🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 79 685
  • 1 922
  •   1
Отговори
# 285
За мен най-красива е Габриела, Наталия не ми харесва, но може и да е заради инфантилното поведение.

# 286
Да и на мен ми стана по-симпатична. Дано не вземе роза от този ужасник.

# 287
Според мен пък е редно да вземе и след това да го изпържи.
Ако в сезона на тримата Ергени беше достойно да откажеш роза, то за мен в този по-достойното е да приемеш, но след това да не върнеш - особено като постоянно влизат нови участници.

# 288
  • В Града на липите
За мен доктор Пи и Вальо трябваше да бъдат изгонени. От продукцията директно. Единият заради расистките си изказвания, другия- ясно защо.

Едит: добавям нещо. Ако сега е ред на мъжете да дават рози, то Вальо ще го гледаме още… нееееееее!
Да, не знам защо ги оставиха. Изкефиме как го нареди за расистките коментари, обаче трябваше да им пусне записа с всичките му простотии и да го изхвърлят като парцал.
Оставиха ги, тъй като са им от ятото златни кокошки. Ще ги държат, докато могат, защото никой няма да гледа скучни двойки. Най-високия рейтинг обикновено е от зрелища и скандали, а това шоО вече се утвърди като един голям панаир.

п.п. И на мен визуално най-много ми харесва Габриела, особено когато мълчи.

# 289
Тоя Йовица що не предаде дословно на Емили думите на Валентин " той каза, че си е избрал теб като най-лесната за да получи роза и после те е разкарал защото не си му нужна". Щяхме да гледаме метален прът в действие.

# 290
Тоя Йовица що не предаде дословно на Емили думите на Валентин " той каза, че си е избрал теб като най-лесната за да получи роза и после те е разкарал защото не си му нужна". Щяхме да гледаме метален прът в действие.

Реши да  й представи информацията по-тактично, мен ме изкефи...

# 291
Ох, не мога. 😂 Чета си коментари из фейса сега и някакъв бясно защитава Ивайло. Цъкам на профила - на снимката един чичак с 4 малки хлапета, местожителство - Германия. 😂

# 292
Ох, не мога. 😂 Чета си коментари из фейса сега и някакъв бясно защитава Ивайло. Цъкам на профила - на снимката един чичак с 4 малки хлапета, местожителство - Германия. 😂
Хаха...някой сбъднал мечтите Валентинови Simple Smile

# 293
  • у дома...
Снощи на моменти имах чувството, че Красимир едва се сдържа да не шибне един затвратник на Валентин. Съдейки от идражението му и стойката, Валентин се отърва на косъм.

# 294
  • Melmak
Да, Йовица доста смекчено представи нещата, радвам се, че се усети и така го каза.
Валентин е брутален, някъде преди мен написахте, че надмина Пацо.
Снощи мм вижда Вальо за първи път, не е гледал предаването. И казва “този брат на Пацо ли е??? Той е копие и в лицето, и като поведение!”

# 295
Няма какво да се правят на деликатни, на тия като Емили трябва да им се каже в прав текст бруталната истина белким им стигне до мозъка, че с тая визия и поведение в живота ще попадат все на Валентиновци.

# 296
Трудно ще надмине Пацо, но верно сякаш една майка ги е раждала, това никой артист не може да го изиграе, уникално прости хора.

# 297
Няма какво да се правят на деликатни, на тия като Емили трябва да им се каже в прав текст бруталната истина белким им стигне до мозъка, че с тая визия и поведение в живота ще попадат все на Валентиновци.
Тя не попадна на Ивайло, а сама си го взе. Нали си мечтае да пере с по-млади.

# 298
  • софия
Абеее.... И това е така!
Това, че той е отврат, е  без съмнение,но тя си е таргет на такива!
Страшно е вулгарна.

# 299
Абеее.... И това е така!
Това, че той е отврат, е  без съмнение,но тя си е таргет на такива!
Страшно е вулгарна.
И те са й таргет - Красимир, Ивайло...

Общи условия

Активация на акаунт