Какво направих днес за себе си? тема 24

• 4 273
  • 74
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia
Миналото денонощие изгледах на маратон "Аз не съм робот"

# 61
Вчера бях рожденичка, много положителни емоции изживях.
Днес релаксирам в къщи и трябва да приготвя куфара за пътуване. Имам нужда да сменя обстановката.

# 62
  • Mediterraneo
Мързелив следобед, навън тихо ръми, ММ похърква до мен, кучето е в краката ми.

# 63
  • При децата ми
В неделя бях при мама. Направихме си много хубава разходка за празника. Разходка, обяд, кафенце... В понеделник разходка и шопинг с детето. Вечерта - вечеря с приятел.

# 64
Идвам да се похваля защастието, което ми донесоха последните 10 дни.
Семейна почивка - релакс, емоции, откъсване от ежедневието.
Чувствам се заредена  за целите есен и зима напред.
Усмихнат есенен ден желая на всички!

# 65
Вчера си свърших всичката работа и днес цял ден мързелувах на дивана, четох си книгата и вечерях салата. Simple Smile

# 66
  • Варна
Писах на организатори в инстаграм за игра, в която вчера ме тагнаха, че печеля. Тяхна грешка, че днес реално трябваше да обявят печеливш. Понеже играта беше във фейсбук и инстаграм. Обявиха само този от фейсбук. Аз вчера пък от радост си направих скрийншот с моя таг. Писах им, изпратих и скрийншота, извиниха се за грешката. Реших все пак да питам печеля ли или не, казаха, че ще си получа наградата. Та изводът за мен е, че направеното от мен за мен днес е, че не си замълчах и не оставих нещата ей така. И не ми е толкова за наградата, макар че наистина ще ми е от полза и ще я ползвам вбъдеще, живот и здраве, но въпросът е принципен.

Отделно днес съм и с още една награда - два билета за премиерата на нов български филм "Платформата".

Та се почерпих и с една вафла Морени по повод на двете награди.

# 67
  • Пловдив
Днес на пилатес реформъра бях само аз, беше готино.

# 68
  • Варна
А пропуснах да кажа, че си взех и адвент календара на Дъглас днес. Доволна съм от съдържанието.

# 69
Вчера си купих два нови чая за есента. Да, толкова малко ми трябва за да съм щастлива, цял месец чаках ей това прохладно време, когато ще си пия чай с кеф Simple Smile

# 70
  • София
Не можах да пиша своевременно, но преди няколко дни окончателно махнах гел лака!

# 71
Пребих се жестоко сутринта и едва ходя. Поплаках си от болка и заради проваления отпускарски ден, но ще използвам времето за това

# 72
Това с пребиването ми се случи и на мен през пролетта, даже мисля, че в тая тема го описах най подробно. Куцах и близах рани близо месец, нови очила правих, въобще големи поражение имаше едно нищо и никакво падане.
Нова хубава възглавница си купих днеска.

# 73
Слушам В. Найденов. Прави каквото си поиска с гласа си.

# 74
  • някъде другаде
От 19 до 22 бях на екскурзия в Унгария. Видях много красота.

Общи условия

Активация на акаунт