава се разберем да имам окончателната сума от теб в първите дни след почивката другата семица - 2-3 май.
Доли, малко по-рано писах, че рисунките ще са във фирмата на Свилен една седмица (закачени бяха във вторник, следващия вторник ще бъдат свалени) - това е дата 25.04.07.
До петък другата седмица, а именно (27.04.07) трябва да се видим, за да ти дам парите за рисунките.
На 26.04.07 в четвъртък, ще съм на работа в кв.Иван Вазов, много близко до теб, така че можем да се видим и да ти предам сумата.

Момичета, в периода от 28.04.07 до 06.05.07 май Наси ще разпуска някъде из страната или чужбина, още не сме го решили. Починете си от мен добре, че като се върна ви почвам отново......... smile3534  love001 newsm44

# 219
# 220
Цитат
Наси то си има номерация.
виж тук

Сори, Влади аз гледах в www.snbm.org/album

# 221
Аз също едва ли мога да се пласирам за срещата в неделя. Отивам на село утре -  да пласирам дзвера пак на баба му за една седмица.

# 222
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
За срещата в неделя аз отпадам, ще ми вадят мъдрец.

# 223
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
В мен също има останали материали - изрезки и 1 жълт картон, какво да ги правя?

# 224
Аз ще да дойда на срещата, но най-вероятно ще съм с беборан, 4е нашия татко има ангажимент тогава.
Фирма СИРМА АД са страхотни!  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт