🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 46 547
  • 1 558
  •   102
Отговори
# 1 470
Тези анаболните много се контузват бе... Във всяко риалити като видят малко зор и се прекинват...
Лилито: "В Пловдив са най-големите богаташи" Simple Smile Много информирано момиче.

# 1 471
Не виждам хайпа по близнаците. Няма къде да се вредят.

# 1 472
ПатлаДжан се размина с възможността, да  подобри биографията си с красива жена, която да му роди красиви деца.
Дано!!!! Колкото грозен, толкова и неприятен.

# 1 473
  • В Града на Липите
ПатлаДжан се размина с възможността, да  подобри биографията си с красива жена, която да му роди красиви деца.
Не се знае, може да удари коляно и да поиска прошка. Като я гледам най-вероятно ще му прости още няколко пъти.

# 1 474
Потресена съм от този Джан.
И от Габриела пак ръка му даде

# 1 475
Тъжно, аз ги харесвах някак си. Красавицата и Звяра, а и той допреди ревностите беше много миличък.

# 1 476
Джанко се дуе като пуяк пред близнаците и гледа лошо... Бррр

# 1 477
Айдее малко радост и за момите, че с тия убитаци вътре съвсем се бяха удрямали 😀. Няма само анаболи и комплексари да гледаме я! Може и да вдигнат левъла - да видим!

# 1 478
Краси си е типичен представител от зодия водолей!
Защо?

# 1 479
До колкото разбрах той се издразнил от това, че тя казала при запознанството с близнаците "Приятно ми е", а той ако бил се запознавал с нова щял да каже "Приятно ни е".

# 1 480
А Джан откъде се наежи така, пак ли изтърваха да покажат нещо...

# 1 481
Този е психопат.
Не стига, че прилича визуално на американско були, , ами и характерът му зловещ.

# 1 482
  • В Града на Липите
Валко сега омекна ли? В кого е влюбен? Не мога да им проследя любовните линии на тия двамата. Емили него ли обича или Красьо, а Вальо нея или Лили?
Няма да заспя тази вечер. Тия направо ме съсипаха.

# 1 483
Хора, казах ви че има нещо неприятно и обсебващо в Микелето… просто погледа му е ужасен. Щом си позволява такива неща в национален ефир, правете сметка насаме какво би правил.
Габриела трябва да бяга с 200!!!

# 1 484
  • софия
Тези анаболните много се контузват бе... Във всяко риалити като видят малко зор и се прекинват...
Лилито: "В Пловдив са най-големите богаташи" Simple Smile Много информирано момиче.
Е това казах и аз. Много знае кака ви Габи, подхвърля им инфото за близнаците, сега чакаме да златотърсачките да се наредят..за любов, не за друго Blush

Общи условия

Активация на акаунт