Какво направих днес за себе си? тема 24

• 2 733
  • 52
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Получих книга, взех си масло за почистване на лицето. Довечера приятел ще идва на гости.

# 16
10 000 последователи във фейсбук. Много съм доволна от себе си!

# 17
Следобед полегнах с книжка в ръка.
Преди малко - маска на лицето.

# 18
Цитат
"Силоз ",Хю Хауи ,май и сериал или поне филм има по нея.Тези дни ще го потърся и се надявам да го намеря преведен на български...

“Silo”, сериал е и има 2 сезона. 3ти сезон ще излезне към края на тази година или в началото на 2026. Хубав е и на нас ни хареса 🙂

Много старателно си изпълнявах упражненията в днешния ми barre клас, голямо натоварване беше, но много ми хареса  😊💪

Последна редакция: сб, 13 сеп 2025, 20:48 от Ant.

# 19
  • София
Спах на обяд. Пих кафе в градинката ни.
Ще почета преди да заспя.

# 20
Отидох на маникюр, поспах следобед. Привечер игри с децата. Не се сърди човече и чашка с удоволствие за мама.☕️ Вечерта игра в парка и разходка. Сега разглеждам снимки и спомени.

# 21
  • Банско
Ще си напазарувам био и веган продукти, малко да си хапна вкуснички неща от магазина. По принцип си правя, но купешките са ми по-вкуснички.

# 22
Отидох на пазар с намерение да пазарувам спално бельо и хавлии за студентката, а се прибрах с рокля за мен. И гащи за мен и мъжа ми 🤭 За студентката ще пазарувам утре от Юск.

# 23
  • Mediterraneo
Спах до късно. Днес ще скипна всякакви домашни задължения- кафе, сериал, книга.

# 24
  • София
Разходка по центъра!

# 25
Минах през италианския магазин и доволно пазарувах

# 26
Учител съм! Покрай домакинстването и подготовката за утре успях да мина през фризьор. Утре ще съм с прическа!

# 27
  • Sofia
Както винаги в събота и неделя ставам 5:30, не че искам, не че трябва, а защото не е наложително и не трябва Simple Smile. Та после след кафето направих обяда и легнах пак. Събудих се за обяда, нахраних мъжете и пак легнах. Сега готвя за вечеря. Та днес го откарах на спане Simple Smile Не знам какво ще правя прз нощта, сигурно до късно ще гледам филми.

# 28
Изпратих намусения пубер сутринта на училище, без да го удуша.

# 29
Отметнах някои покупки за студентката. Нямах представа, че има възглавници на цена 79 лв 😱 Ама били не знам си какви....остави тази реклама, 80 лв за възглавница, мне, нямам такава широта на мисълта. Купих скромна, проста, за 22, 50 лв.

Общи условия

Активация на акаунт