Въпрос за изпит по кормуване

• 474
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте,

Дали някой знае или е имал подобен казус каква би била причината да се бавят с назначаването на дата за практическия изпит? Вече втора седмица инструктурът казва, че не могат да ми дадат дата. Предния път причината беше заради отпуските на катаджиите, а сега имало срив в системата и чак другия месец да съм очаквала дата. Задължителните часове вече съм ги взела и сега карам допълнителни по мое желание... имам съмнения, че ме бави нарочно, но в същото време не виждам защо. Притеснява ме, че времето минава и шестте месеца, за които ми важи обучението ще изтекат (вече са минали 4 откакто съм се записала).

# 1
Звъннете в КАТ и попитайте.

# 2
И при мен беше така, знам и че други хора са ги бавили, за да продължават да си плащат междувременно за допълнителни часове, особено лятото когато всички са на море, а инструкторите трябва да ядат нещо. Обадете се в КАТ и разберете какъв е процеса. Те няма как да ви дадат дата, това трябва да стане през инструктора мисля, но поне ще разберете какво и как се случва и какво да очаквате.

# 3
И при мен беше така, знам и че други хора са ги бавили, за да продължават да си плащат междувременно за допълнителни часове, особено лятото когато всички са на море, а инструкторите трябва да ядат нещо. Обадете се в КАТ и разберете какъв е процеса. Те няма как да ви дадат дата, това трябва да стане през инструктора мисля, но поне ще разберете какво и как се случва и какво да очаквате.

Благодаря за отговора!

# 4
  • София
Звъннете в КАТ и попитайте.
Защо в КАТ? Изпитващите не са ли от ДАИ?

# 5
Мммда, вероятно са, забравя се 😀
Там, където се запазва изпита имах предвид

Общи условия

Активация на акаунт