🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 73 143
  • 1 922
  •   8
Отговори
# 240
Снощи, след бруталния очерк на Вальо на тема "Как се виждам след 5 години", ми трябваха 5 мин. да осъзная какво гледах. Усетих се, че сигурно изглеждам като Емили - втренчена в една точка и мигаща на парцали. Откъде го изкопаха това невероятно дъно Валентин. Успя да скандализира даже и непоклатимата Емили. И с кой акъл се хвърли веднага да лъже при наличието на сто камери около тях? В предните епизоди ми беше забавно колко не е в час, но снощи главата ми експлодира от изказванията му. То си е направо плашещо, че размишлява така, не е забавно вече.

Играта беше поредното показно как се запълва половин епизод с нула бюджет и за сеир.
Габиту я измъчиха с туй бягане по плажа и после с тия миди. Тя си е на курорт, те я карат по срещи да ходи и игри да играе.
За другата Габриела се надявах, че ще започне да търси начин да се отърве от този бъдещ насилник Джани. Засега обаче не виждам наличие на мозъчни клетки, работещи в тази посока и се разочаровам.

В този епизод защо така ни орязаха Шерминчето? Ще забравим колко страни е посещавала и колко езика владее перфектно.
Емилиту за три дни разкара двама, Тушев няма да смогне да ѝ вкарва нови кандидати. Сега кой ще ѝ даде роза?

# 241
  • В Града на Липите
Сега кой ще ѝ даде роза?
За такива драматични ситуации са измислили три златни рози Grinning Може първата да е за нея. Заработи си я жената.

# 242
Тези златни рози Райна ли ще ги дава Joy

# 243
Да, от самото начало бях сигурна, че едната златна роза е за Емили.
Жалко, че тази седмица няма как да си тръгне Валентин.

Супер много ми допада това, че на среща можеш да отидеш и без да я спечелиш. В "съседното" предаване се печелят само с игри и печелят винаги едни и същи.

# 244
Тази Райна много невзрачна бе. Като някакъв дух се промъква с извинения да не би да им пречи нещо и също така изчезва....

По въпроса защо се мълчи за прането имам версия - нещо като послание от продукцията към драгия зрител, който си е помислил нещо, пък то може да е съвсем друго, например инсценировка. Демек не сме по-различни от Вальо дето вярва на образа, който представя Емили. Ми то и това може да е инсценировка...жената да си е нормална бъдеща правистка и да го играе еди каква си пък ние елементарните да сме и се вързали...нещо такова аз усещам с тия обрати около Емили. Само дето са пропуснали някои факти от миналото и дето няма как да го играят инсценировка...

# 245
Емчето повече я заболя идеята за социалните помощи и да е бременна постоянно, отколкото филмите за възрастни... Тя си каза, че обича "пара и кеф".
Но това, че този плужек извъртя нещата сякаш той ѝ би дузпата е много жалко...
Емили не иска и да я извадят от стереотипа. Представям си да трябва да живее с някой и да се съобразява и с него. Или да има дете, едно, не 12.

# 246
Микелето изглежда скучен, Стоян интересен. Криси обаче е прекалена сухарка и не вярвам да им се получи, докато хубавата Габриела май си е като ухажора си. Габи и Калоян си отиваха визуално.
Криси, според мен, и не иска Стоян за ухажор, 2 пъти го пита как я е избрал точно нея.  Чакаше да мине срещата и това е. Тя и без това си е дръпната и има някакви психологически задръжки в общуването с противоположния пол. Аз се радвах, че поне Петър допускаше да седне до нея. Но са прави някои дето пишат, че не знаят тя дали се е мачнала с Петър още.
Тя чака някой Принц на бял кон, ама там няма такъв.

# 247
Валентин реши, че трябва задължително да задмине всички по простотия и изкопа под дъното и на Марианската падина. Не знам от коя пещера е излезнал този индивид, но се надявам жена да не го пипне повече.
Емили или осъзнава бавно нещата, или я заболя най-вече от предложението да живее на помощи в Германия, понеже поне три пъти каза за помощите.
Притеснява ме, че Валентин ще се разгърне още повече в днешния епизод, а пък ме болят веждите от кокорене на този етап

# 248
Ох, стн ми тъпо за Емили…

# 249
  • Melmak
Гледах снощи, но не можах да пиша. Пуснахме с мм да гледаме заедно, той няма идея от предаването, от този сезон не е гледал нищо. Не съм му разказвала също. Добре, че беше легнал, че като видя Валето и Емито щеше да припадне!
Изораха дъното, всеки сезон отключва ново дъно!

Ако сега жените дават роза, то Вальо няма как да го изгонят!

Тази Хения, която звучи като Херния, е много гнусна. Изглежда ми евтина.
Разбирам, че най-фрапантни са хора като Емили, Шерминката, обаче такива като Филипа остават на заден план с ехидната усмивка (докато Емили раказваше случилото се) и фалшивия си фейс. И тя е дърпана и опъвана, но понеже не е крайно зле, не изпъква.

# 250
  • София
За толкова реалитита, които е имало в България, никога не бях срещал подобно дъно и подобие на човек - Ивайло/Валентин. Не съм виждал по-нагло, долнопробно и глупаво същевременно същество. Трудно ми е да си представя, че изобщо може да има в днешно време подобен инфантилен и отблъскващ индивид. Пълен потрес.

Hands Thumbsdown Hands Thumbsdown Hands Thumbsdown

Тежко и горко на която и да е жена в бъдеще, която би си го причинила да има общо с подобен "човек".

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 11:51 от rm15

# 251
Йовица не ми хареса да ходи при едната страна (Вальо), после при другата страна (Емили) и да препредава информация.

# 252
Направо ме хвана срам за този “Ивайло”. Имам чувството,че Емили обаче е влязла в роля. Доста добре се изказва на си хрони и никак не е глупава. Започвам да подозирам,че онова с праха за пране може да е някаква игра. Я кажете според вас кои си имат гаджета отвън, защото моите предположения са доста. Сякаш и докторчето не му е чиста работата, защото вчера го изигра това с крампата, да не го снимат в компрометиращи пози. За Габи Бланко съм почти на 100 % сигурна и за Криси( от стария сезон) сякаш.

# 253
Валентин е рядко срещано тъпо парче... направо не е истина

# 254
Довечера ли ще раздават рози мъжете?

Общи условия

Активация на акаунт