Пукане при преглъщане вдясното ухо

• 763
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте,

Имах заглушено ухо и силно пукане при преглъщане в същото, постъпих в болница след унг и невроког, лекуваха ме урбазон венозно и хапчета. Ямр и Доплер чисти, но пукането и по слабото чуване си останаха.
Посъветвайте ме към какъв доктор или клиника да се обърна.

# 1
Отоневролог или консултация с друг УНГ.

# 2
Марио Андонов. Бях си загубила слуха. Всички други ме караха да се капя какво ли не, само той каза, че не бива да се мокри.

# 3
Много Ви благодаря!!!

Марио Андонов. Бях си загубила слуха. Всички други ме караха да се капя какво ли не, само той каза, че не бива да се мокри.

# 4
На мен ми пукаше, когато ми беше запушено ухото. Освен пукане при преглъщане, имаше и едно потрепване като вибрация през останалото време, все едно пърхане на пеперуда.  След като капах различни капки и изгубих още време, накрая започна и да ме наболява.
Една унг ми го отпуши и ми се реши проблема.

# 5
Ох,момичета ,здравейте...Да не пускам нова тема,ще пиша в тази,защото моят проблем е същият ! От близо месец и половина вече, когато преглъщам дясното ми ухо "пука" и е страшно неприятно като усещане !
Не ме боли,поне засега.
Не ми е заглъхнало,поне засега.
Но при всяко преглъщане ми "пука" и вече съм се видяла в чудо и не знам как да го излекувам. Особено вечер като легна,тогава най - осезателно усещам проблема.
Ходих , разбира се на УНГ в ИСУЛ, платих си 46 евро,докторката ме прегледа и ми изписа....Ксизал,капки Дипросалик и ...Волтарен да съм мажела около ухото !!!
Нямам подобрение,а нямам и алергии - доколкото знам Ксизал е за Алергиии , а аз не страдам от такива...Волтарен също ми е непонятно за мен защо ми изписа,да не споменавам ,че прегледа беше ...2-3 минутки !
Само да допълня,че не съм пътувала да е от надморска височина,не съм била болна -нещо от хрема да е....

Моля ви помогнете,ако някоя от Вас се е сблъсквала с подобен проблем - как сте го решили , с кое лекарство или ще съм благодарна поне при кой УНГ специалист сте ходили и е преписал точна рецепта !?
Че платените прегледи са адски скъпи вече и поне да не избирам такива наслука,ами някой от личен Ваш опит които  да  отида и ще реши проблема ?

Общи условия

Активация на акаунт