Какво направих днес за себе си? тема 24

• 3 137
  • 59
  •   1
Отговори
# 45
Разходка и обяд с бивша комшийка. Макар, че съм със здравословен проблем добре си  изкарахме.
Нов елек си купих. И червен панталон, малко извън сезона, но на намалената цена не можах да устоя.

# 46
  • Mediterraneo
Подредих си новите електронни книги в компютъра и заредих четеца с десетки заглавия.

# 47
  • Пловдив
Бях на фризьор...обожавам момента с миенето на косата.

# 48
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Както си обещах вчера, днес спах. Събудих се в 13 часа. В момента е 15:30 и още съм в леглото. Пия кафе, цъкам си форума.
У дома няма никой и е тихо и спокойно.
Имах крещяща нужда от този сън и тази почивка. Предишната седмица беше кошмар. Дано от другата седмица нещата си влязат в коловоз, че да отдъхна от планиране и препускане.

# 49
  • Sofia
Обичайния съботен фитнес за мен, но отново изпратихме  гранули за кучинки на един Добър човек, който се грижи всеотдайно за тях. Тази кауза ме удовлетворява и стопля, че има и хора с чисти души и сърца.

# 50
  • София
Завлякох е се на Витоша! Имахме нужда!

# 51
И аз се отчитам с планински поход днес.
Също така, в близкия магазин са заредили безумно вкусно манго, всеки ден ям по едно и се размазвам от кеф.

# 52
Димис,  бързо да оздравееш Heart
Днес бях на непознато място - в Крайморие. Преди малко гледам по телевизията репортаж от сутринта точно от там - този спасител го видях, и този мъж с бялата коса също! Странно приятно усещане.
Утре отивам на друго непознато място. Надявам се също да е хубаво.

# 53
Гостувам от вчера на голямата дъщеря в София. Разхождахме се, ядохме, пазарувахме, а вечерта бяхме на концерта на Енрике Иглесиас. Още не мога да се събера от емоции ❣️ Следобяд се завръщам пак в прованса. За пореден път се уверявам, че София не е България. Във всякакъв смисъл.

Последна редакция: нд, 21 сеп 2025, 14:16 от мекичка*

# 54
О, да! Снощи и аз слушах от вкъщи концерта на Иглесиас.

# 55
Eva благодаря! И тази година избяга далеч от Търново. Момчето ми също. Каза, че още вчера се е усещало натоварването по улиците. Само аз явно искам там в тези дни.
На село сме и се наслаждавам на слънцето. Всички ядете манго, а аз грозде.
На живо е узряло

# 56
Няма нищо по-хубаво от хубавото време! Може да е смешно, но за пръв път през живота съм в Слънчев бряг. Перфектно е, курортът е почти празен, туристите са предимно пенсионери чужденци, а цените са много по-ниски от моя град. ОИ в хотел на първа линия с доплащане за изглед море за двама е под 200 лева за двамата, в половината кръчми по крайбрежната алея рекламират 2 бири на цената на 1 до 19 часа вечерта - за 5 лева или 6 лева общо. Хотелът ни е много повече от приличен и храната е вкусна.
Закривам летния сезон с благодарност към съдбата, че съм жива и съм добре.

# 57
Наспах се.

# 58
  • на брега на морето
И аз. Grinning

# 59
  • Пловдив
Снощи в село щеше да стане ПТП, шофьорът зад нас се хвърли в един пуст двор/канавка. Спряхме да го питаме как е, има ли нужда от нещо, разфуча се, изглеждаше пиян...позвъних на 112, оказа се с 2.71 промила. Може би предотвратихме да убие някого или себе си. Поне успях да си посрещна гостите за рождения ден на детето, преди да ме викнат по нощите да пиша обяснения в района.

Общи условия

Активация на акаунт