🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 79 445
  • 1 922
  •   1
Отговори
# 390
Шермин да ми се хвали, като тежи 5 килограма и говори 40 езика

# 391
  • here and now
Тези са по-големи клюкарки и от нас бре! Mr. Green

# 392
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Шърман и Красьо седнали като тьотки на мегдана и като първи сред клюкарките не спират да обсъждат и намират кусури на другите, тези са си в отделна лига. У тяхно село явно огледала нямат.

# 393
Ууу малкия нос генетично! Ми... що го дялка ДВА пъти тогаз ма, Шърмѝ? То жлъчка излезе от устата ѝ вече на тази красива, умна, начетена жена.

# 394
Баааси излагацията, тая Шермин е дъното. Ама кво може да се очаква от човек с нейните виждания и убеждения за света...Който знае, знае, няма да казвам, че да не вземат да ме баннат...

# 395
''Седим си ние, момичетата ми правят комплименти и тая...'' Шерминатора се вживя в Реджина Джордж. Гениите ѝ били такива... За какво си говорим.

# 396
Хахаха колко пъти ще повтори, че й бил малък носа преди операцията? Почва да ме съмнява че е била Уди Кълвача хахаха

# 397
  • София
Трябва да се учим от тези какви са клюкари, ние дори така не се държим и не коментираме. 🤣🤣

# 398
Леле, тази Шермин се оказа потресаващо злобна жена.

# 399
Офф, да й слагат субтитри на Наталиту. Адски лигава

# 400
Малее много злоба от Шерито!
Ама и Краси пръча не пада по гръб, и той не по-малко злоба!

Шермин айде млъкни, че вече ставаш мега жалката!

# 401
Шерминатора и Краси в действие! 😂😂😂 Той започна полекичка, обаче тя се нае като багер и ги довърши тотално! 😂😂😂

# 402
Алооо, Кан, чакате ли ме? Идваааам

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 22:41 от лорелай

# 403
Шермин рева, че не са ѝ дали екранно време, е, сега ще види какво е да ти даде Тушев екранно време.

# 404
Много са злобни и двамата. Направо лика прилика.
А седнал тоя Красимир орангутана да говори кой бил женствен, при положение че той си бръсне краката хахаха

И моля ви да се опитаме да преброим колко пъти Сармата споменава Дубай?

Общи условия

Активация на акаунт