Отговори
# 660
Здравейте, момичета!

"Въображението е началото на сътворението. Първо си представяме това, което желаем, след това искаме, това което си представяме, и накрая създаваме това, което искаме."

Щастлив, усмихнат и приятно споделен ден ви желая!

# 661
Привееет в Сряда. 🙂🍂🍂🌤️☔

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 14:43 от femmi2

# 662
Не ни остава нищо друго, освен да изпием още по кафе с нашите любимци:

# 663
# 664
Здравейте, момичета!

„Няма никакво значение дали е лято или есен. Важното е да има близки хора до вас,  които да сгряват душата ви с думи, постъпки, усмивки."

Прегърнете любимите си хора, усмихнете се и им кажете, че ги обичате!
Щастлив да е денят ви!

Ново от сторито на Суде:

Ново и от Езги:

# 665
Привееет Flowers Fallen Leaf Благодаря за споделеното от колежките.  Суде е с освежена визия и прическа. 

# 666
Не мога да не споделя и тук новото видео зад кадър от Кан - МИПКОП  2025 г.
Страхотно представяне на Чачо и Демет.
Естествен чар, елегантна визия, подобаващо държание - блестяха и двамата!

# 667
# 668
Уникални и Невероятни.🥹 👏👌✨🌟🌟🥰🤩❤️‍🔥😎😎😎🖤🤍🩷💟💚💚Истинско удоволствие и  наслада са. Блясък и Класа и Красота и Вдъхновение и Професионализъм, като по учебник. Благодарим и за всички емоции и Дай Боже да не са последни. 🙏

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 20:59 от femmi2

# 669
Сопола ми тече като знам какво ме чака другата седмица.

След като се събира отново с любимата си Доа, Фатих се хвърля на брега, споделяйки щастието и свободата си с морето, но  вече всеки полъх на морския аромат ще му носи болка. Той ще се върне на този бряг само когато потърси Доа.
Разбита съм.

https://x.com/lareinatriste/status/1986419217348919790/video/1

Поне екранната ни щерка е много сладка. Поне с нея да чакам сцени.

Като гледам какво се случва Мелис е имала милосърдие към ВАС

Съла и за моето чифте много важна личност беше...

# 670
Диди, съчувствам ти, но турците много обичат да страдат, затова и предпочитат такива сълзливи драми.
Вместо да изпратят Доа в чужбина, те ще я давят. Нямат милост сценаристите.
Като се сетя и аз за края на Ешрефа тръпки ме побиват, но съм категорична - видя ли, че нещата се задълбават, спирам да гледам.
Имахме късмет ние със "Сега и завинаги" и то благодарение на феновете. Когато разбират, че сериалът ще завърши трагично се вдигат на бунт и задръстват пощите на всички "отговорни фактори". Това принуждава продуцентите да удължат сериала и да ни поднесат happy end.

Скрит текст:

# 671
Въпроса ,че е от същите сценаристи че и същата продукция. Ами можеше да ги изпратят семейно.
Щом нямаше да са заедно защо ги събраха и той да седи да вярва ,че жена му ще останала жива из морето. Това е толкова нелепо и гадно ,че да бяха я заколили пред него щеше да е по безболезнено.

Тук има и дете общо при вас поне това няма.

Примерно и Дамла и Баръш не са се понасяли във Войната на розите ама направиха добра двойка за времето си.

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 23:54 от x BlackRose x the guardian team :)

Общи условия

Активация на акаунт