🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 73 386
  • 1 922
  •   2
Отговори
# 165
Направо ми стана жал за Емили
Сега Ивайло ще я изкара луда и лъжкиня

# 166
Вальо толкова си вярва на простотиите, че и ги разказва и им се радва. Толкова прост организъм със самочувствие не беше влизал досега.

# 167
Лили от трън на глог.
Първо шматката Пенко, сега Вальо я налази...
Шок след шок.
Харесвам коментара ти. Искаш ли да отидем в Германия да точим помощи и да си направим видео? 🥰

# 168
Аз малко ревнах, стана ми тъжно. Не за друго, ами дори и тя има нужда да говори с хора. Добре че някой я отрази и то не за да ѝ се подиграва... Тъпаци

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 23:38 от RoseofVersailles

# 169
Емили:"Вале, ела за малко."
Знае му името!

# 170
Лили от трън на глог.
Първо шматката Пенко, сега Вальо я налази...
Шок след шок.
Харесвам коментара ти. Искаш ли да отидем в Германия да точим помощи и да си направим видео? 🥰
Абее, отчайващо хетеросексуална съм, но как се отказва такава оферта!?
Аз досега да се мъча по стандартния начин за препитание в Германия, а то как си живучкали схемаджиите...

# 171
Искам да им пуснат разговора им, за да видят всички останали кой кого е разкарал. Да му видя физиономията на тоя малоумник.

# 172
Знае му името!

Е, то Вале и за Ивайло върви 🤣🤣🤣

# 173
Тоз Ивайло голям гз бе, по-брутален от гз на Емили!

# 174
  • София
Знае му името!
И аз това дочух, ама този .. какъв актьор, какво чудо, не знам, супер ред флаг ми е за мъж и с това мяукане, още повече.

Искам да им пуснат разговора им, за да видят кой кого е разкарал. Да му видя физиономията на тоя малоумник.
И аз мисля, че това би било редно да се случи, за да се изясни тази ситуация.

Емили може да си бъде адекватна, можее, тука може да има преобръщане на имидж.

# 175
Мале това момче Ивайло се е излага безумно. Който го е намерил за каст, дано го позлатят. С глас се смея. 😄😄То е реално тъжно, но не ми пука достатъчно да се впрягам.

# 176
Реакцията на Филипа и Йовица към споделеното от Емили беше сеирджийска, вместо да подходят сериозно, Йовица -"дай му шанс" и Филипа с ехидната усмивка.
Вальо е изкопал дъното и е открил още едно след него... много е долен или прост, или и двете.

# 177
Искам да им пуснат разговора им, за да видят всички останали кой кого е разкарал. Да му видя физиономията на тоя малоумник.
Ама на него това му е бил първоначалния план, нямало какво да й се обяснява. Вие не го разбирате...

# 178
Брутален г*з е тоя Ивайло

# 179
Тоз Ивайло голям гз бе, по-брутален от гз на Емили!

Наистина голям гъз!
Не бил наргилист, а бруталист. Това лапе ще яде нейде големите шамари на живота.

Общи условия

Активация на акаунт