🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 64 908
  • 1 926
  •   29
Отговори
# 630
  • Melmak
Аз разбрах, че хенито е танцьорка в дискотека.
За държанка, не знам.

# 631
  • Сф
Може аз да не съм разбрала, че много се изписва и чета по диагонал.

# 632
Точно Шермин е тази от снимките с Азис. И тя ли се изявява като танцьорка в Студентски вече?

Това са Шермин,Лили и Атижа в Джанъм (турската кръчма)

# 633
Ама несравним е Доктора в разговорите. С дископатии и пневмонии сваля девойката Satisfied

Шермин определено се дразни на Натали. Спомена, че и в Дубай ги имало такива, дето мяучели на мъжете. Явно подобни девойки много ѝ крадат от клиентелата Rolling Eyes

Чакам с нетърпение:
- портите на Рая да хлопнат Вальо по д-то
- Тушев да вкара нова изгора за Емили
- котката да роди Yum

# 634
Тя снимката е толкова обработена , че не си личи коя е блондинка , коя мулатка .
Натали си е хубавка. Много мъже харесват такъв тип жени. На много обаче би им била скучна . Личи си , че е малка , дори да има връзки с мъже , още не е захитряла и не е манипулатовна. Дори да вкарва някаква превземка с гласчето , то си е някакво детонско и не чак толкова привлекателно за мъжете ,за по дълъг период.

# 635
  • На морето!
Гледах сутринта репортаж за предаването. Тази Ана Шерминова като сдъвкана и изплюта, има вайб на полиестерен пуловер във втората употреба. Изненадвам се, че все още има дружки в къщата, чудя се и на този младеж с камъчетата по яката на ризата, той хубаво прост и ленив, ама чак толкова?! Не вярвам в Дубай да успява да се котира, като знам какви свежи красавици идват от Русия, Украйна и Полша, тя е просто смехотворна.

Дениз не съм я гледала на друго място, свързвам я с Ицо 100те манекенки, засега много стабилно се държи момичето.
Емили не знам в роля или не, но много добре ги провокира, благодат за риалити формати е тя.

# 636
  • Melmak
Те тутанкамоните са по-плашещи с това колко са страшни. Нормалните мъже бягат от такива.

# 637
Ама несравним е Доктора в разговорите. С дископатии и пневмонии сваля девойката Satisfied

Шермин определено се дразни на Натали. Спомена, че и в Дубай ги имало такива, дето мяучели на мъжете. Явно подобни девойки много ѝ крадат от клиентелата Rolling Eyes

Чакам с нетърпение:
- портите на Рая да хлопнат Вальо по д-то
- Тушев да вкара нова изгора за Емили
- котката да роди Yum

Шерката наистина много я е яд на Натали. То се вижда - само за нея си говори

На мен пък много ми се иска да вкарат някоя, която да се хареса на Краси Grinning

# 638
Аз чак сега успях да догледам епизода, ама Дениз как захапа Шерминатора, изкефи ме.
Какви държи сметка, кой с кого разговарял 😂 тя с “нейният” Краси, където го облекчават още от вторият епизод… мале направо нямам търпение да й пуснат записа и да й се изтрие самодоволната усмивка… тя се държи се едно имат някаква връзка та тръгнала за другите да се обяснява

# 639
Леле, леле, колко хейт по Шермин. Признайте си, че просто искате да сте като нея. Аз също от малка си мечтая за ц*ци, които имат различна форма. 🥰 И да мога да питам “Къде наблизо поставят ботокс?” на пет различни езика.

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 17:02 от Lilly_85

# 640
Аз пък не намирам Натали за изключително красива. Хубавка е, свежа, очите й привличат. Е, да, на фона на каките е супер. Аз лично Габриела  я харесвам, много кофти,че нейният Ромео така я е приклещил и нито мъжете там, нито зрителите могат да разберат нещо повече за нея. Но да видим.

# 641
Леле, леле, колко хейт по Шермин. Признайте си, че просто искате да сте като нея. Аз също от малка си мечтая за ц*ци, които да имат различна форма. 🥰 И да мога да питам “Къде наблизо поставят ботокс?” на пет различни езика.

Много й завиждаме, така е 😭😭

Аз пък не намирам Натали за изключително красива. Хубавка е, свежа, очите й привличат. Е, да, на фона на каките е супер. Аз лично Габриела  я харесвам, много кофти,че нейният Ромео така я е приклещил и нито мъжете там, нито зрителите могат да разберат нещо повече за нея. Но да видим.

Аз също не намирам Натали за красива, най-много за симпатична.
Габриела има хубаво лице, обаче като започне да говори, този глас нещо не ми се връзва с лицето и ми става неприятна. 😬

# 642
Ох, от самото начало се чудех какво прикрива облещения бизнесмен, aka Жоро Игнатов, почти ми беше станал интересен дори, а то -  най-обикновена тъпота и комплекси, както предразсъдъци и тесногръдие. Това и подозирах, но някак се надявах да съм се излъгала, че ми харесва как се блещи във всички посоки, рядко изумен вид има, което ме забавляваше досега. Хареса ми маминото детенце/ кметското момченце, че не взе участие в тъповатия му монолог, и някак изглеждаше, че неговите виждания рязко се различават от тези, които се наложи да изслуша. Седеше си там на ръба на басейна, пляскаше с ръчички и понякога ехидно се усмихваше, тайно, над нещата. Права е значи Лили, че е двуличник и нагаждач, палавник ще излезе, мамин златен. Laughing
Емили ще ме спука от смях:  “Възбуждам ли ви сексуално, така като ме гледате?” Smiley Че и от хетеро жени изискваше отговор, ще ме разсипе тази! Да, Еми, всички полудяваме като те видим! Revolving Hearts  Луда работа.  Тая новата танцьорка как прецени кой как е в леглото, тя колко пъти ходи да пере с Емили?
Хареса ми това момиче - Филипа, как й отговори, също и как спокойно обясни на дървената тиква - Йовица, че не я кефи никак доминантното му характерче, точно така! Отвратителен е ! Чудя се, как ще й хареса, че тоя същия предложи на новото момиче да я нарисува гола? 
 Краси ме кефи колко е отдалечен и спокоен, страшен контраст с Шермин, която му “влиза остро”, търпи си я, не дава вид да се изнервя на дивотиите й. Тя ми е голям образ също, най - красива, най - умна, живее си в нейния си свят, все тая, кой е съгласен и кой не, тя си се харесва.
Този дърт ергенин, новият фитнес батка, малко гнусен ми стана , че покани това момиченце на среща, но, ако пък се харесат младите, кой ти гледа. Тя и без това е толкова изморена и постоянно спят с нейния кмет, дали въобще знае къде се намира, не е ясно. Но разбирам я, и аз мъжете най-ги харесвам като спят или си мълчат, от рано го е разбрала. Laughing
 Трябва да вкарат някоя подходяща и за най- красивият в Елада - Калоянчо, че с това Габи до него, пълен ужас са.

# 643
  • софия
Точно това си мислех-Краси едва  търпи претенциите и превземките и. Не мисля, че е свикнал чак пък на толкова изисквания.Мъжете като него не си усложняват  толкова живота: пито-платено е там работата.
При положение, че не консумира връзката,  ако целта му е роза, все ще се намери някоя нова девойка ,да го задържи. И той ,и това чуротило знаят ,че навън нямат бъдеще.
За другите двойки-направо да викат един свещеник да ги венчава и да се свършва.
Скучно е това- да слушаме само клюките на Габи и Шермин и нейните хвалби.
А аз, понеже съм много изостанала в информациите за Дениз(направо смятайте, че нито я помня от първия сезон ,нито съм и следила развитието) ще ви кажа, че според мен тя и Кристина се държат и изглеждат много добре-елегантни ,хубави, обрани.  Мисълта ми е, че ако някой от мъжете  не се е информирал предварително , ще си лапне по нея.

# 644
  • София
Е, тогава какво ми го рекламират, че в следващия епизод, когато ще в пО следващия?!?!
добре че гледам с ден закъснение 😁😉

Общи условия

Активация на акаунт