🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 79 248
  • 1 922
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Е, тогава какво ми го рекламират, че в следващия епизод, когато ще в пО следващия?!?!
добре че гледам с ден закъснение 😁😉

Направо си пускай днешния. Може спокойно да пропуснеш дългото обядване и обличане на доктор Пи, което гледахме вчера.

# 646
А аз, понеже съм много изостанала в информациите за Дениз(направо смятайте, че нито я помня от първия сезон ,нито съм и следила развитието) ще ви кажа, че според мен тя и Кристина се държат и изглеждат много добре-елегантни ,хубави, обрани.  Мисълта ми е, че ако някой от мъжете  не се е информирал предварително , ще си лапне по нея.
Кристина е елегантна, но е прекалено затворена. Не харесвам такива студени хора. Дениз се държи много по-добре от нея. Ако не беше позната на хората от предишното ѝ участие, със сигурност щеше да е фаворитка на публиката.

# 647
Е, тогава какво ми го рекламират, че в следващия епизод, когато ще в пО следващия?!?!

Направо си пускай днешния. Може спокойно да пропуснеш дългото обядване и обличане на доктор Пи, което гледахме вчера.

И аз пропуснах вчерашния. Нещо интересно случи ли се, че няма да го връщам?

# 648

И аз пропуснах вчерашния. Нещо интересно случи ли се, че няма да го връщам?

Няма нищо интересно, аз го гледах преди малко с 90 процента превъртане… голяма тъпня

# 649
Габриела има селска хубост.
Натали е свежа мацка, не случайно всички мъже и се лепят.

# 650
Габриела има селска хубост.
Натали е свежа мацка, не случайно всички мъже и се лепят.
Аз пък смятам точно обратното. 😁 Натали ми е селската хубост, а Габриела е свежа. Нооо, както писаха и по-горе… Само до момента, в който заговори.

# 651
  • София
Аз пък смятам, че и двете са хубави, но по различен начин. Габриела лично за мен е една идея по-хубава. Но, като цяло Габриела, Натали и Кристина за мен са най-красивите момичета в този сезон.

# 652
https://youtu.be/B-zsz5mWFDo?si=Dnn-WEN5o6DuOAOS

Една от песните на Орлин, с псевдоним Орли Анроу.
Саня Борисова участва в клипа

# 653
  • Сф
Ужасна е! Заболяха ме ушите за 10те секунди слушане. Толкова му е обработен гласът, а за гадния акцент да не говорим.

# 654
Шермин е много смешен образ... Ще каже човек някой минимум с кралско потекло е влязъл във формата. Чак подчертава какъв късметлия е Краси, че се радва на компанията ѝ безплатно...и как другите участници няма как да имат досег до нея и Краси в реално време, че тя щяла да е или в Дубай или на фестивала в Кан...И интересно Натали, която е толкова искряща, млада и красива,  в главата на шермин се пръска от завист по красотата шерминатова...

# 655
Натали е сладка ама като почне с това гушене, галене и мяучене...ти става байгън. Двамата с Орлин абсолютни заспи. Ми покажете малко младежки огън, флирт, закачки..кво само дремуцате и в просъница мърморите...заспала работа. Май на Натали и трябва друг тип мъж. С Орлин тя направо заспа.
Кристина - ако, че ми е студена и без чар, но оценявам това, че добре си пази границите. Не се е предала някой да я опипва, да я обсебва и контролира. Не се е врекла във вярност на Петър и е останала отворена за евентуални нови емоции и взаимоотношения. Тук пак ще кажа, че Габриела е най-зле в това отношение.
Емили ги предизвиква. Има смелост в подобен акт. Не е казала че говори за сексуална възбуда. Каза само за възбуда. Може да се тълкува всякак. Както тя каза дори и от храна.
Новата е зле на промото но иначе ми стана симпатична.
Шермин ново дъно ли иска да изкопае...да задмине всички.
Денис- дотук само позитиви. Не я знам от преди, тук ме печели.
Голяма завист към Натали от кърпените. Ме кой ги е карал  да се дялкат и помпат...ще си носят последствията. Нека гледат младите момичета и да се замислят струва ли си да го правят.

# 656

Как може да чуеш това и да си кажеш '''Топ е, трябва да изтряскам 20 хилки за клип''

# 657
Шармин много я е яд,че Краси се наслаждава на нейната величествена компания безплатно (защото при нея безплатно има само ако майка й я покани на кафе).
Да не говорим,че е глупавичък,да не кажа тъпичък и не й е на нивото.Излага я в национален ефир,тя,която заслужава от син на барон нагоре..  Вчера как му се изсмя на масата,когато той попита "Какво е това? За салфетки ли? " (поставката за тях).

На мен устните й ми харесват как са направени,руска техника. Силикона й има спешна нужда от смята, провиснал е ужасно много.Мисля,че наистина е имала немалък бюст (защото има много кожа,явно е липсвал обем под кожата).

За Габриела пък самото й телосложение е да има малък бюст и като напъхала дините, личи кожата как не смогва от напрежението и разпъването (при Шармин няма такъв проблем). Защото няма място, натурално не е за такъв обем.

# 658

Как може да чуеш това и да си кажеш '''Топ е, трябва да изтряскам 20 хилки за клип''
Като не си ги спечелил с труд тия 20 хилки, що да не ги пръснеш...
Много НЕ харесвам Орлин! Хитрец, лицемер и без да го обявява живее с мисълта, че е над останалите и му се полага повече по право, ма то му е възпитано това. Готов политик!

# 659
  • Melmak
Мен много ме отблъсква руската техника в устните. Направо ми се драйфа като го видя това!

За Натали съм съгласна, че се лигави, мяука и спи. Явно новото поколение gen Z наистина са заспи. Да не се обиждат ако са тук, ама всички гледаме меметата със сравненията с милениълите.

Доктор Пи като яде толкова и тренира да научи и той, че крака се тренират също. И той, и Краси са без крака!

Общи условия

Активация на акаунт