Захласване от рев

• 841
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
Синът ни на 1 година и 3 месеца рядко изпада в състояние на такъв бурен плач, но това което го успокоява са 8 картини на животни на стената. Почуквам по стъклото на картината леко, и започвам да му говоря за животните. Така спира плачът.

# 16
Да и дъщеря ми беше така и я диагностицираха на 2 години със синдром на хиперактивност с дефицит на внимание. Никога не съм я лекувала с медикаменти. Това не означава ,че и при вашето дете

Последна редакция: нд, 14 сеп 2025, 21:06 от ivelina_80

# 17
Да и дъщеря ми беше така и я диагностицираха на 2 години със синдром на хиперактивност с дефицит на внимание. Никога не съм я лекувала с медикаменти. Това не означава ,че и при вашето дете е така,просто казвам какво ни казаха на нас.
Какви симптоми имаше, освен захласването?Питам Ви ,защото дъщеря ми също се захласва от време на време. На 1 г.и 4 м.е.

# 18
Малка е още,почакайте със заключенията. Ми просто не се спираше,спи малко,не се изморява видимо,само става кисела,трудно може да и се обясни нещо,сякаш не чува,не си задържа вниманието (само рисуваше понякога и тогава),пада много често,изпуска предмети,не си довършва задачите. Детето ви е малко все още,мога да посоча още много симптоми,но по-скоро при по-големи деца.

Общи условия

Активация на акаунт