Отговори
# 15

ФЕМИ* искам да опитам от елексира,
независимо на каква цена,
 не ми се пие чай втора цедка
от гроздето на Улусой бей, сигурна съм че
 ще завърти бизнес и тук,
земята ни е плодородна и мандра ще построи..
дано го видим някой ден в България
Hands Pray

# 16
Феми, няма кандидати за чая в нашата тема.
Предпочитаме виното, но и него ще открием.
Тогава ще празнуваме на воля. Ще си спретнем щур купон в реала.

Скрит текст:

# 17

Ето ги сцените

# 18
Çınar Toprak'la Tekrar Evleneceğini SÖYLEDİ! - Lale Devri 66. Bölüm

Скрит текст:

# 19
Направо в тая сцена ми се искаше да му припомня за яхтичката и да влезна в ТВ да му кажа ,че Мухата е покой и толкова това не е любов ,но тогава толкова се ревеше да са заедно ,че ми се... като се сетя.Спомням си как започнах да пиша сценарий извън Лалето дори мале каква мания беше но бях дребосък бе.

# 20
# 21
Здравейте, момичета!

"И в най-малката крачка напред има повече сила, отколкото в най-големия план, който остава на хартия."

Здраве, щастие и доброта ви желая през новата седмица!
Успешна да е и с много сбъднати мечти!
Честит първи учебен ден на всички деца, учители и родители!
Успешна учебна 2025/2026 година.

Цитат
Ефехан и Алина, децата на #TolgahanSayışman и #AlmedaAbazi, започнаха училище. Семейната снимка на малките от първия им учебен ден беше засипана с харесвания в социалните мрежи.

# 22
Честита нова седмица и първи учебен на всички учители , ученици и родители. Здраве , търпение и успех пожелаваме. Flowers Four Leaf Clover

# 23
Като няма нищо ново - продължавам с Чънарко:

Yeşim се опита да остане близо до Çınar - Lale Devri Епизод 59

Скрит текст:

# 24
Спам ама не мога да не покажа колко са хубави само

https://x.com/thereindeerr/status/1967253476205096985

Хах това е топ.

# 25
Спам ама не мога да не покажа колко са хубави само

https://x.com/thereindeerr/status/1967253476205096985

Хах това е топ.
Наистина е много хубава тази фотка.
Диди, какво става с "Шербета"? RTÜK разследване почнали.

# 26
Турците откачиха но има за какво за мен това да представиш връзка на двама души и да съсипеш така главната си героиня за мен под всякаква критика. Ще тръгна да се срещам с мъжа на сестрата на мъжа ми докато мъжа ми е бил застрелян и се е борил за живота си? При положение ,че знам какво е измяна добре точно заради този човек и който се разкъсва ми осигури лукс ми покрие картите и тн - променен и отдаден на мен и на семейството ни. Няма да виждам ,че е прегърнал работата си като параван за да забрави за смъртта на майка си и затова ,че брат му е с психични отклонения и го простреля? Няма да виждам как му е тежко ,че е докарал метресата си в домът на майка му след 40-тото се оженил за нея? И ще седна да чакам мъжа ми да се държи добре с мен като съм сляпа за всичко?
Така включваме бойлер две сестрата на мъжа ми същото преживяла преди това 2 брака трагедия и това ,че не може да бъде с мъжа си го кара той да търси близост в жената на брат и? В този ужасен момент за фамилията. Извинете но е под всякаква критика ,но фалшивия морал е пределно ясен. Изглежда малко сме ние които носим реален такъв време е да се разбере ,че сериалите не са всекидневната програма в която онзи и този ще станат за позор.

# 27
Диди, благодаря за отговора!
Радвам се, че не гледам тази сага. Турските сценаристи в желанието си да печелят рейтинг, взеха тотални глупости да творят.

# 28
Най - добре е Шербета да  приключват  и да няма сезони до безкрай че се чудят какви глупости да измислят и разтягат. Бетер дързост и красота. Фалшив морал и така .... Рейтинг и печалби всеки си гледа интереса. Иначе турския СЕМ няма  да го спре ( така мисля ,щото и преди се опитаха )  просто се вдига шум и това е в ползва на продукцията.

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 20:42 от femmi2

# 29

HugХубава е фотката на сем Сайъшман от днес,
 странно че любимеца не сваля черните очила
така се е сраснал с тях
Sunglasses
..сега като и децата започнаха училище
 съвсем ша забрави снимането на сериали
Joy

Общи условия

Активация на акаунт