Какво направих днес за себе си? тема 24

• 5 274
  • 89
  •   3
Отговори
# 75
  • Fairbanks, Alaska
От 19 до 22 бях на екскурзия в Унгария. Видях много красота.
А обърна ли внимание на това, дали още се движат Икаруси по пътищата им? Допреди 5-6 години още се движеха, но голяма част от тях бяха бракувани.

# 76
  • някъде другаде
От 19 до 22 бях на екскурзия в Унгария. Видях много красота.
А обърна ли внимание на това, дали още се движат Икаруси по пътищата им? Допреди 5-6 години още се движеха, но голяма част от тях бяха бракувани.
Не не обърнах внимание.

# 77
Вчера започнах организирането на една спонтанна екскурзия. Simple Smile

# 78
  • София
Вчера си купих два потника и веднага се огащих! Laughing Ми така де. Няма да мръзна.
Поръчах си и две пижами за есента, както и боти. Дано ми станат, че едни вече върнах.
Снощи бях на "Чамкория" - размазах се от кеф.
Планирах и букнах билети и хотел за чужбинско пътуване. Sparkling Heart

# 79
Заех се да пренареждам (и купувам нови) лампите в дома. Наследихме смотано осветяване, а на мен ми се налага зимно време да докарам вечерното осветление до мека натурална светлина.

# 80
  • При децата ми
На гости съм и ми правят пица.Heart Eyes

# 81
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Излязох на заведение с приятелка. Heart Eyes

# 82
Три дни пътувах. Хотелът ми хареса, макар че много не се застоявахме в него. В хладното време топлото джакузи беше добро дошло 
Посетихме Троянския манастир и много ми хареса, макар и в ремонт. Точно на РД на мама запалих свещичка за нейния мир. Много ми липсва и някак ми олекна.
Видях се със съфорумка, благодарение на настойчивостта й. На мен и ММ ни беше неудобно, ей така да идем в дома й. Но като се разговорихме, толкова бързо мина времето. Благодаря за гостоприемството!
Днес спах до късно и сега чакам волейболния мач. Стискам палци за победа!

# 83
Днес ще ходя на Госпъл-концерт. Отдавна имам желание за такова нещо и вчера съвсем случайно срещнах плакат за концерт тази вечер съвсем наблизо.

# 84
Купих си две праскови, чиято цена беше колкото на среден клас шоколад 😱
Малката официално замина за София и малко ми е подтиснато без никакви деца у дома.

# 85
Купих билети за Iron Maiden 🤘

# 86
Излязох извън апартамента за пръв път от сряда, разходих се из квартала и се чувствам почти здрава.
Преди 16 години на този ден дадох живот на едно страхотно магаренце, диво, независимо и непокорно, с добра душа и малки дяволи в очите, палаво и пълно с идеи момче, с което много се гордея. Децата ми са много свестни и ми носят само хубави емоции, пу-пу.

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 21:06 от Eva+

# 87
Eva здрав и успешен да ти е! Все опора и гордост да ти бъде!

Аз днес мързелувам. Дойдох на село, ама все с комшийки на приказка я карам. Ще се завъртя в градината и ще чакам волейболния мач.

# 88
  • някъде другаде
Ева , здрав и щастлив да е! С лекота да сбъдва мечтите си!

# 89
Честит да е синът на Ева! Здрав и с късмет

Гледах волейболните ни гиганти! Не бях изпитвала толкова емоции накуп скоро
Слушам Роби Уилямс
Чудесен ден!

Общи условия

Активация на акаунт