🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 45 346
  • 1 537
  •   48
Отговори
# 1 230
Според мен Емили няма да си тръгне скоро, дори никой да не я "иска"..
Точно! Тя е главния герой във филма. Влезе първа и то със сценарий/куфара/, вкарали са й Вальо и Красьо евентуално за любовен многогълник. Другите засега са като статисти. Тук там се откроява някой друг образ, като Пенко. Нямам представа още колко ще влизат. Някой знае ли?

Абсолютно подкрепям. Независимо дали има душевни проблеми, дали е от аутистичния спектър или е добра актриса, то тя е главният герой, който ще им изнесе сезона. Има изключителни включвания на точното място. С всеки епизод ми е все по-интересна.

# 1 231
  • Варна
Типичен селски бек, какъв ти лъв.
Особено в профил ми е изключително антипатичен

# 1 232
В промото на следващия епизод май Емили и батката са стоплили отношения и седят едно до друго и се галят.. освен ако нещо не ми се е сторило, но е малко странно цялото това нещо. 🤷♀
А верно ли Шермин е 48 кг. И знае 5 езика?????? 🤦♀🤦♀🤦♀🤦♀

# 1 233
Бъркаш, май е на 48 години и 5 пъти си е правила носа

# 1 234
В промото на следващия епизод май Емили и батката са стоплили отношения и седят едно до друго и се галят.. освен ако нещо не ми се е сторило, но е малко странно цялото това нещо. 🤷♀
Поправям те, ако позволиш - в промото за по-следващия епизод. Satisfied Ясно е, че това, което са обявили за днес, ще го гледаме чак другата седмица.

# 1 235
  • В Града на Липите
Досега е проговорила на 1 и чат пат на 2-ри. Иначе не сме я теглили, може да е наддала малко от джан съклет, че тоя нейния мъж въобще не й обръща внимание.

# 1 236
Щерминката, от всички 5 езика, които твърди, че знае, говори само на 1 - български. На израелски 1 - 2 пъти каза по 1 - 2 думи. То, ако знанието на 5 - 10 думи на даден език се брои, значи аз говоря 20 езика 😃

п.п. След този мой пост очаквам да пусне в ИГ профила си 4 клипа от по минимум 15 минути и на всеки клип да говори на различен език, за да ни убеди, че наистина говори 5 езика 😂

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 15:45 от Lady Cassiopeia Duval

# 1 237
И снимка на кантара. Grinning

# 1 238
Включвам се, не съм изчела, да питам - Метушева ми е като Далакова  и Рупецова - странни фамилии, което ме кара да мисля, че са от помашкия край на Родопите и имат помашки произход тези момичета - Ана-Шермин и Елвира от преден сезон на Ергенът. Уважавам помаците и имам приятели сред тях.
Пенко за 31 години не е успял да се разчупи, развие и не му тече гладко речта, не е надмогнал ограниченото селско мислене тип "не вижда по-далече от носа си", той е и неуверен, нескопосан, недодялан, но не толкова като батката - модел и "хай левъл". За Пенко има лъч надежда, защото Габи се е заела с шлифоването му , а той не се дърпа, а се учи.

# 1 239
Включвам се, не съм изчела, да питам - Метушева ми е като Далакова  и Рупецова- странни фамилии, което ме кара да мисля, че са от помашкия край на Родопите и имат помашки произход тези момичета Ана-Шермин и Елвира от преден сезон на Ергенът
Пенко за 31 години не е успял да се разчупи, развие и не ми тече гладко речта, не е надмогнал ограниченото селско мислене тип "не вижда по-далече от носа си", той е и неуверен, нескопосан, нефодялан, но не толкова като батката - модел и "хай левъл"
И спортист, и мъжкар. Trollface

# 1 240
Петър и Йовица са много странни. Какво очакват за толкова кратко време.
Йовица  си каза, той, какво иска - да ги рисува голи! Simple Smile

# 1 241
На мен ми харесва водещата-фина, с естествено и ненатрапчиво присъствие, не като повечето да рецитират речи като роботи.

# 1 242
Водещата  не е попадение. Аз си мисля, че  точно тя  е  като робот. Един водещ трябва да има присъствие.

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 16:32 от Pepina_n3

# 1 243
Водещата е безлична... а и изглежда прекалено слаба, направо ме е страх да я гледам.

# 1 244
Как и е ИГ на мадоната от Дубай, че не я намирам в ИГ нещо?
И защо такъв път има отгоре на темето това момиче? Разсмях се като каза, че Симона ходила при нея да и обяснява колко е красива, колко е умна, че то тя си казва тези неща, аз от друг не чух да я хвали.

Общи условия

Активация на акаунт