Отговори
# 30
Каква марка са очилата?
Позора че беше ползвана песен да се опише тази гнусотията с любовна песен в която се пее бъди моя последен дъх и тн.Песни които три години за свирили за главните бога ми травма си е

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 23:41 от x BlackRose x the guardian team :)

# 31

ДИДИ* идея си нямам каква марка са
никога не съм се интересувала но
 трябва да е реномирана като часовниците,
 обувките, автомобилите и т.н..
за гнусотиите им неискам да коментирам
че няма да спра..абсолютни гадни двуличници
Angry

# 32

Единственото, което зная е, че Толга има сериозен проблем с очите и светлината. В едно от интервютата отдавна казваше, че и слънчевите му очила са специални (май и те са с диоптър) и затова ги носи непрекъснато.
Че са маркови не се и съмняваме.
Софи, аз пък си мисля, че сега, когато децата са на училище, Толгето ще е по-свободен и може да се ориентира към нов проект. Ама само си мисля, но много не си вярвам. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 33

Това сладурче обикаля около нас мисля че някой го е изхвърлил душата ми се къса ако имахме място бих си го взела за дружинка на Моли

Питам за очилата защото и Мерти гледа като сляпо коте на слънце и слага скъпите марки затова.

# 34
Аз си продължавам по инерция с Чънарко:
Тази вечер се чувствам точно като него, без да има някакво причина за скапаното ми настроение.

# 35
Виж каква хубава жена има до него а плачеше за Мухата ей пуста любов.

# 36
Виж каква хубава жена има до него а плачеше за Мухата ей пуста любов.
Никакъв магнетизъм не усетих при Чънар и Топрак.
Тя ми стоеше като паметник до него.

# 37
Сероник въпреки ,че е по малка от Толга така си подхождаха не мога го прежаля туй пусто Лале и това е.

# 38
# 39
Здравейте, момичета!

"Животът е училище без ваканция. Всеки ден учим по нещо, независимо колко големи сме."

Прекрасен ден с много усмивки и положителни емоции ви пожелавам!

# 40
Гиземка се опитва да върне формата

# 41
Гиземка се опитва да върне формата

И добре се справя.
Много бързо е отслабнала и изглежда чудесно.

# 42
# 43
Феми, този коктейл ме върна на плажа в Нея Ираклица.

Скрит текст:

# 44
Все още времето си е топло и слънчево така че може и плаж да се прави. Е не са такива непоносими жени и е по прохладно. Иначе няма нищо по хубаво и зареждащо да си пиеш коктейла или фрапето и хапваш сред красиви гледки и свеж въздух. Heart Eyes и когато си в приятна компания още по - добре.

Общи условия

Активация на акаунт