💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 51/

• 30 724
  • 726
  •   1
Отговори
# 45
Днес са давали интервю свързано с Платоничен за списание Elle Türkiye

Ето тук ми харесва как са им съчетали облеклото. Blush

Новият постер на "Сърцебиене" ми харесва, но нашичкият го няма на него, то той и в предишния постер не стоеше много на място.

# 46

Лайк от Керем

# 47
Зад кадър на 2-рия постер на "Сърцебиене"

# 48
След малко купонът започва

Сладури 😃

# 49
Ако обичаш силно - еп. 3 ( бг. дублаж)

Скрит текст:
Ако Обичаш Силно - еп. 2 ( бг. дублаж)

Скрит текст:
Еп. 1

# 50
Здравейте! Flowers Hibiscus

Стори на Керем

Керем Бюрсин присъства на празничното парти на Платоничен: Синьо пълнолуние, в който играе главна роля.

https://x.com/thebursinguncel/status/1966921727314980876

https://x.com/live__for_music/status/1966925015028273563

Последна редакция: сб, 13 сеп 2025, 21:05 от midnight__sun

# 51

Гупсе голяма симпатяга, не знам защо отнася такъв хейт

# 52
Явно всички списания са там, дотук видяхме три -  Hello!, Elle, InStyle, на това казвам добра реклама.

# 53
# 54
ELLE Purple Heart

Скрит текст:

Simple Smile

# 55
# 56
Много харесвам Керем. И ми се иска да някой да обсъдя новия сериал.
Онези ден изгледах пилотния епизод на Сърцебиене. Доста интересна и различна история. Цялата работа е малко странна и налудничава като история, направо плашеща на моменти, смущаваща.
Но актьорите са толкова добри. Просто нямаше как да го пропусна.
А главната актриса е толкова красива! За мен е непозната.
Дениз Чакър си ми е любимка от много отдавна.
Сибел -още не мога да се отърся от Шербета и ролята й там. Но тя се справя много добре с ролята на майка.
Не знам, малко ми е странна историята. Повдига много морални и етични въпроси.
Изплаках си очите. Много съм раздвоена. Дано сериалът има късмет и да се развие добре, че направо не знам откога не е имало сетила, който да не ме разочарова.
Сюжета е необикновен.
Чакам любовта да се развихри. И да видя каква ще е интригата с другите членове от семейството.
Толкова не съм плакала от на сериал от времето на "Ти си моята родина".

# 57
Caroline_Bingley, добре дошла Hug

Главната актриса е Лизге Джомерт, това е вторият сериал, в който участва, затова на повечето ни е непозната. Преди това е участвала в сериала "Моите братя и сестри".
И на мен ми хареса, много добре се справя с ролята си, просто е много младолика и нещо не мога да ги възприема с Керем като двойка, но има време да им свикна. Grinning

Утре ще се излъчва втория епизод в Турция и вероятно ще коментираме тук в реално време кой какво е разбрал. Grinning

# 58
Ново от днес:

Гюпсе е страшна мацка. Който говори друго, може би ѝ завижда за мъжа и за отношението му към нея Stuck Out Tongue Winking Eye
Много слънчева жена, ако е такава и у дома, Баръшко е щастлив късметлия Simple Smile
Каролин, добре дошла! Hug
Показателно за успеха на сериала е появата на нови хора в темичката ни, които искат да коментират. Права си, сериалът печели с различен сюжет с деликатна тема. Чакаме епизод 2 и чакаме три зелени стрелкички в понеделник сутрин Heart

# 59
По късни доби се отбелязвам да благодаря на Мики!
Поздрави от Истанбул!

Общи условия

Активация на акаунт