🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 39 674
  • 1 279
  •   57
Отговори
# 75
Обаче Джан Микеле и Бижутерката колкото и да ми е тъжно, са май най-истинската двойка за момента.  Натали, признавам, е много хубава наистина.

# 76
Ако наистина вече са ясни двойките сезонът за мен ще е супер скучен докрая. Супер фалшиви или беизнтересни са повечето двойки, дано Габи Бланко да успее да ги изкара извън нерви и да им паднат маските.

И защо ги вкарват така по един по двама, по-добре да си ги бяха вкарали всичките в началото, щеше да е по-интересно, а не да си направят двойки още от първите три епизода и да си карат така докрая. Дори в ДиК имаше размествания в двойките, а тук ако ще гледаме същите двойки докрая аз само ще следя темата, не искам да си губя времето с двойки тип Шермин и Краси, Джани и Габриела и подобни. Те май от двойките само Шермин/Краси, Джани (с неговото Габи за фон без да говори) и разбира се Емили и Ивайло дават.

# 77
Пенко Пантерата 😆😆😆

# 78
  • у нас
Ох, тоз Пенко, бе 🤣🤣🤣

# 79
Ох тази Дениз... на мократа игра ме шокира с вида си. Злобата се е отпечатала страховито върху лицето й.

# 80
  • Sofia
“Израелката” дали е ходила в казарма,че там била задължителна за жените,и то за цели 2год. 🤔

# 81
  • у нас
Краси и Емили забравиха, че е игра това. Доста се разгорещиха в двойките си.

# 82
Ще се издрайфам…

# 83
  • here and now
А какво печелят победителите?

# 84
Но не мога да отрека, че това, което ми харесва при жените е, че не виждам целулит. Може и да не довиждам, ако греша моля да ме поправите.

# 85
Израелката дали е ходила в казарма,че там била задължителна за жените,и то за цели 2год. 🤔

Ходила е тя, на казарма за шерминатори 😂.

Май само тези които са с израелско гражданство, а тя май само е живяла там покрай майка й мисля, не си спомням

# 86
Играта... няма по-идиотска просто! Пенко е трагедия по всеки един показател.
Натали не ми е хубава без грим.
А двамата клоуни Валко и Емчето са ... ми не намирам думи какво са.
На Красьо освен мускулите, му изпъква и шкембенцето.
Габриела като фея орисница ги нарежда колко са пъргави, хубави, сексита...
Бижутерската Габи напълно ме разочарова с тоя смешник дето се хвана.

# 87
Ох тази Дениз... на мократа игра ме шокира с вида си. Злобата се е отпечатала страховито върху лицето й.
Не знам какво е правила, но в първия сезон беше по-страшна без грим.

# 88
Мен Хени ме кефи. Не прилича на лигла и Слава Богу не се прави на интелектуалка. Харесвам я и визуално, особено косата.

# 89
Не знам в коя галактика това би могло да е забавно...

Общи условия

Активация на акаунт