Отговори
# 60
Ново от Серенайка.

# 61
Интересна фотосесия на Серенай!
Диди, благодаря ти!
Аз се чудя на сторито от Толга.   Някой пак го е разочаровал. Мрачни мисли се въртят в главата му, а пейзажът е в унисон с настроението му.
tolgahansayisman
"Тази, която носи роза в лицето си, мед в езика си, отрова в сърцето си; крие най-мрачното предателство под маската на приятелството."

Ново и от Суде:

# 62
Да бая странни думи може да цитира нещо не знам.

# 63

Flowers BouquetМОМИЧЕТА* страхотни сте,
благодаря ви за милите думи и хубавите пожелания,
да ви се връща двойно и да продължаваме все така,
най -хубавото предстои!
Hands Ok Hand

Joy ЕМИ* нЕма коя друга да е освен старата приятелка Амине,
тя се фотка с роза пред лицето,  винаги усмихната и недостъпна
 като скрита отрова Сега и завинаги
Joy Joy
Цитат
"Тази, която носи роза в лицето си, мед в езика си, отрова в сърцето си;
 крие най-мрачното предателство
 под маската на приятелството."

# 64

Joy ЕМИ* нЕма коя друга да е освен старата приятелка Амине,
тя се фотка с роза пред лицето,  винаги усмихната и недостъпна
 като скрита отрова Сега и завинаги
Joy Joy
Цитат
"Тази, която носи роза в лицето си, мед в езика си, отрова в сърцето си;
 крие най-мрачното предателство
 под маската на приятелството."
Софиии, това сравнение е право в десятката.
Нямаше да се сетя!
Ийт Козан продължава да живее в сърцето на Толга, нищо, че нашичкият хич не ще да го споменава като любим герой.

# 65
# 66
Здравейте, момичета!

„Всички живеем в един и същ свят, но оптимистите
 и песимистите го виждат по различен начин."

Нека денят ни е изпълнен с щастие, радост, усмивки и позитивно настроение!

Наш Толга отново е нещастен - изглежда, че любимият му отбор е загубил мача:
tolgahansayisman
"Този мач беше като обобщение на всички години, през които Фенербахче пропусна шампионата... Лош късмет, нещастие, некомпетентност, наказание не е дадено, връщане, когато кажа о, няма го, загуба на концентрация, грешка в избора, когато казах о, всичко свърши... Както и да е, имаше каквото търсеше."

# 67
Здравейтееее , благодаря за споделеното на всички.  Flowers Hibiscus

# 68
Още ме държи приповдигнатото настроение и удоволствие, което изпитах снощи по време на излъчването на първия за новия сезон епизод от „Eşref Rüya“.
Всичко беше много добре изпипано, сценарият на ниво, актьорският състав също, но Чачо и Демет заслепиха с перфектна игра, хармония, професионализъм и талант.
Възхитена съм от магнетизма на двамата. Заковаха ни пред екрана.

# 69
Още сме под емоционален стрес но и възхищение от тях двамата и изобщо от ударното начало  и рейтинга е забележителен . Похвалите се сипят в нета . Браво на екипа .

ИИИИИ ЕКШЪЪЪЪН Nature Boom
https://x.com/kartanesibennn/status/1968645797743939854

# 70
И журналистите се питат към кого е адресирана публикацията, която Толга преди дни сподели.
Но отговор няма.

Публикацията на Толгахан Сайъшман, която наблягаше на „Предателство“, предизвика любопитство! За кого говореше той?

18.09.2025 - 11:44 |
Актьорът Толгахан Сайъшман продължава да си изгражда име в света на развлеченията с кариерата и публикациите си. Последната му публикация в Instagram предизвика объркване.

ЗАТРОГВАЩО ИЗЯВЛЕНИЕ
Сайъшман се преместил в Албания с децата си, защото съпругата му Алмеда Абази се страхувала от земетресението.
Актьорът, който заяви, че не се е установил окончателно в Албания, след като новината за преместването му се появи в пресата, използва следните изрази:
„Ще бъда тук шест месеца в годината и ще се връщам в страната си през другата половина. Така или иначе е по-близо, отколкото до Анталия със самолет. Ще ме виждате често, сякаш никога не съм се местил. Така или иначе не съм сключил сделка за къщата ни в Истанбул. Ще живеем и в страната си. Сега имам домове в две държави.“

ЗА КОГО НАПИСА ПОСЛЕДНАТА ПУБЛИКАЦИЯ?
Щастливият брак на звездната двойка продължава. Двамата често споделят семейни снимки, а последното съобщение на Сайъшман предизвика любопитство.

ВЪПРОСНИ ДУМИ
43-годишният актьор сподели препратка в профила си в Instagram , казвайки: „Този, който носи роза на лицето си, мед на езика си и отрова в сърцето си, крие най-черното предателство под прикритието на приятелство.“

Стана любопитно за кого известното име е написало това съобщение.

# 71
Мда .... загадка е  но просто може да си е харесал цитата и споделил .

# 72
Мда .... загадка е  но просто може да си е харесал цитата и споделил.
Феми, изглежда това не е цитат, а думи на Толга. Направило е впечатление не само на феновете, но и на журналистите. Ама скоро ще разберем. При първа възможност репортерите ще го питат.
А сега ще му изпратя д-р Ешреф да го лекува.

# 73
Привет ще стане ясно дами

Да похапнем…

Отивам да видя Керем какви ги е свършил в Платоника.😍

# 74
Отивам да видя Керем какви ги е свършил в Платоника.😍

Диди, благодаря за вкусната пица!
На тази фотка Керем много ми хареса.
И като сме го подкарали на хапване да постна един изкушаващ готвач, който си откраднах от Грозденце.

И Чънарко - да ни сервира вечерята...

Общи условия

Активация на акаунт