Какво направих днес за себе си? тема 24

• 36 293
  • 743
  •   3
Отговори
# 705
  • при моите деца .....
Поход в планината, хубава компания, огън, месо на жар.
Купих си канче - попълвам туристическата си екипировка.

# 706
  • При децата ми
Имах подарък ваучер за масаж с ароматни масла. Използвах го вчера след работа. Блаженство!

# 707
Аз и днес пак се мотах да меря улиците.Пак съм с блузи.Този път от ву, обаче са по-хубави и доста по-евтини от новите купени тази седмица. Joy Всичките си ги харесвам, не съм се минала.Спонтанно купих по еднакви талисманчета ''Пандора'' за мен и близка, с която имаме еднаква нова страст.
Вечерта бяхме с приятели на заведение.Стана традиция всяка събота да се виждаме.Обсъждаме как е минала седмицата, всякави работи и ми е разтоварващо.

# 708
  • София
Купих си портмоне и чорапки

# 709
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Спах но късно, гледах няколко епизода от любим сериал сама у дома, на спокойствие. Не съм излизала на студа отвън. Sunglasses

# 710
Спах до късно, после с кафе в ръка гледах ски под одеалцето на дивана.

# 711
Днес реших да остана вкъщи, макар че тихичко вали сняг и много ми се излиза на снега.
Изобретих си едни сладки без брашно, без захар и без мазнина по собствена рецепта, вече ги изпекох и изядох няколко, много съм много доволна от идеята си.

# 712
  • Mediterraneo
След половин ден ровене и избиране, успях да харесам и запазя СПА за РД на мъжа ми. Дано ни хареса.

# 713
  • София
Кафе и приятен разговор с приятели, след който получих вдъхновение за ново начинание.

# 714
Боядисах си косата и си прочетох книгата ( най- накрая)

# 715
Бяхме при родителите ми, не ги бяхме виждали от Коледа.
Приятно и много мило изкарахме деня с тях.
На тръгване си откъснах няколко цветенца. Мама  грижливо ги е  покрили с една касетка и снега не ги е затрупал.

Последна редакция: нд, 11 яну 2026, 17:35 от Пролетно цвете

# 716
Бяхме на кино с колежка и понеже филма беше тежък "Един грам живот"/, но много смислен се разходихме в парка и пихме чай  в приятно заведение Ако беше по-късно и ром щеше да си поръчаме. Успяхме да се въздържим и не си поръчахме торта

# 717
Наспах се, следобед бях на фризьор и ме боядисаха, храна има, мисля вечерта да я прекарам с книжка.

# 718
  • Русе
Цял ден съм на дивана с форума или книжка. Много рядко ми се случва да ми остане време за дивана. Само следобед си намерих работа да изхвърля боклука, за да проуча колко е дълбок снега и дали се пързаля, за да знам утре отивайки по тъмно на работа, какво да очаквам.

# 719
Изпрах пердетата и сега навсякъде мирише на чисто.
Ходихме на пицария с дъщеря ми и си получих коледния подарък - изплете ми чорапи моята сладурка Heart И сега съм пременена с най-хубавите чорапки на света.

Общи условия

Активация на акаунт