🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 65 394
  • 1 922
  •   21
Отговори
# 1 845
Наистина е интересно, защо са отрязани коментарите на Виктор. Явно са го направили в последния момент, щом дори излъчването на епизода се е забавило с един ден.

Сега, ако някой приема инфантилизма за норма и за него 29- годишен прав- здрав участник е дете, явно нещо около тях се е объркало ужасно много.
Моите наблюдения над 25 и нагоре годишните е, че са супер адекватни млади хора, чието детство е свършило преди няколко години. Дидсорд групите са в миналото, социализират се навън, водят активен културен живот, до голяма степен се справят сами, знаят какво искат и си гонят целите.
Но пък като се има предвид формАта, който разискваме, няма как в него да гледаме кой знае колко “зрели” участници, факт.

Глезените нас ни вълнуват, именно защото мъжете се вълнуват от тях. 😊

Последна редакция: пн, 22 сеп 2025, 09:33 от TuЛи

# 1 846
Не е съвсем така . Нас ни вълнуват много неща, които мъжете нито забелязват, нито ги вълнуват. Както и тях, впрочем.  Според мен, например, какво Красимир мисли, че една жена очаква - мъжът да е гол охльов е бая далеч от реалността.

# 1 847
Хубав, тънък и изящен глезен неслучайно е наложен като критерий за красота. Не задължителен, но е плюс ако е наличен. Simple Smile
Очакванията на Красимир за възприятията на жените спрямо него също не са се появили от нищото. Друг е въпросът, че красиви за един не означава сущото за друг. И по- добре.

# 1 848
Аз пропускам факта възраст, той верно е на 40 и е хванал бума на 2000-те с оваксаните актьори.

# 1 849
  • Варна
Хубав, тънък и изящен глезен неслучайно е наложен като критерий за красота. Не задължителен, но е плюс ако е наличен. Simple Smile

Наложен, когато жените са носили поли до глезените. Преекспонира се това.
Някой инфлуенсър го е вкарал отново в употреба.

# 1 850
За мен най-красива е Габи на ревнивеца. Дано да избяга спешно от него. Иначе във фб групи съм чела безброй коментари, в които мъжете посочват, че глезенът е много важна част за привлекателността на жената. Най- отблъскващо за мъжете било агресивността и мъжкаранството. Именно заради това Габи с корекциите не е харесвана, както и Хелия.

# 1 851
Тази Хени ми прилича на по-голяма сестра на Ивка бейбе. Същия вайб.

# 1 852
  • Варна
Сега се сетих, че Симона каза, че Петър много обичал да задава провокативни въпроси на жените, да ги сконфузва мъничко.

Онзи въпрос за бройките, да не е от него, макар че изобщо не го вярвам. На оня пъпеш Вальо е според мен 😁😁😁😁

# 1 853
Сега се сетих, че Симона каза, че Петър много обичал да задава провокативни въпроси на жените, да ги сконфузва мъничко.

Онзи въпрос за бройките, да не е от него, макар че изобщо не го вярвам. На оня пъпеш Вальо е според мен 😁😁😁😁
Не е бил Валентин, той едва ли е писал въпроси. Малко ме съмнява, че щяха да му разберат написаното. Аз смятам, че е бил или Виктор, предвид разговорите по-рано, или Петър, защото той май участва в разговора с Виктор по-рано и ако е искал да дойде темата на дневен ред пред Дениз. Може и жена да е била. Ама съм сигурна, че не е Валентин. Валентин най-много да пита "К'ви съ ти меркити, колко тий гъзъ"

# 1 854
Да ви кажа и за древния идеал за красиво и симетрично мъжко тяло - размерите на врата, бицепса и прасеца трябва да са еднакви. Simple Smile

# 1 855
  • Бургас
Ама Натали май наистина е скрита лимонка, в интервюто каза, че е бисексуална, имала полигамни връзки….

# 1 856
Виктор към Божана: “Жената трябва да има хубава усмивка задължително. Прави зъби… И да не се вижда много венец.”
Божана към Виктор: “Ама… На теб ти се вижда супер много венецът.” 😂

Последна редакция: пн, 22 сеп 2025, 10:48 от Lilly_85

# 1 857
  • София
Ама Натали май наистина е скрита лимонка, в интервюто каза, че е бисексуална, имала полигамни връзки….

Ха, не го знаех това. 😮
Ами ето, Лили се е влюбила в Наталито и стана ясно защо така хранеше Орлин.
Лили май си е Гей. Натали е 'Би' Май и Хени е 'Би' ама не знам, не знам. 😀

# 1 858
Наистина прекалява Виктор. Вярно е симпатичен, ама не е като да няма ушаци и венци, не е и като да не оплешивява...

# 1 859
  • Варна
Още нещо каза Симона.
Много си личало, че Краси и Емили са имали взаимоотношения преди Рая.

Питам се, постановка ли гледахме от всички останали на банкета?

Общи условия

Активация на акаунт