💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 51/

• 30 242
  • 726
  •   2
Отговори
# 630
Права си, но това е човекът, който го представлява от години и не се отделяше от него и на метър, явно има нещо. И да го махнеш от началната си страница,  е знак за промяна ( според мен ) 🤔
Скоро ще се разбере на 100 процента 😉
Тинче, нека да не бързат да се радват феновете. Керем и чичото махна от описаниета на профила си преди няколко месеца, но наскоро като беше в Испания пак бяха заедно. Grinning

# 631
Две минути до началото на епизода.
Приятно гледане!

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 20:45 от midnight__sun

# 632
Явно става нещо Simple Smile
Те феновете се чудеха днес защо Гюнфер не публикува нищо за Керем& Equire, а то явно е имало причина ... раздор в рая ...
Като нищо Гюнфер не е харесала новата снаха ... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 633
Привет, момичета.🌟
Аз лично от известно време очаквах Керем да се раздели с Гюнфер. Засили се това очакване откакто Башак се отказа от нея. Много се съживи напоследък той и явно е усетил, че мениджърката му е повече в тежест, отколкото от полза.
Тини, разхубавил се е нашият герой и си мисля, че това се дължи на отдалечаването му от Мелиса С. През целия период, докато беше уж с нея, беше някак си смачкан и омърлушен. Явно му е действала токсично. Сега Керемчик цъфти и кипи от енергия.

Аз утре ще гледам втора серия ня Любов и сълзи, че днес не ми се получава да си освободя време за това удоволствие.

# 634
Започна втори епизод. Заглавието е "Началото на много дни". Поне така ми го превежда преводачът. Grinning

# 635
Имаме напредък:
Селим вече стои до Мейра, а не срещу нея :

# 636
Имаме напредък:
Селим вече стои до Мейра, а не срещу нея Simple Smile
За момент си помислих, че се зарадва като я видя, че не се буди. Satisfied

# 637
Слънце, в оригинала беше така - очакваше да не се събуди и се надяваше лекарят да не е объркал диагнозата. Драматични моменти, а те карат да се смееш Satisfied Ех, дано са запазили хумора и тук.

Миси, Мики, благодаря, че задоволихте любопитството ми за Ако обичаш силно. Заглавието са го превели така както и вие тук, по принцип си ги изсмукват от пръстите съвсем различни Joy

# 638
# 639
Слънце, в оригинала беше така - очакваше да не се събуди и се надяваше лекарят да не е объркал диагнозата. Драматични моменти, а те карат да се смееш Satisfied Ех, дано са запазили хумора и тук.
Мисля, че и тук ще е така и скоро ще му избие радостта. Satisfied

# 640
Движели сме се по оригинал, към момента ...

# 641
# 642
Последни новини за Керем - Гюнфер

Днес има голямо объркване относно случващото се с Instagram профила на Керем. Един от испанските фен акаунти се свърза с Гюнфер, която любезно ѝ отговори тази вечер. Тя ги информира, че нов мениджър за социални медии в момента работи по акаунта на Керем. Това е добра новина, тъй като от дълго време акаунтът на Керем е обект на постоянен спам. Така че може да има някои промени тук-там в момента, докато не оправят акаунта му. Нека бъдем малко търпеливи.

# 643
# 644

Общи условия

Активация на акаунт