🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 59 685
  • 1 817
  •   61
Отговори
# 705
Азис публикувал тези снимки, озаглавени "Още една незабравима нощ с моите момичета".
Едната е Лили, а другата Шашавал ли е?

Скрит текст:

А така, сега и цигански като научи Шермин, няма да има стигане. Не всяка втора, ВСЯКА девица ще иска да прилича на нея.

# 706
Е много е хубава Кристина. Да кажем, жена та дрънка:blush:
Хубава е, но е много студена. Не знам кой мъж би се опитвал там. Аз съм много за едно момиче да си знае цената, но тя наистина дава вид на крайно недостъпна. Иначе има една принцеска хубост, която на мен лично много ми харесва.

# 707
Пак гледам със закъснение, но да отбележа факт, който съм пропуснала- бай ви Ивайло не бил  барман- наргилист, а боксьор-наргилист!

# 708
Това Ани си живее в някакъв измислен свой свят... Затова приела пръстена! Кой и е давал пръстен? Или аз съм в някаква паралелна вселена?

# 709
Дали ще чуем за 5те езика, която говори невероятната и неземна интелектуалка и красавица Шърминатора?

# 710
Гледам и слушам Валентин и се чудя … как е оцелял толкова години?

# 711
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Да гледаш Валето как се опитва да съживи самотната мозъчна клетка е хем болезнено, хем забавно.

# 712
Пак гледам със закъснение, но да отбележа факт, който съм пропуснала- бай ви Ивайло не бил  барман- наргилист, а боксьор-наргилист!

Това обяснява липсата на център, мислех, че си е паднал на главата при раждането.

# 713
Дениз е fire тоя епизод.

# 714
Гледам и слушам Валентин и се чудя … как е оцелял толкова години?
То за такова създание човек се чуди как се е научило да ходи, да говори...

# 715
Като не искат да ги избират заради външния вид, защо под ягодите се тунинговат толкова?
Може би трябва да научиш пет езика, за да схванеш логиката. Не знам, аз съм проста - само с три. От тези 90%, които ѝ завиждат съм.

# 716
Дениз как го реже амебата Валентин, евалата

# 717
  • here and now
Като не искат да ги избират заради външния вид, защо под ягодите се тунинговат толкова?
Може би трябва да научиш пет езика, за да схванеш логиката. Не знам, аз съм проста - само с три. От тези 90%, които ѝ завиждат съм.
Тя 5-те езика не ги е "показала", за разлика от бостана...
И аз съм от завистливите.. и от вторите... Mr. Green

# 718
Уби ме Емилито с тази перфектна имитация на Кати Grinning

# 719
Ох, Шерминаторката като се ухили така с тея зъби, направени от порцелановите чаши на баба ѝ, направо ми призлява.

Общи условия

Активация на акаунт