🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 51 349
  • 1 678
  •   59
Отговори
# 735
Шерминатора защо не спира да повтаря риално, риално. Във всяко второ изречение риално.

Изговаря и двоен звук в края на думата - нормаленн, реаленн 😀

Винаги се чудя, хубаво правиш зъби и слагаш фасети/бондинг, но защо не си оправят кривите захапки?! Бюстът се е изпърдял, Краси ще бърка дълбоко 😀

В началото каза за някакво гадже, подаръци, Картиета.. тя носи евтини реплики на Ван Клиф (ужасно писналите детелини), де го Картие-то?!

# 736
Жан Микеланджело какво се чуди на този въпрос с бройката на жените, все едно той ще отговаря Joy
А Шермин буквално е като кон с тази захапка и фасети, сега забелязах като почна да се смее Joy Наистина правилно наблюдение, сигурно фасетите са по-евтини, не знам.

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 22:54 от shurayu

# 737
Тва според мен Виктор го е написал ама насра като видя реакцията на Денизчето

# 738
Жан Микеланджело какво се чуди на този въпрос с бройката на жените, все едно той ще отговаря Joy
На мен пък ми прави добро впечатление, вчера също. Само да не беше агресивен.

На Хени, хИени много ѝ отива.

# 739
Кристина е много красива, ама с тоя грим и прическа има някакъв много ретро вид, прави я да изглежда по-възрастна, отколкото реално е. Може би това цели, не знам.
На мен ми прилича на принцеса Аврора и ми е по-скоро timeless отколкото ретро.
Наистина прилича на принцеса Аврора, но и на мен не ми допада грима. Не знам сами ли се правят или имат гримьори.

# 740
Виктор е бил!

# 741
Без да фенствам на Нети... Шермин за пореден път се показа като страхотна простачка. Комплексирано пискане, което премина в пасивна агресия след забележката, че прекъсва. Дъно!

# 742
Без да фенствам на Нети... Шермин за пореден път се показа като страхотна простачка. Комплексирано пискане, което премина в пасивна агресия след забележката, че прекъсва. Дъно!
Изражението ѝ, след като всички разкратикуваха въпроса ѝ към Натали, беше златно.

# 743
Тапичка Микеле защо има толкова бенки по главата си? Страшно противен, тези брадици трябва да ги забранят със затвор.

Виктор дали знае миналото на Дениз или се надява, че като е от турски произход е целомъдрена?! Защото даде заявка за целомъдрена неродена мома.. 😆

# 744
За първи път, чак не мога да повярвам че го казвам...Браво на Емили!
Каза цялата истина за онзи кретен!
Сега остава да го махнат принудително!
И Емили е за махане, но при тоя вече е спешно!

# 745
Ивайло бил мъж. БожКе. Аз по-голяма пу**а в ефир не бях виждала.

# 746
Виктор какъвто и да е отговаря нормално . Слагам му плюс , Микеле има един от вчера 😅

# 747
Много ми е интересно дали може всички жени да му откажат розата, ще е страхотно. Тоя образ няма вече място в предаването, посмяхме му се 2-3 дни, стига толкова. В Емили има още хляб.

# 748
На Хуан Пабло гадната мутра... като заговори Емили. Ужасни са към нея.

# 749
На Емили ценностите явно и позволяват все пак да пребие приятелка Joy

Общи условия

Активация на акаунт