💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 51/

• 30 740
  • 726
  •   1
Отговори
# 60
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви прекрасен ден, изпълнен с много хубави емоции и слънчево настроение Simple Smile

Gift Heart

Sparkling Heart

# 61
Тинче, мислех да ги пусна направо в заглавната страница, където е инфомацията за сериала, но не ми се ровеше за картинката. Сега ще я сложа. Grinning
Оставила съм и линкове, където ще се качват сериите с бг суб.
[/qte] Здравейте прекрасни момичета!!
Благодаря за новата тема!!
Мики, може ли  линковете  за преводите  с БГ .
Предварителното благодаря!! Превода на Сърцебиене беше страхотен
Пожелавам хубав ден!!
П.П. На майките с ученици, приятна подготовка на първият учебен ден!!

# 62
Здравейте, 🌞
Нови снимки от събитието на Платоничен снощи 😃

# 63
"В Чешме се състоя премиерата на новия сериал на Netflix #PlatonicBlueDolunayOtel, чийто сценарист е #GupseÖzay, а в главните роли са #KeremBürsin и #ÖyküKarayel."

Wink

и още от събитието снощи:
Скрит текст:

# 64
Добро утро! Flowers Hibiscus

Днес е ден за "Сърцебиене".

Още не съм изгледала първи епизод със субтитри, надявам се да наваксам.

Последна редакция: нд, 14 сеп 2025, 09:09 от midnight__sun

# 65
Отиват си

Няколко години разлика 😎

# 66
Разрових се аз из инстаграмите на сериала,на Дениз и на Керем и четох коментари.
Ех, много недоволни от голямата разлика между главните.
Аз пък да ви кажа никак не я усещам.
Да, момичето е много младо, но Керем е супер младолик(аз дори не знаех, че е две години по-голям от мен)
и стоят според мен много добре двамата заедно на екран. Въобще не личи тази разлика от десетина години.
Народа съвсем откачи!
Актрисата е супер красива, много млада, но се справя много добре с ролята си.
Братята и сестрите гледах няколко серии, но не си я спомням оттам.
Не можах да издържа твърде тежката драма.
Какво ли не им се случи на тези деца и зарязах много в началото.
Разбира се имаше и много коментари относно устните на момичето.
Сигурно вече и вие сте коментирали тук в темата.
Аз дори мисля, че са естествени.
Не ми се виждат като типичните надути с хиалуронова киселина устни.
Тях веднага разпознавам.
Дениз Чакър обаче е уникална.
Толкова да й отиват отрицателни роли.
И не остарява тази жена бе!
Все така красива си е.

Последна редакция: нд, 14 сеп 2025, 15:34 от Caroline_Bingley

# 67
Денят на “Сърцебиене” и любимият ми Дениз Турал Heart

П.С. Каролин, естествени са устните на Лизге. Ако обърна внимание в първата сцена(ако не се лъжа тогава беше) показаха реална снимка на Лизге като мъничка. Та дори там си личи.

# 68
Мен това,новото ме дразни е голямото чакане за епизод.
Не разбирам турски, нито руски. Ням как да гледам сериала в реално време . И понеже сега започнах три сериала(два нови) и ще падне голямото чакане серия по серия.
Убедена бях, че са естествени. То си личи. Това не може да се постигне с филъри.
И на снимките като дете пак се вижда, че устните са си такива.

# 69
Още една нова снимка от събитието в събота вечер посветено на "Платоничен"

Довечера няма мач , нали?

# 70
Здравейте, момичета!🌸
Включвам се с малко закъснение в новата тема.
Мики, благодаря за прекрасното място, което си ни създала, за да се сбираме и да се радваме на нашите герои. Всяка от темите ни е прекрасна, но и всяка нова ни зарежда още повече с настроение.🥰

Групата на Платоничен се наслаждава на купона в Чешме, а ние се наслаждаваме на тях.
Гупси е наистина прекрасна жена и се радвам, че тя е до Баръш. Не го виждам с някоя сладникава и безлична червенокоса до него, колкото и да им се иска на сектантките-елчинки.
А с Ханде изглеждат фантастично един до друг в Кралицта на сълзите.

Керемчик се забавлява и изглежда страхотно. Радвам се за него, защото сега виждаме подем в кариерата му, а надявам се и в живота му (след блатото, в което беше затънал през последната година, година и половина. Предполагам се досещате коя персона визирам).

Последна редакция: нд, 14 сеп 2025, 14:38 от Vi_hi

# 71
"Кралицата на сълзите" какво е - филм, сериал? Не съм го чувала, може и да е стар, но и аз не следя особено много фенските теми и новини. Ако може някаква подсказка, за да го погледна - руски, име на турски да го търся?

# 72
Вихи, актрисата е Йойкю Карайел беше партньорка на Керем във „Великолепен тандем“.

Jfjallen, оригиналът е корейски сериал - "Кралицата на сълзите".

“Сериалът се излъчвал по tvN от 9 март до 28 април 2024 г., с общо 16 епизода и 2 специални. Финалният епизод постигна рекордна гледаемост от 24,85% в Южна Корея, превръщайки се в най-гледания сериал на tvN, надминавайки дори „Crash Landing on You“. В глобален мащаб, „Кралицата на сълзите“ стана най-гледаната корейска драма в историята на Netflix с над 682 милиона часа гледане. Сериалът спечели награди за най-добра режисура и сценарий на Asian Academy Creative Awards и Asian Television Awards, както и наградата за най-добра драма на Korea Drama Awards и Seoul International Drama Awards.”
Това са епизодите на руски:

https://doramy.club/42903-koroleva-slyoz.html

# 73
Благодаря за "Кралицата....", запазих за гледане.... някога. С такива "запазени" /от препоръки от форума/ филми или сериали си запълних времето през лятото. Тази есен е много натоварена откъм стари и нови сериали и дори да гледаш само по 3-4 серии от сериал, за да се прецени горе-долу дали си заслужава, си е много време. Но, има и Коледна/НГ ваканция, така че може да се навакса с нещо пропуснато.

# 74
"Ханде и Баръш от снимките на промоционалния клип за новия сезон на ATV"
https://x.com/BarisArducWorld/status/1967150562648203496

Ханде и Сенан Кара, която изигра майка й в сериала #AşkveGözyaşı, се последваха в Инстаграм Simple Smile

Тинче, няма футбол тази вечер, но има баскетбол Basketball
Скрит текст:
"Турция и Германия ще спорят за трона на европейския баскетбол тази вечер от 21:00 часа българско време в „Арена Рига“."

Общи условия

Активация на акаунт