КОЙ ДА ЗНАЕ? - Тема 3

• 26 788
  • 501
  •   3
Отговори
# 480
Дует Мания

# 481
Ами на мен им убива желанието, когато баш на късмет Милица точно двата отваря. Или баш първия. Затова трябва това да се махне. Не е честно.
Въпросите са два, капитаните са двама. Както написах и в предишния си коментар, дадените отговори невинаги са верни. Да не говорим, че накрая по-често печели Пъдев, а е с далеч по-тесен набор от знания от Милица.

Прекалено сериозно приемате силно развлекателно предаване.

# 482
  • Бургас
Никакви конспирации не виждам аз и се забавлявам на макс.Simple Smile

# 483
Много съм далеч от забавление на макс, но предаването много удачно ми служи за фон докато си тракам на компа. И има интересни попадения, само дето рекламите са толкова дълги, че забравям какво всъщност гледам.

# 484
Наистина. Ако има от какво да се оплачем, това са рекламните блокове.

# 485
  • Бургас
Аз си ги пускам 30 минути след като са започнали и превъртам рекламите.

# 486
Кадиев беше смешен,когато се пошегува за бъбрека си и Швейцария... Joy

# 487
Ами на мен им убива желанието, когато баш на късмет Милица точно двата отваря. Или баш първия. Затова трябва това да се махне. Не е честно.
Въпросите са два, капитаните са двама. Както написах и в предишния си коментар, дадените отговори невинаги са верни. Да не говорим, че накрая по-често печели Пъдев, а е с далеч по-тесен набор от знания от Милица.

Прекалено сериозно приемате силно развлекателно предаване.
Ама най точно казано ! Прекалено сериозно.....Не умеят много хора да се забавляват! И без това всичко около нас е напрегнато...Едно хубаво, забавно и позитивно предаване ни поднесоха и за него все мрън,мрън! Забавлявайте се хора,от една точица,от една усмивка извлечете позитивното!

# 488
  • Разпиляна във въображението
Забавляваме се, споко. Предаването го харесвам, което не ми пречи да споделя какво ме дразни, нали?

# 489
  • София
Добра ни вечер в деня на майстора!
Скрит текст:
Гостенки там, хайде пак да е полезно и приятно!

Браво! Точно за бури е индексът. (И на Пипи американското учене хич не е било пунта мара...)
Мн.добре върви. Адмирации за Пипи. (Мисля си покрай моите 6-8 корена домати на балкона, които не връзват, май понеже няма кой да ги опрашва..., дали с четка за зъби въртяща се, не могат да се опрашват изкуствено... Но на Милица версията за прищипване ми звучи по-нормална.)

Последна редакция: пт, 23 яну 2026, 20:33 от EmBrother

# 490
Ей, човек да не измрънка, всеки се впуска да му обяснява колко е развлекателно предаването Grinning

Дишайте, само аз съм негатива, вие сте болшинство - позитива и не ми обръщайте внимание. И на Miriel Stuck Out Tongue Winking Eye

# 491
  • София
В крайна сметка, за хората там (публиката) не е ли по-важно (полезно) да взимат повече пари, отколкото по-малко. Без значение кой капитан им ги заработва. Пък и не винаги двойните питанки се познават и печелят.
А за тази вечер - бре, колко добре вървят момичетата в познанията... (мое си мнение).

И да се пошегувам (не да се заяждам) - преди да е излязъл отговорът на въпроса за кабриото (у нас това е стадион Герена, "оня" сектор, левскар съм, ето гъбаркам се със себе си)..., та ако излезе палатката - не е ли нарисуван отговор за който го......... изтегли? Но няма да излезе това, вероятно. И - ако е подскок - както те отбелязаха, какво трябва да търся под масата на позналите. Simple Smile (Не съм на "ти" с френския. Може би е просто.
ПП. И се оказа така. За знаещ френски.)

Най-сетне разбрах защо балдъзата кара баджанака - като вари ракия - да слага кантарион в казана с джибрите... Те пият чай само зимъска, но огнена вода има и до следващата есен. Wine Glass

Тръгвам за аерогарата да посрещам младия господин.
Пожелавам тук, каквато беше пред-уикенд вечерта (след като забравихте за работното място), такива да са и почивните дни. За мен поне - приятно-весели и позитивни. Simple SmileBlue HeartBeerPeople Couple

Последна редакция: пт, 23 яну 2026, 21:28 от EmBrother

# 492
  • София
Хората там са с хонорар. Печалбата от куиза е за тръпка. И 2000 да спечелят, разделено на 40 е смешно.
Шоуто е развлекателно, а не с цел печалба.

# 493
  • София
Аз визирам публиката. Т.е. Вие знаете, че тия 80-тина души зад капитаните са на твърд хонорар на сниман епизод плюс евентуално спечеленото за тях? (С или без по една вода и сандвич...)
Ала, отделно: даже при 2000 лв. на 40 души се падат по 50 на човек. Без да броим колко епизода снимат, само от излъчените 5 седмично, това са 250 лв. Не мисля, че сменят/въртят хората в публиката постоянно или изцяло. Значи някой за месец може да си изкара 1000 лв. Не е съвсем смешна сумата.
(Ако предположим, че публиката в по-голяма част - независимо от възрастта - са хора, които в момента не работят нормирано някъде, понеже не е възможно - това пак е сума, по-голяма в момента от минималната пенсия.)

# 494
По-малко получават. Значи 80 души са в публиката ориентировъчно. Снимат се 4 предавания в събота и 4 предавания в неделя.  Ако отбор Милица спечели 1200 евро от първото предаване, това се разпределя само зад нейната половина от публиката, другите взимат 0.   Разделете 1200 евро на 40 души. При второто предаване може Пъдев да спечели... 900 евро. И така. Не е твърда сума.
Скрит текст:
Преди години xодеx като публика къде ли не, снима се цял уикенд, дава се xрана и безплатни напитки след всеки епизод (или примерно кафемашина без да пускаш монети). И не е само "една вода и/или сандвич", по обяд се дава и кутия с някаква xрана... ориз с пиле примерно. Един път имаше дроб сарма (такова нещо не ям и моята кутия я дадоx на другарчето), ако снимките завършат късно, дават се ваучери за такси. И така...... поне при снимките на Стани богат беше така. При някои от предаванията на Global (Xалваджияновите) - също.

Винаги се снимат наведнъж по няколко предавания. Само Господарите бяxа по едно на ден, към 19.00 в НРТЦ, защото там трябва актуалност. И се излъчваше в 23.30.

Последна редакция: нд, 25 яну 2026, 10:35 от diziler

Общи условия

Активация на акаунт