🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 73 322
  • 1 922
  •   2
Отговори
# 255
Наистина не съм виждала по-противен човек от Валентин. Само като му погледна физиономията и ми призлява.... ужасно излъчване, ужасен човек просто.

# 256
  • На морето!
Много интересен социален експеримент ще се окаже това, ако Емили довечера свали маската на кухата, лека жена и, въпреки визията си изкара една страхотна арументация и натрие носовете на всички, които не й дадоха шанс заради преекспонирания й лек образ. Всичко женско в мен се моли да е така. Но и да не е, в крайна сметка тя е просто една незлоблива, не бих казала глупава жена, която е избрала да се държи като средностстистическия необвързан мъж от малък град на Балканите.

Нямам търпение да видя възмездието за тоя нещастник. Сигурна съм, че този сезон ще завършва сюжетните линии, които започва и развива с такава скорост.

# 257
Не съм гледала рекламите днес, но във фейса пишат, че давали на промото, че влиза бащата на Орлин.
Да не е партенка? Някой ако види промото за днешния епизод да пише какво дават.

# 258
Снощи, след бруталния очерк на Вальо на тема "Как се виждам след 5 години", ми трябваха 5 мин. да осъзная какво гледах. Усетих се, че сигурно изглеждам като Емили - втренчена в една точка и мигаща на парцали. Откъде го изкопаха това невероятно дъно Валентин. Успя да скандализира даже и непоклатимата Емили. И с кой акъл се хвърли веднага да лъже при наличието на сто камери около тях? В предните епизоди ми беше забавно колко не е в час, но снощи главата ми експлодира от изказванията му. То си е направо плашещо, че размишлява така, не е забавно вече.

Играта беше поредното показно как се запълва половин епизод с нула бюджет и за сеир.
Габиту я измъчиха с туй бягане по плажа и после с тия миди. Тя си е на курорт, те я карат по срещи да ходи и игри да играе.
За другата Габриела се надявах, че ще започне да търси начин да се отърве от този бъдещ насилник Джани. Засега обаче не виждам наличие на мозъчни клетки, работещи в тази посока и се разочаровам.

В този епизод защо така ни орязаха Шерминчето? Ще забравим колко страни е посещавала и колко езика владее перфектно.
Емилиту за три дни разкара двама, Тушев няма да смогне да ѝ вкарва нови кандидати. Сега кой ще ѝ даде роза?
Продукцията ще и подари златна роза.

# 259
  • София
Емили не играе роля и е на 99.9% труженичка с дефицити.
Такива образи нямат място в ефир, камо ли да ме трогнат с нещо.
Нищо режисирано няма в праха за пране с Краси. Толкова и е капацитета.

Напротив, според мен Вальо може да си замине много лесно.
Нито една жена ако не му приеме розата по законите на шоуто би трябвало да е аут, защото е отхвърлен от всички. Какво от това като има роза, като към момента няма жена на която да я връчи.
По тази логика ще остане и жена без роза, но нищо чудно златната роза да влезе в сила.
Разбира се ако библията не го позволява, то на следващото завъртане 100% е аут.

# 260
Видях няколко човека да пишат че е възможно Емили да получи златна роза от продукцията, след вчерашната простащина на Вальо тъпото...аз вече нямам думи за него!
За мен това вече би било прекалено отчаян ход, само и само да поизчистят имиджа на Емили!
Вчера ми дожаля заради грозната постъпка, защото никоя жена не заслужава така да я лъжат, но няма да ми промени предишното мнение.
Емили 100% не играе роля, изцяло е тя, и е почти сигурно че е труженичка навън.
А за дефицитите и липса на елементарна обща култура на поведение, изказ, обноски, знания ако щеш - под нулата!
Плашещо е положението при нея и не виждам изход, такива образи не са за пример!
Но Вальо селото дето се има за много нещо, вчера изрина дъното!
Каквато и да е жената, това е супер унизително и ниска топка...в тоя индивид има 0 мъжки черти, отделно е противен визуално, но поведението му под всякаква критика!
Аз не мога да повярвам че тоя кукумицин е само на 22!
Няма такова дъно, не знам откъде го изкопаха, но спешно трябва да си ходи още днес!
На такива не трябва да им се дава поле за изява и да остават в сянка по-адекватни участници заради тях - Филипа и Йовица и Натали и Орлин примерно...
Заради цирковете на Емили и Вальо, който е по-зле и от нея, не се показват повече останалите!

Днес ще е интересен епизода, да се види разобличаването на Вальо кухото пред всички, напълно заслужено!

# 261
Сега видях Шермин в 3 сезон и сега. Коренно различен нос и физиономията и е друга

# 262
  • Melmak
За мен доктор Пи и Вальо трябваше да бъдат изгонени. От продукцията директно. Единият заради расистките си изказвания, другия- ясно защо.

Едит: добавям нещо. Ако сега е ред на мъжете да дават рози, то Вальо ще го гледаме още… нееееееее!

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 13:07 от Pandora1

# 263
  • here and now
Да видим дали ще има толкова отчаяна и жадна за слава мома, която би я приела...

# 264
Е, на кой ще даде роза? Лили ще му я върне - тя така го нахейти. Евентуално новичката Хени. Всички други са по двойки.

# 265
  • here and now
Не помня дали писах вече,  но мисля, че на Габи ще даде..

# 266
Благодаря за темата Flowers Sunflower
Попълних анкетата - Натали и Орлин ; Габи ; а пък Щермин знаела 5 езика - за първи път чувам Stuck Out Tongue Winking Eye

# 267
  • софия
Таман си мислех да се кандидатирам з за следващ сезон на Ергенът, ама за нищо на света пък не мога да ям миди с черупки Grinning
Тази смешна двойка батката и момата бижутерка много ме дразни. Той с демонстрациите си на собственическо чувство, освен с визията си, а тя с  глупостта да го приема с гордост.
И това:" Много мъ стискъш" по време на нежностите, ме уби просто!
Селяка Вальо го изкоментирахте ВЕЧЕ-ДЪНО! Няма какво друго да се каже.
Ще го изгонят скоро според мен. Абсурд е да му се върже някоя девойка. Лили съвсем ясно че не е за него, пак е стратегия, за да остане, разчитайки на това че тя няма избран мъж.

# 268
  • here and now
На Лили, доктор Пи ще ѝ даде, има да връща жест...

# 269
Не помня дали писах вече,  но мисля, че на Габи ще даде..
Габи ще получи от Калоян… Пък и я виждаме в промото за довечера как соли Ивайло, така че ме съмнява. Но не е невъзможно.

Общи условия

Активация на акаунт