Отговори
# 345

Даже си спомням ,че и темичка имахме.
Благодаря за инфото, Диди! Аз освен Езги не можах да разпозная другите актьори. Езги наистина пее много добре!

Ново от сторито на Езги:

# 346

Много приятно сериалче и хич не натоварваше точно лятно дизи си беше.

https://www.bg-mamma.com/?topic=668577

И архивните темички намерих мисля ,че бяха двечки или три.

# 347

Да приключа днешния ден с една клюкина - Суде с ново гадже:
Цитат
#MuratCeylan беше видян за първи път с приятелката си актриса #SudeZülalGüler.
(@ismailzenn) 

# 348
Да внеса малко инфо за севгилито - Сървайвъра Мурат познат за мен почти всяка година участва в Сървайвър не знам дали е печелил не съм се интересувала но бяха много близки с Хилмиджем Интепе - сървайвър но успя да пробие в актьорският бранш.
А аз така ви наблюдавам с кафето в ръка събудих се рано ,че удома ме мислят за магистрала.

За не обичащите кафе и чай мъкна

# 349
Здравейте, момичета!

"Бъди щастлив с малките неща, които животът ти дава. Това е най-добрият начин да се насладиш на деня си."

Щастлив, усмихнат и приятно споделен ден ви желая!

А аз така ви наблюдавам с кафето в ръка събудих се рано ,че удома ме мислят за магистрала.

Диди, аз също така ви наблюдавам, но не защото станах рано, а защото току-що се събудих. Може и да "вляза в час" след третото кафе.

# 350
Здравейтееее , хубав ден ви желая макар и дъждовно есенен.
Всеки сезон си има своят чар и красота.

# 351
След възмущението ми за поредните прибрани актьори на топло в темата на Мерт Рамо - Снеж е пуснала пълна информация е време да оплюем и кака Мухъ.

Селен Сойдер: "Търсеха някой, който да замени Емина Сандал в поредицата Lale Devri. И аз получих ролята. Поради тази причина се оказа добре; Рейтинга на Лале Деври изобщо не беше добър. Топрак също е много обичан герой. Благодарение на мен сериалът беше спасен. 📌

Хатидже ханъм е отишла да подкрепи приятели и колеги

https://x.com/2_sayfaofficial/status/1975881259185475748

# 352
След възмущението ми за поредните прибрани актьори на топло в темата на Мерт Рамо - Снеж е пуснала пълна информация е време да оплюем и кака Мухъ.

Селен Сойдер: "Търсеха някой, който да замени Емина Сандал в поредицата Lale Devri. И аз получих ролята. Поради тази причина се оказа добре; Рейтинга на Лале Деври изобщо не беше добър. Топрак също е много обичан герой. Благодарение на мен сериалът беше спасен. 📌

Хатидже ханъм е отишла да подкрепи приятели и колеги

https://x.com/2_sayfaofficial/status/1975881259185475748
Охх, Диди, изказването на МухЪта направо ме накара да подскоча от стола. Добре, че не се замерих с нещо по нея, че щях да си счупя компа, а днес тъкмо го поправиха.
Какво безочие и самочувствие без покритие. Благодарение на нея сериалът бил спасен - ха-ха-ха. Да ѝ имам самочувствието без покритие. Та тя няма нито един завършен сериал.
Но Хатидже ханъм ми хареса - това е истински колега:

# 353
Ах въпросната актриса дори и Ибо Челиккол прецака навремето айде моля ви се да не си отварям устата ,че ще кажат това момиче къде е побрала толкова хейт в себе си за 16 г. Да факт е че от 40та позиция и сценария за бълдъзата стигнаха на първо място ,но беше заради проекта Земя небе и любов ,че взеха герой от там а не за самата Сойдерица.Ейваллах Кенан Бал - г-н Неджип си беше казал ,че се е счела за голяма работа изглежда затова и не просъществува кариерно виждаме как се бута на осмото борче на кавала и сериалите и се гледат само заради останалите. Да не непомням за случката с Джан който беше го извадила извън нерви буквално не защитавам поведението му - напротив. И феновете на СелГа как вярваха в измисления пияр и не виждаха колко е нещастен Толга добре ,че Мухата си получи заслуженото чрез Алмеда - хич не ме е жал. И да се мазни по тв Серенай повече няма да бъде приятелка ни с нея ни с Гюл Онат - свърши.
Сетила се Мара след 16г да се прави на важна ало до вчера не помнех ,че си актриса джанъм.
Хатидже ханъм - няма грешка голям пич.

Истинската кралица на Лалето. Wink

Серош за арабския Мари Клайър.

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 17:59 от x BlackRose x the guardian team :)

# 354

Истинската кралица на Лалето. Wink

Серош за арабския Мари Клайър.
Само това цитирам.
Другата не заслужава нашето внимание!

# 355
Толга до Мухата

Толга със Серо

Толга & Мерве Болур

Алмеда Heart

# 356
Здравейте, момичета!

Мечтите се сбъдват в точния момент.
И този момент се нарича:
"Всяко нещо има своето време"

Нека денят ни е изпълнен с щастие, радост, усмивки и позитивно настроение!

# 357
Серенай за Мави

# 358

Следобедно есено капучино и почерпка.  Yum

# 359
С капучиното и почерпката върви и най-новият герой - агент Ферман от "Сънливецът"/ Uykucu:

Общи условия

Активация на акаунт