💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 51/

• 30 861
  • 726
  •   1
Отговори
# 510
Ново от сета на "Сърцебиене" - Керем и Лизге Simple Smile
https://x.com/live__for_music/status/1970786449696928169

Simple Smile
https://x.com/live__for_music/status/1970785637893804326

П.С.
(Аз залагам, че скоро Лизге ще се раздели с гаджето Wink )

# 511
Mi_si, и аз залагам на раздяла с гаджето при Лизге. Керемчик е пуснал стори с девойчето - ами той направо си флиртува, а пък тя кокетничи😅😅😅

# 512
Тоз Керем ще се окаже истински жиголо. Май му е запазена марка да излиза с колежки, с които си партнира. 🤣

# 513
За мен вече е официално, че между Керем и Мелиса Сабанджъ всичко е приключило. Ако е обвързан няма да си позволи да флиртува така с младо момиче пред очите на всички, че чак го е пуснал в соц. мрежи...

# 514
Сърцебиене

Благодаря, момичета, за превода!
Най-накрая изгледах серията с БГ буквичките и ми хареса.
Докато гледах имах усещането, че върви бавно и нищо не се случва, но въпреки всичко не можех да спра да го гледам, а накрая ми остана усещането, че толкова много емоции и чувства имаше, и именно това не ми позволява да спра.
Замислих се кой защо обича в Аслъ.
За семейството й е ясно, че те обичат самата нея.
Рейхан обаче обича сърцето, а не самата Аслъ.
Но интересно Арас в кого започва да се влюбва и дали Аслъ  се влюбва в него заради самия него или заради клетъчната памет на сърцето.
Всеки един от героите е представен по много интересен начин и те  кара да чакаш продължение на постъпките и действията им.
Разбра се, че между Метин и Арас има нещо, което ги кара дори да не си говорят, но пък и двамата явно обичат Рейхан и се стремят да я защитят. Загрижеността на Метин обаче ми се струва, че надхвърля "роднинските" отношения (те реално нямат кръвна връзка).
Фиген хем иска да помогне на Рейхан, обаче изобщо не иска да я чуе и разбере. Да повика я на масата, за да чуе нейната версия, но не я слушаше.
За Хюлия, не знам какво ново да напиша. Тя си е все още загадка. От една страна обича децата си, но от друга обича повече себе си. Доверието й към онзи тарикат си е направо глупост. Той никога не би й дал живота за който  тя мечтае и това ще стане ясно още следващия епизод. Този тарикат(забравих  му името) ми е най-противния образ в сериала.

# 515
  • Плевен / София
Инфо:
"Обичаният актьор #BerkCankat се присъединява към силния актьорски състав на #AşkveGözyaşı, с участието на #HandeErçel и #BarışArduç, във втория епизод. 💫

Cankat ще играе ролята на Ерджан Сезер в сериала. След като е имал романтична връзка с Мейра в миналото, Ерджан се появява отново години по-късно, нарушавайки връзката.

Все още таейки силни чувства към Мейра, Ерджан е решен да спечели сърцето ѝ. Това създава силен съперник за Селим, който се бори да запази брака си с Мейра.

Нещо повече, снизходителното отношение на Ерджан към Селим ще направи любовния триъгълник в сериала още по-фрапантен."

Това е приятеля на Синем, актрисата, която играе Алия в сериала "Далечен град" по канал Д.
Здравейте момичета...

# 516
Според мен Керем има свободно поведение на снимачната площадка. Забавен е и ги забавлява всички. Екранните му половинки абсолютно винаги са нахилени по снимки и сторита. Той не флиртува според мен, а си е такъв. Това, че те си мисля друго си е тяхна работа. Като гледах Лизге...ами хлътнала е. Grinning
В "Платоничен" и двете му партньорки - същата история. Навсякъде се смеят и забавляват и са качени на врата му. Grinning Явно си е неустоим.

# 517
Кучетата на Ханде са поверени на Джанер

# 518
Намирате ли някъде Платоничен - преведен с бг субтитри?
Питам в случай, че съм пропуснала.

# 519
Ново от Ханде:

Simple Smile

# 520
Пчеличките ще го преведат скоро, все пак ходят на работа, а преводът е за наше удобство и удоволствие 😃
Намирате ли някъде Платоничен - преведен с бг субтитри?
Питам в случай, че съм пропуснала.

Последна редакция: ср, 24 сеп 2025, 17:05 от tina-latina

# 521
  • София
Nature Dizzy
Гюпсе Йозай, интервю за Magnet
https://www.magnet.blog/post/platoniksayisi-kerembursin-oykukarayel-gupseozay

Керем е мой съсед. Изобщо не го познавах преди този проект. Той беше някой, когото си мислех, че ще обичам отдалеч. Той наистина беше невероятно мил човек. Съжалявам, че не сме приятели от години. Той е луд. Толкова е забавно да се говори с него и е толкова забавен. Той е невероятно компетентен по всичко и енергията му е завладяваща. Ако кажеш: „Ще разгледаме пещерата този уикенд, ела“, той ще дойде веднага. Обожавам го... Беше прекрасен сет. Ядохме черупки от шамфъстък, смяхме се и се забавлявахме страхотно, свирейки с часове.

Скрит текст:

# 522
Дилеми, 💐

# 523
  • София
Керем Бюрсин, интервю за Magnet
https://www.magnet.blog/post/platoniksayisi-kerembursin-oykukarayel-gupseozay

Беше наистина невероятно преживяване. Ойкю е невероятна актриса, все пак. Бяхме имали възможността да работим заедно за кратко и преди, но никога не ни беше достатъчно. За щастие, пътищата ни се пресякоха отново в този проект. Наистина обичах да работя с нея. Тя е едновременно талантлива и невероятно забавна. Гюпсе, от друга страна, беше актриса, с която винаги съм искала да работя. Така че исках да бъда част от нейния свят по някакъв начин. Когато се срещнахме за първи път, си помислих: „Добре, двама луди хора са се намерили, ще се забавляваме много.“ И точно това се случи. Те са невероятно талантливи и трудолюбиви, но същевременно толкова скромни. Това беше истински шанс за мен да работя с двама невероятно талантливи хора. И нашият режисьор, нашият екип, другите ни актьори... Всички бяха страхотни. Те бяха отличен екип, наистина...

Stuck Out Tongue Closed Eyes
„Платоник: Хотел „Синя пълна луна“
https://x.com/natall_nas/status/1969093225555116072

Скрит текст:

# 524
"Сърцебиене"
Фраг 2 на еп. 3

Общи условия

Активация на акаунт