🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 79 770
  • 1 922
  •   1
Отговори
# 345
Ох, какво ѝ беше толкова селското на Дениз, че всички го помните. Grinning Изтърваха си нервите, заради ненормалната Гърдева, която Тушев направи герой, ама тя собственоръчно се о*сра, та всички разбрахме, че истинските герои са Капитонова и Дениз, че не са я бутнали от някоя скала.
Изрод мръсен, гаден, долен, затвори си проклетата селска уста, стара мома!

Баш това! Никога не съм харесвала Сашка, гледах сезона и я видях каква е, не бях на ничия страна. Но с тия реплики Дениз си показа грозното лице!

И аз не харесвам Сашка, но Дениз и Виктория са брутални грубиянки и селянки…
И понеже са мега прости и злобни, Сашка благодарение на тях изглеждаше много свястна хахаха

# 346
Ох, какво ѝ беше толкова селското на Дениз, че всички го помните. Grinning Изтърваха си нервите, заради ненормалната Гърдева, която Тушев направи герой, ама тя собственоръчно се о*сра, та всички разбрахме, че истинските герои са Капитонова и Дениз, че не са я бутнали от някоя скала.

Баш това! Никога не съм харесвала Сашка, гледах сезона и я видях каква е, не бях на ничия страна. Но с тия реплики Дениз си показа грозното лице!

И понеже са мега прости и злобни, Сашка благодарение на тях изглеждаше много свястна хахаха
Бяха я монтирали да изглежда така, бяха я покрили колко е неграмотна на играта за знания, ама беше бая назад, почти като Виктория, колкото и да искаха, пак имаше моменти, в които се напиваше и говореше простотии, а "дислекЦията", "ния" и т.н. от г-жата психолог са не по-малко селски. Който е гледал малко от Сашка в други риалитита знае, че е по-селска от двете взети заедно.

# 347

Явно има някаква диагноза, явно е била на лечение. Обаче ми направи и впечатление, че Краси посъветва момичетата да скрият опасните предмети вечерта. Той май, май, знае нещо...
Да, четох че се познават от преди. Излизала е с негов познат. Меко казано.

# 348
Е в първия сезон май най-свестни бяха Деница, но тя изглеждаше като леля на Виктор, Марта, но тя нямаше влечение към него, нито той към нея май и дори една Гергана.

А Емили май познава Йовица и Филипа отвън, защото вчера каза "моите познати" за тях.

# 349
  • София
Валентин, Емили, Красимир, Шермин вече се оляха и няма да изкарат дивиденти. Въпрос на време е Хенито да се оака и то. Останалите са адекватни, дори Габи Бланко е редови герой, а не палячо на фона на тия.
Да добавим и д-р Пепи към олятите Simple Smile Той ми е далеч от адекватен.

Доктора със сигурност е на второ място след Валентин в класацията на най-кофти участници. Колкото и да остане още - ще му е много, но не вярвам някоя от тук нататък да се излъже да му даде роза. Коментарите му към Лили показаха селския му и ограничен манталитет на долнопробен расист.

Лили много ме кефи, как показва, че е десеторно по-интелигентна от тези двамата, както и от половината участници - без значение от цвета на кожата ѝ. Всичко е до образование и възпитание а не до цвят на кожата, пол, раса, произход и т.н. ама "доктора" явно не го е научил това. Sweat

# 350
Е в първия сезон май най-свестни бяха Деница, но тя изглеждаше като леля на Виктор, Марта, но тя нямаше влечение към него, нито той към нея май и дори една Гергана.

А Емили май познава Йовица и Филипа отвън, защото вчера каза "моите познати" за тях.
Гергана свястна... Тя щеше да го изнасили, беше Емили, ама с малко повече мозък.

# 351

Бяха я монтирали да изглежда така, бяха я покрили колко е неграмотна на играта за знания, ама беше бая назад, почти като Виктория, колкото и да искаха, пак имаше моменти, в които се напиваше и говореше простотии, а "дислекЦията", "ния" и т.н. от г-жата психолог са не по-малко селски. Който е гледал малко от Сашка в други риалитита знае, че е по-селска от двете взети заедно.

Може да са я монтирали, обаче те изпъкнаха със злоба и селяния много повече и това е факт. Хора доста ги намразиха след това, независимо каква е Сашка в реалност…

# 352
Валентин като типично малко дете, което са отрязали и започва да плюе каката. Мислеше си, че Емили го харесва и я сваляше, обаче е толкова тъп, че не се осъзна докъда да стигне.  Сега веднага обърна палачинката, че чак в Лили се вгледа. Момчето си е искрено тъпичък, обаче от простотия се изложи много. На 22, а е като на 12. В разсъжденията на Емили противно на държанието и има доста смислени неща. Обаче не мога да разбера пие ли, че тяка бавно изговаря думите или от зъбите нещо.
Възраст 22, ум на 12, а външен вид на около 40. Laughing

А понеже съм гледала Сашето в Инфлуенсърите - абсолютно мога да извиня всеки, който си е изтървал нервите и я е обиждал. То няма такова животно.
Като цяло Дениз към днешна дата ми се струва доста адекватна, тогава обаче беше много близко миналото ѝ на плеймейт и на момиче на Стоте Манекенки. Нещо, което никога не ми се е вързвало, защото тя няма евтин вид тип Шермин, Мони Зенгинер, Габи Бланко и т.н. Дори с цялата си селения, аз още помня, че беше най-грамотната в нейния сезон.
Така е, но да допълня, че и Гергана секс тигрицата беше учудващо начетена и грамотна в онази игра. Въпреки определено кифленския външен вид не предполагащ особено към това. Докато доста от уж по-интелигентно изглеждащите и заявяващите се като Алекс и не само се провалиха.

# 353
Наистина Валентин прилича на 35 + с тия опънатите пътечки. отсега...  Не че е виновен за което, просто като се държиш като боклук губиш правото на нормално отношение към теб.

# 354
Аз като ги видя с Емилито и все забравям, че тя му е кака всъщност. Grinning

# 355
Аз от първият път в който го видях, отказвам да повярвам че е на 21-22. Това е скандално да изглеждаш, че гониш 40така в началото на 20те си… ужас

# 356
Аз от първият път в който го видях, отказвам да повярвам че е на 21-22. Това е скандално да изглеждаш, че гониш 40така в началото на 20те си… ужас
Доста мъже са така последно време. Повечето ми състуденти приличат на чичковци, масово са плешиви. Прилича на Бачорски, сега като го гледам в Трейтърс.

# 357
Ужас. То май не са и само мъжете де, има и много момичета които изглеждат многооо над възрастта си. Дори и в предишният сезон на ергенът - Даниела, Мартина, Ана-Мария, Ферай и мн. други

# 358
Ужас. То май не са и само мъжете де, има и много момичета които изглеждат многооо над възрастта си. Дори и в предишният сезон на ергенът - Даниела, Мартина, Ана-Мария, Ферай и мн. други
Амим то тъжното там е, че са си платили за което. Grinning При момчетата просто се случва.

# 359
  • Melmak
Имам чувството, че в предишните сезони влизаха чат-пат нормални жени, които го правеха я за приключение, я за реклама на бизнес. Примерно Деница, да, изглеждаше възрастна, ама беше нормална. Марта също, Ева певицата си влезе за реклама, Елвира написа книга и я популяризира. Това даже повече го разбирам. В тоя сезон само танцьорки и ало.бг.

Общи условия

Активация на акаунт