Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 94

• 3 835
  • 115
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
Благодаря за информацията. В такъв случай ще отида. Ще са минали точно 14 дена от хистерото, според това, което казвате би трябвало да са излезнали. Чудя се ако се обадя на регистратура дали ще могат да дадат информация. Не ми се иска да вземам час, ако няма да мога да го ползвам.

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 14:19 от Rouina91

# 106
  • София
Благодаря за информацията. В такъв случай ще отида. Ще са минали точно 14 дена от хистерото, според това, което казвате би трябвало да са изчезнали. Чудя се ако се обадя на регистратура дали ще могат да дадат информация. Не ми се иска да вземам час, ако няма да мога да го ползвам.
Точно така направих и аз. Звъннах на регистратура да попитам и така разбрах, че има готов резултат.

# 107
Здравейте, някой знае ли д-р Стаменов дали ще е на работа в неделя(05.10) или понеделник(06.10)?

# 108
Момичета, да ни е честито! Проф. Михайлова е новото попълнение на болница Надежда! Лично аз съм много щастлива и се надявам, че най-накрая в болницата ще се обърне сериозно внимание на имунологията.

# 109
  • Sofia
Усещам как ще правя повторна консултация с имунолог от болницата. Нещо преди 2 месеца като ходих никаква работа не свършихме сякаш.

# 110
  • София
Точно влизах за същото. Имам записах час при нея в Александровска на 21-ви и се чудя дали да не го отменя и да запиша в Надежда за следващата седмица. Допълвам си поста, видях, че вече я няма в списъка със специалисти на МЦ "д-р Калчев".

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 10:26 от NaniG

# 111
Здравейте, след неуспешен съм ЗЕТ рри др Стаменов. Смятам че бях се много стресирала и тревожила преди самия трансфер, понеже ни качиха в стаята около 15ч а трансфера ми направиха в 20ч. Аз се тревожих за да ми бъде пълен пикочня мехур, а общо не знаях кота ще стане трансфера. Има ли още такива случаи? Със закаснение на трансфера...

# 112
Моят трансфер в Турция закъсня също с поне 3-4 часа. Пишках на няколко пъти, нямаше как. Успешен беше. Не би трябвало да е фатално.

# 113
  • София
Моят втори трансфер закъсня с повече от час и аз пишках няколко пъти, но беше неуспешен.

# 114
Дали е пълен или не ако е добра средата или ембриона става.
Сестра ми с изцяло празен мехур, дори и се накараха след месец ще ражда

# 115
Прекрасна новина за проф. Михайлова. Вероятно така, ще може да се координират назначените от нея лечения и тези на лекуващия лекар.
Колкото до пълния мехур преди трансфер, той не гарантира бременност, а по-дора видимост къде се поставя ембриона.

Общи условия

Активация на акаунт