Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 94

• 18 702
  • 467
  •   1
Отговори
# 465
  • Sofia
Здравейте,  момичета. Започвам нова стимулация в Надежда. Ще бъде по дълъг протокол. Нормалния ми цикъл е с дължина 28-30 дни, но след всички процедури през годините вече е по-дълъг - между 32 и 38 дни. На 09.01 бях в болницата, като ми беше 21 ден от МЦ, но все още не беше настъпила овулацията. На 16.01 бях отново на преглед (овулацията беше минала) и ми сложиха таймираща инжекция. На 30.01 съм напреглед, като до тогава казаха, че трябва да съм прокървила. Тези от вас, на които са слагали таймираща инжекция, дали са имали промяна в МЦ - забавял ли се е и ориентировъчно с колко дни? Ако не ми е дошло до 30.01 трябва да презапиша часа си.
Няма да се притесняваш. От личен опит мога да кажа, че често се случва да се забави особено след блокиране. Започнах с Декапептил всекидневни дози още преди празниците декември. Идеята беше на 05.01 да започнем стимулациите. Отидох на прегледа - пуснахме хормони и бяха много високи, сиреч нямаше блокада. Цикълът ми беше дошъл същата сутрин, в която беше прегледа, но нивата на хормоните още не бяха паднали. Доки искаше да ме види 5 дена по-късно как се движат нещата. Тогава вече всичко беше нормално и можехме да започнем. Закъснението не е нещо ново за тях, просто ще ти насрочат нов преглед, ако до тогава няма прокървяване или хормоните са още високи. Аз много се бях филмирала, но като видях реакцията на репродуктивната, ми стана ясно, че това им се случва всеки ден и е нещо напълно нормално. Тя като ме посрещна в кабинета беше 'още не си прокървила, нали' защото беше видяла хормоните и беше съвсем лежерна и спокойна. Иначе ми закъсня цикъла с 4-5 дена след като почнахме Декапептила.

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 08:07 от Rouina91

# 466
Моят дълъг протокол стартира с Резелиго. Не съм имала закъснения в цикъла или поне не фрапантни. Дойде ми преди часа ми за преглед. При поставяне на Резелиго изрично ме предупредиха, че ако не съм прокървила няма смисъл да ходя и трябва да си сменя часа.
Съветвам те, ако си от друг град, да звъннеш на регистратура като видиш как вървят нещата, за да не се разхождаш излишно. Ако си в града не пречи да отидеш да те видят.

# 467
И аз бях със същата блокираща инжекция. Ако четвъртък до някое време няма кървене, ще се обадя на регистратура, тъй като съм от Варна. Благодаря за отговорите!
Моят дълъг протокол стартира с Резелиго. Не съм имала закъснения в цикъла или поне не фрапантни. Дойде ми преди часа ми за преглед. При поставяне на Резелиго изрично ме предупредиха, че ако не съм прокървила няма смисъл да ходя и трябва да си сменя часа.
Съветвам те, ако си от друг град, да звъннеш на регистратура като видиш как вървят нещата, за да не се разхождаш излишно. Ако си в града не пречи да отидеш да те видят.

Общи условия

Активация на акаунт