💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 51/

• 31 437
  • 726
  •   1
Отговори
# 465
А Метин не е ли брат на Рейхан?
Не разбрах, защо да е син на Рейхан?
Аз разбрах , че Рейхан има само едно дете и това е Мелике.

# 466
Благодаря за уточнението Мики 💐
Хем уж си ги записах на лист кой на кого , какъв се пада, снимката от продуцентите гледах и пак съм ги объркала.
Имам въпрос свързан със сериала „Сърцебиене“? 🤔

Защо Мерием се обръща към свекърва си с „мама Фиген“, а Рейхан с „како Фиген“. Те нали са снахи? Накрая да не излезе, че Юсуф (първородният ) не е биологичен син на Фиген. (Роднинските връзки в този сериал са ми много „сложни“ и една от основната причина е,че са избрали актьори за ролите, които не си съответстват на възрастта).

( Арас прилича на баща на Аслъ, Метин – син на Рейхан, Фиген – баба на всички)

Там дето е "како" го изтрих на повечето места, но може и да е останало Joy. Използва го така, защото Фиген е сестра на мъжа на Рейхан т.е. става и нейна сестра след брака.
А за Мерием е "майка" , защото Фиген е свекърва на Мерием.

Рейхан е била омъжена за брата на Фиген. Това беше уточнено отдавна.

Пеперудке, имах предвид, че така като ги погледнеш повече прилича Метин да го играе син на Рейхан ( не, че й е син 😃). Просто визуално не ми се вписват...

# 467
Аз слизам от балкона за да кажа, че Ханде и Керем са публикували по едно и също време красиви снимки в близък план.

Знам, че граничи с невъзможното, НО аз си мисля, че рано или късно ще се съберат. Прекалено много неща ги свързват в момента, въпреки различните проекти, в които участват.

Да, обсъжда се, че са направили почти едновременно публикации - през няколко минути. Всъщност напоследък и двамата започнаха много активно да постват сторита и наблюдаващите ги забелязват детайли, които показват знаци за закачка между тях.
Аз също съм на мнение, че ще дойде момент, в който ще ги видим заедно. Може и да е само творчески проект, но ще ги видим заедно.

# 468
А Метин не е ли брат на Рейхан?
Не разбрах, защо да е син на Рейхан?
Аз разбрах , че Рейхан има само едно дете и това е Мелике.

Метин и Рейхан са племенник и леля.
Метин е син на Фиген. А Рейхан е била омъжена за брата на Фиген. От показаното излиза, че Метин има чувства към леля си. Joy Много я закриля и жена му ревнува.

# 469
  • София
"Сърцебиене", еп.2
Aслъ и Арас,  надпис на лодката ILKIM ( ilk aşk ) / ПЪРВА (първа любов)

# 470
Здравейте! Flowers Hibiscus

Аз пък мисля, че нито Ханде, нито Керем правят нещо с някаква умисъл един за друг. Нито мисля, че ще имат допирни точки някога, както лични, така и професионални.

# 471
Kimya Hatun 💚

# 472
Керем с охранителя Беди Садък на снимачната площадка на Turkcell.

# 473
  • Кърджали
Ханде и Керем са затворена страница един за друг. Било каквото било... "закачките" са само в мислите на феновете, които искат да ги видят отново заедно.

Трябва да седна да изгледам внимателно епизода (че го минах набързо с мишката)...

# 474
Здравейте! Flowers Hibiscus

Аз пък мисля, че нито Ханде, нито Керем правят нещо с някаква умисъл един за друг. Нито мисля, че ще имат допирни точки някога, както лични, така и професионални.

Аз сънувах, че снимат главни роли във филм с тяхно участие. Драматичен беше. Joy Изобщо не вярвам да се случи, но ми се иска, поне професионално да ги видим някога пак заедно.

# 475
То Керем е причината за тези спекулации. Тези дни лайква постове в соц.мрежи на SCK. Не е нормално. Има нов проект, актуален - има какво да лайква. Така само подхранва жълтата преса и всеки ден излизат "новини" свързани с него и Ханде.
И аз съм на мнение, че този кораб отплава, ама много му се иска на човека да се върне на пристана....
Това е от снощи

# 476
Тини, преди два дни беше лайкнал снимка от 05.06.2024 г. на тяхна обща приятелка, на която снимка тя е с Ханде. Жалко, че не успях да скрийншотна публикацията и я загубих. Но в ИГ бяха в екстаз, че за първи път, от както са разделени, той лайква снимка, на която е и Ханде.

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 14:12 от Vi_hi

# 477
ВиХи, те така тръгват клюките и после обяснявай, че нямаш сестра.... 😉😎
Тини, преди два дни беше лайкнал снимка от 06.06.2024 г. на тяхна обща приятелка, на която снимка тя е с Ханде. Жалко, че не успях да скрийншотна публикацията и я загубих. Но в ИГ бяха в екстаз, че за първи път, от както са разделени, той лайква снимка, на която е и Ханде.

# 478
Тини, ето за тази снимка става въпрос. Неговият лайк е от преди два дни, а снимката се оказа, че е от 05.06.2024 г.

# 479
  • София
Тини, ето за тази снимка става въпрос. Неговият лайк е от преди два дни, а снимката се оказа, че е от 05.06.2024 г.

Аз не виждам проблем това, че Керем е лайкнал стара снимка на Ханде. Това, че не са заедно не означава, че трябва да са врагове. А феновете и без да се лайкват ще си съчиняват всякакви версии. Както и да се стече животът и на двамата те ще имат общи спомени.

Общи условия

Активация на акаунт