🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 82 351
  • 1 922
  •   1
Отговори
# 375
Започна ли? Извинявайте, гледам през сайта, нямам тв. Дава ми, че има рекламен прозорец.
Ще позакъснеят днес, премиерата на “Предатели” е.
Много се разочаровах...

# 376
Мда, представи си го тоА made от “евррината боя”’ да специализира неврохирургия примерно …
Доктора сигурно е със специалност леене на куршум, лят от алуминиева дограма
Добре, че не специализира хирургия, че мен ще ме хване страх да видя преди операцията мъж с вид, поведение и интелект на квартален месар или дюнерджия.

# 377
Пенчо в тик ток много хора писаха, че са лепили автостъкла при него.
Новият е потрес, щом успя да накара хората да съчувстват на Емили. Аз много трудно му разбирам, съмнявам се да е от Бургас, никой там не говори така.

# 378
Пенчо в тик ток много хора писаха, че са лепили автостъкла при него.
Новият е потрес, щом успя да накара хората да съчувстват на Емили. Аз много трудно му разбирам, съмнявам се да е от Бургас, никой там не говори така.
Баш тъй си говорят тарикат гларусите от Здравко насам.  Такива като него са си отделно звено. Нормалните хора не говорят така, разбира се.

# 379
Сега ще започне

# 380
Как може да е толкова хубав тоя Калоян и толкова ама толкова да е противен като заговори.

# 381
Има ужасно гласче

# 382
На мен ми е противно мъж да си бръсне краката и ръцете...По-добре килим и чорапи, отколкото да ми боде Joy

# 383
Дениз и Виктор вече си ги представям с деца, дават си вайб на женени вече. Мразя мъже с епилирани крайници.

# 384
Новото двайсет е да слушаме колко е слаба Шерминатора… 40кг. От вчера е почнала.
Та освен 5 езика и общата култура да добавим и килограмите към репертоара

# 385
Натали е много противна и лигава,въобще не и отива такова поведение на годините 🤨

# 386
На мен ми се стори бая ошкембена Сарми, тоя задник и тия карпузи не предполагат 40 кг.

# 387
Айде Шермин не издържа, излобя и тя!
Натали е много по-адекватна от Шерминатора във всяко едно отношение, голяма завист!
Натали е от малкото наистина нормални вътре, а Шерминчето с нейните 5 езика, old money, сюнети, милиардери да ходи да се прегледа!

# 388
Страшно отпусната е, личи си че не е тренирала и ден в живота си. Не знам колко кг е в действителност, но се тресе като пача…

# 389
С какви очи Шермин о(б)съжда чуждите глезени и рамена, които хората не си избират при положение, че е заличила всеки почерк на природата и гените по себе си, че даже и линията на косата ѝ е запълвана. Комплекси и сюнети всеки ден.

Общи условия

Активация на акаунт