🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 48 921
  • 1 612
  •   85
Отговори
# 660
На мен ми харесват корекциите на Шермин, без бюста, много е прекалила там, оляла се е и е вулгарно. Иначе устните ѝ на фона на всичките мравояди са си много добре направени. Цветът на косата и качеството на самата коса са което трудно преглъщам.

# 661
  • София
Леля Шърми трябва да изкара отнякъде парици за нови сиси. Опитва се да се рекламира/презентира, но е пълно трагедия.
Наталия е симпатична, но да седи и да се усмихва. Като си отвори устата и ми иде да я лупна.
Дениз скочи на Шерминатора, защото последната се взема за много над останалите. А все пак и Дениз има его и няма как да играе.втора цигулка. Много искам сблъсък между двете.

# 662
  • Melmak
Шърминатора като види какво е правил благоверният ѝ Краси с Емили, не знам какво самочувствие ще ѝ остане… нали сега се държи все едно той е само нейна собственост!

# 663
Хахаха да и като почне да изтъква каква “връзка” имат от началото се скъсвам от смях

# 664
Дали тази вечер все пак докато играят на истина няма да им пуснат да погледат филма "Емили и шнорхела"

# 665
Шермин и преди корекциите едва ли е била грозна жена , ако съдя по майка и. Гърдите и са доста зле обаче.

# 666
  • Варна
Чета си аз Звездни компромати и кой да видя там на снимка - двойничката на Симона. Едно към едно.
Двойничката е трансджендър сестра на Педро Паскал.

Лейди Касиопея, мисля че Хени при отговора си на въпроса на Емили вкара корекциите. Имала много корекции, коеро значи, че е комплексарка, което означава, че е кръгла нула в леглото.

# 667
Физиономията на Шермин докато четат въпросът към Натали за корекциите на носа беше като на магарето на Шрек, то зъби ли са , бузи ли са.....ауу още се смея 😆😆😆😆

# 668
На мен сцената с кученцето на плажа хем ми беше приятна, защото харесвам кучета, хем се шокирах, че в Гърция има улични кучета по плажовете.

У нас не съм виждала досега такова нещо, може и да има, но от страна с такива огромни претенции не го очаквах.

Иначе най-после дадоха по-свестен плаж, че другия с камънаците и сивия като пепел пясък, на който снимат обикновено е ужасен. Самата среща мина добре, заради усилията на Симона, иначе докторът се отпусна да говори, но предимно глупости.

Наталия ми е красива, но да вземе да използва някакъв балсам или маска за коса, защото вече няколко пъти виждам как косата й стои като проскубана слама.

Шерминката, дето я критикува постоянно пък е заприличала на леличка, а дори няма 30 още.

# 669
  • Melmak
Радвам се, че Пенко не е станал ветеринар! Ако ще дава кроасан с шоколад на куче.. нали..

Този сезон е много постен. Сами се гримират, фризират и обличат. Като отидат на среща е одеяло на плажа с ягоди и кроасан. Как им се откъсна от сърцето една мида с черупка за Габа и Калоян! Преди караха атв-та, то не бяха лодки, яхти, разходки, морета.. сега одеяло на плажа…

# 670
Тази година ни имението, ни плажа, ни разходките- всичко е мега смитано.

# 671
Чета си аз Звездни компромати и кой да видя там на снимка - двойничката на Симона. Едно към едно.
Коя Симона?

# 672
  • Melmak
То имението.. две бели къщи с грозна архитектура. И по цял ден ги гледам лъснали на тоя басейн. Не знам за вас, аз съм бяла и не мога да се пека, изгарям. Имам чувство, че тия нон стоп не ги свалят от слънцето - я басейна, после плажа…

# 673
Като се сетя за имението от първи сезон и ми се плаче като гледам сегашното.

# 674
  • Варна
Коя Симона?
Ха, и аз като Емили 😂. Как се казва новата, която влезе?

Общи условия

Активация на акаунт