Отговори
# 300
Здравейте, каня ви на следобедно кафе.

Илхан Шен се снима в сериала "Наследник-Зовът на корените" с Айбуке Пусат и Биран Дамла Йълдъз.

# 301

Flowers Hibiscus ЦВЕТИ* благодаря за следобедното кафе  и
 инфото за Илхан Шен*
 опитвам  се и немога да си го представя
че иска да участва в ЕРГЕНЪТ,
инфото е старо и все пак
Wear RingJoy

# 302
Еми, снощи веднага видях поста на Толга, но реших да оставя на теб сладостта от публикацията му.

Софи, нито за миг не съм повярвала на публикацията за участието на Илхан в Ергенът. Той тогава тъкмо нашумя с участието си в турдизитата и нашите решиха да го използват за пиар на Ергенът.

# 303
Не бях чела за Илхан и Ергенът, но ми стана смешно как нашите се опитват да правят PR на гърба на известни личности.
Аз обаче продължавам да се радвам на любимците.

# 304
Заслужена е тази радост заради любовта и търпението Heart

# 305

Flowers Bouquet ЕМИ* и на мен ми е смешно..
поредният роден и напуснал България
но я обича и иска да си намери тук жена чрез шоуто,
представям си реакцията на родителите му..
Joy

много са хубави Толга и Амине заедно
..страхотна, невероятна харизма*
Kissing Heart

# 306
Хайде още малко ИИ Толга, пък по-късно ще направя и гифки от видеото.

# 307
Минавам да се отчета че съм жива нямах интернет удома и не се включих цял ден сега отивам да си пиля нервите.

# 308
Толгахан Сайъшман обясни причината за дългото си отсъствие от екраните

Диди, ще ти бъда много благодарна ако преведеш и това видео, Hands Pray когато имаш време и възможност, разбира се.
Доста интересни неща казва Толга, но с автоматичния превод не можах да разбера всичко. Друго си е да имаме професионален превод.

# 309
Добро съботно есенно  утро и ден. Flowers Fallen Leaf Приятен уикенд на всички.  

Благодаря за видеото. Толга винаги е бил честен и откровен и ще е любопитно какво е споделил.

# 310
Здравейте, момичета!

"Днес бъдете себе си!  Подминавайте негативното!  Не се ядосвайте на всяко нещо! Следвайте сърцето си, но не забравяйте разума си някъде по пътя!
Усмихвайте се много и от сърце, защото освен вас, някой друг със сигурност се нуждае от усмивката ви."

Нека почивните ви дни бъдат изпълнени с уют, слънчеви мисли и вълшебни мигове!
Приятен уикенд!

4 октомври – Световен ден за защита на животните

Днес е денят, в който хиляди природозащитници по цял свят и организации за закрила на животните отбелязват Световния ден за защита на животните.
Целта е да се подобри отношението към животинските видове по света, като се предостави подкрепа на лица, групи и организации за хуманно отношение към тях.
Незлобливост, благодарност, вярност, саможертва, преданост, кураж и великодушие – все качества, с които животните на тази планета обогатяват живота ни и ни правят по-добри и състрадателни.

# 311
Обичате ли Реване да си похапнем и почерпим ей така да сме красиви и здрави.  Аз съм опитвала и арабско реване с какао и грис, но не ми допадна особено .

# 312
Освен актьор на годината и Ариен взема награда за най-добър дигитален проект на годината.Толга казва ,че преди също е вземал за сериали които е правил на екран но са отминали много години. Хубаво се получи казва Толга сериала е дигитален и дойде на късмет.Вземам наградите които са доста за децата които заслужават да се усмихват.Толга е започнал с продуценството за да излезне от зоната си на конфорт и да прави нещо различно което да му доставя удоволствие и казва ,че 27г е бил на екран ако прибави и моменти в които е бил фигурант искал е да научи какво се случва още повече от зад с опита си на актьор и това му е била целта.Има си своите проблеми ,но аз съм щастлив. Пита като се върне назад как си вижда кариерата:Стресираща, уморяваща далече сте от семейство и хора които обичате имаше много жертви които съм правил понякога ,но и времето тече точно като вода като погледна миналото наистина има много точни проекти.Надявам се и да продължим!
Питат за Алмеда той казва,че е била с децата и гости така ,че утре имало събитие на което Алмеда е поканена ще отидем ние заедно.
- Не чувам въпроса но е момента в който Толга се накланя да чуе нещичко.
Толга казва ,че в жертвите му са присъстсвали и децата и ,че с тях също е искал да направи много общи неща като са били по малки и затова ми се наложи да направя това за да им отделя повече време.Даже мога да кажа ,че и заради тях го направих защото все работех далеч от семейството си не се оплаквам но извоюваните ми успехи бяха с тези жертви.
Виждаме ми ви повече в дигитилни проекти напоследък от колкото на екран ваш избор ли е?
Разбира се че е мой защото това да работиш за тв сериал времето което е снимаш историите които поднасят.Искам да участвам в нещо различно занимавах се с бизнес и това е добра работа която трябва да прочуя и извън страната и като съберем всичко това което правя трябваше да остана далеч от екрана и без това. И понеже всичко върви добре още дълго време ще остана далеч от екрана.
Питат Толга за нещата от сектора и основно случая с Айше Баръм.
Това не е нещо което да се обсъди тук с една дума нека аз не се намесвам тук а на г-жа Айше лично ще се обадя да и пожелая всичко да отминава и се надявам да се възстанови час по скоро.
Толгахан го питат за последните му споделяния.
Толга казва ,че това са думи от неща които той е писал и думи които ще използва в проекти които той ще заснеме но са неща от живота ,но за съжаление тези мечове винаги усещаме по пътят си.Важното е да сме изправени след всички тези мечове.
Искате да кажете ,че ще гледаме във ваши проекти неща написани от вашата ръка
Лека полека всичко е късмет.
Благодарим ви!
Аз ви благодаря!

# 313
Реването, заедно с превода - страхотна комбинация! Благодаря ви, момичета!
Диди, хиляди целувки за превода на видеото. По-късно ще коментирам думите на Толга.
Освен актьор на годината и Ариен взема награда за най-добър дигитален проект на годината.Толга казва ,че преди също е вземал за сериали които е правил на екран но са отминали много години. Хубаво се получи казва Толга сериала е дигитален и дойде на късмет.Вземам наградите които са доста за децата които заслужават да се усмихват.Толга е започнал с продуценството за да излезне от зоната си на конфорт и да прави нещо различно което да му доставя удоволствие и казва ,че 27г е бил на екран ако прибави и моменти в които е бил фигурант искал е да научи какво се случва още повече от зад с опита си на актьор и това му е била целта.Има си своите проблеми ,но аз съм щастлив. Пита като се върне назад как си вижда кариерата:Стресираща, уморяваща далече сте от семейство и хора които обичате имаше много жертви които съм правил понякога ,но и времето тече точно като вода като погледна миналото наистина има много точни проекти.Надявам се и да продължим!
Питат за Алмеда той казва,че е била с децата и гости така ,че утре имало събитие на което Алмеда е поканена ще отидем ние заедно.
- Не чувам въпроса но е момента в който Толга се накланя да чуе нещичко.
Толга казва ,че в жертвите му са присъстсвали и децата и ,че с тях също е искал да направи много общи неща като са били по малки и затова ми се наложи да направя това за да им отделя повече време.Даже мога да кажа ,че и заради тях го направих защото все работех далеч от семейството си не се оплаквам но извоюваните ми успехи бяха с тези жертви.
Виждаме ми ви повече в дигитилни проекти напоследък от колкото на екран ваш избор ли е?
Разбира се че е мой защото това да работиш за тв сериал времето което е снимаш историите които поднасят.Искам да участвам в нещо различно занимавах се с бизнес и това е добра работа която трябва да прочуя и извън страната и като съберем всичко това което правя трябваше да остана далеч от екрана и без това. И понеже всичко върви добре още дълго време ще остана далеч от екрана.
Питат Толга за нещата от сектора и основно случая с Айше Баръм.
Това не е нещо което да се обсъди тук с една дума нека аз не се намесвам тук а на г-жа Айше лично ще се обадя да и пожелая всичко да отминава и се надявам да се възстанови час по скоро.
Толгахан го питат за последните му споделяния.
Толга казва ,че това са думи от неща които той е писал и думи които ще използва в проекти които той ще заснеме но са неща от живота ,но за съжаление тези мечове винаги усещаме по пътят си.Важното е да сме изправени след всички тези мечове.
Искате да кажете ,че ще гледаме във ваши проекти неща написани от вашата ръка
Лека полека всичко е късмет.
Благодарим ви!
Аз ви благодаря!

# 314
Дидкооооо , виж какъв красив букет от рози ти е донесъл Толга  Gift HeartFlowers RoseFlowers RoseFlowers Rose

Благодаря за превода. Полезно е че се изясниха доста неща. Няма раздала. С Алмеда са си заедно сплотени и влюбени и ще се завърне на екран

Общи условия

Активация на акаунт