💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 51/

• 30 969
  • 726
  •   2
Отговори
# 480
# 481
  • Dupnica
Здравейте момичета,
Имам удоволствието да сляза от балкона и да ви поздравя с огромно БЛАГОДАРЯ ,
за всичко което чета и се информирам за нашите патрони от уютният ни дом Blue Heart
/ Скоро не съм писала по ред причини/
Flowers Hibiscus Сега обаче след като изгледах преведените епизоди на новите проекти искам да споделя и аз своите впечатления Stuck Out Tongue
"Сърцебиене" - добре започна ,с много динамика и объркани на пръв поглед връзки. Изключителен екип и надявам се да продължат повече епизоди. Захващат се с теми, които не се обсъждат в обществото, болезнени и много лични.
Харесва ми и ще гледам, благодарение на "пчеличките" Animal Bee.
За Керем и компания просто ще кажа - удоволствие да ги гледам
"Любов и сълзи" -   харесва ми и ще го следя. Не съм обременена с гледане на оригинала и не искам да сравнявам. Това си е нов проект. Екипът е супер. За Ханде и Баръш няма съмнения - справиха се отлично. Много различни образи от досегашните им летни проекти.
 / Изгледах ги с интерес , както и Разглезен/
Flowers Hibiscus Благодаря ви още веднъж, за това че има нашата тема и я поддържате , и че има и нови попълнения - защото е приятно  и интересно, толерантно и разбиращо, всяко мнение посрещано с уважение и без сърдитковци!
Хубава вечер на всички!

# 482
От сета на "Любов и сълзи" днес:[/b

]
Simple Smile

# 483
Зад кулисите на списание Magnet Quarterly, на чиято корица е Керем Бюрсин:
https://x.com/thebursinguncel/status/1970526655656690099?s=46

# 484
Нови/ стари на Керем от премиерата на Сърцебиене

# 485
Здравейте момичета! Замислих се нещо, което пропуснах да спомена и споделя с Вас във връзка с епизод 2 Сърцебиене.
Възможно ли е изобщо наистина или е фантасмагория при ново сърце да изпиташ всичко, което е било при стария притежател /тоест органа да има памет/? Било то вкусове, любови, обич, преживявания и т.н.? 

# 486
  • София
Nature Dizzy
"Сърцебиене", еп.2, Aслъ и Арас:

- Виждаш ли, пак го направи. Постоянно си слагаш ръката на сърцето.
- Не. Тоест...Понякога бие силно, като сърцебиене.

- Като сърцебиене. Как така? Вълнуваш ли се?
- Не, защо да се вълнувам?
- Не знам, от какво може да се вълнува човек? Може би е любов?

# 487
Научно доказано е, че е възможно. Преди седмица бях пуснала тук статия по темата, ще я потърся и ще ти я пусна да я видиш, ако си я пропуснала. За мен беше много интересно. Скоро по Нова имаше предаване по темата в предаването "Ничия земя".
Здравейте момичета! Замислих се нещо, което пропуснах да спомена и споделя с Вас във връзка с епизод 2 Сърцебиене.
Възможно ли е изобщо наистина или е фантасмагория при ново сърце да изпиташ всичко, което е било при стария притежател /тоест органа да има памет/? Било то вкусове, любови, обич, преживявания и т.н.?  

# 488
"Ако Обичаш Силно"- еп. 13 (с български дублаж)

Епизодите от 1 до 12

Последна редакция: ср, 24 сеп 2025, 06:58 от mi_si

# 489
Пеперудке, за теб 😉

Скрит текст:

# 490
Тина, благодаря. Определено е много интересна статията и явно е вярно, че всяка част от тялото ни, всяка клетка все пак има своя памет.

# 491
Трудно ми е да слагам линкове, но потърси предаването за трансплантации на сърце на "Ничия земя" в Ютуб го има, интересно е.

# 492
Ново:

Седмичната класация на Адба:
"Любов и сълзи" е на 4-то място, "Сърцебиене" го няма, защото нямаха епизод миналата седмица.

# 493
# 494

А някой разбра ли тая русата девойка в долния десен ъгъл каква се пада на семейството? Освен, че е злобна змия и обича клюките, друго не разбрах за нея. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт