Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 94

• 2 394
  • 69
  •   1
Отговори
# 60
di_t, преди около 10 дни сменях лекаря. Наложи се да звънна няколко пъти на регистратура, докато попадна на човечна дама. Тя ми обясни, че д-р Стаменов е издал заповед и приема нови пациентки, ако са препратени от лекуващият им лекар. Един вид лекуващия лекар казва не мога да се справя... Може и да е така, все пак той е шефа. Съответно казаха, че се чака, ако имаш време можеш да пробваш.
При друг доктор няма проблем да се преместиш, консултират се с него дали ще те приеме и след потвърждение от негова страна ти записват час.

# 61
Здравейте, този месец бях при Персенска и се разбрахме на следващия цикъл да звънна за цветна снимка. Имате ли идея обаче,  ако отложа цветната снимка с месец, два дали ще има някакъв проблем от нейна страна и изобщо от болницата?

# 62
Ваша работа си е кога действате, въобще не ги мислете.

# 63
  • Sofia
Здравейте, този месец бях при Персенска и се разбрахме на следващия цикъл да звънна за цветна снимка. Имате ли идея обаче,  ако отложа цветната снимка с месец, два дали ще има някакъв проблем от нейна страна и изобщо от болницата?
Ако не правите процедури през това време, не виждам какъв проблем да има. Ако не бързате вие си преценяте кое и кога да действате. Аз понеже бързам вече винаги си следвам уговорките с докторите, дори ги пушвам по-скоро да се случват нещата. Ако имате други планове и приоритети - естествено, че ще го направите когато можете.

# 64
Никакви процедури не сме почнали, не правех планове и за отлагане, но  така се стичат нещата, че следващия месец-два може би няма да имам възможност. Просто ми мина през главата дали, ако звънна ноември или декември, няма да ми кажат, нещо от сорта, че съм си изгубила реда.

# 65
Няма такова нещо, щом сте били на първичен, сте пациентка и имате право да запишете час когато ви е удобно стига и докторът да е на линия.

# 66
  • Sofia
Никакви процедури не сме почнали, не правех планове и за отлагане, но  така се стичат нещата, че следващия месец-два може би няма да имам възможност. Просто ми мина през главата дали, ако звънна ноември или декември, няма да ми кажат, нещо от сорта, че съм си изгубила реда.
Много ме съмнява да се случи нещо такова, вие вече сте пациенти и сте записани при Персенска. Действате си, когато прецените. Пък и ако трябва да съм честна и да си загубите реда при Персенска не е голяма загуба Grinning.

# 67
Пак е някаква надежда Grinning
Благодаря ви момичета! Heart

# 68
По повод дискусията, която заформих вчера за замразени ембриони и нова заповед, споделям актуална информация директно от ЦАР от днес.
Идвам с актуална информация от днес. Описах подробно случая по мейл на ЦАР и днес ми звъннаха да ми кажат, От там ми обясниха, че те финансират един СЕТ и един ЗЕТ. След като са направени, без значение колко ембриона има замразени, опита се счита за приключен. Замразените ембриони може да се използват когато поискаме, защото тях не ги касаят и става въпрос за самофинансиран трансфер.
За мен остава въпроса защо в Надежда ми казаха, че трябва да унищожа ембриона. И то като говорих с ембриоложката, тя видимо се притесни, т.е. сякаш и за нея беше изненада (каза, че ще се консултира с колеги от отдела им ЦАР и малко по-късно ми звънна да ми каже, че ще подготви документите за унищожаване). Днес получих документите, но не смятам да ги разписвам, след като фонда ми потвърдиха, че за тях не е проблем наличния ембрион. Според вас нужно ли е да уведомя Надежда, че отказвам унищожаването или като не им върна разписан документ е ясно. Предполагам, че ако трябва да звъня там на някой, най-добре е директно на ембриолозите.

# 69
Аз бих звъннала да не стане някой гаф.

Общи условия

Активация на акаунт