🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 44 647
  • 1 523
  •   141
Отговори
# 870
Петър ми беше един от фаворитите сред мъжете, изненадах се от натиска който се опита да приложи над Кристина и врътването след като получи отказ, на нейно място бих му сложила хикса. Смешник.

Въпросът за бройките и според мен беше от Виктор, той живо се вълнува от темата.
И защо всички унизителни въпроси са насочени само към жените? Да подредят и мъжете в класации по красота, тъпота, бройки и сантиметри.

Габи от сезон2 прави хубави включвания и впечатление, е, с малки изключения. С Калоян са ми странно сладки заедно, въпреки че е ясно, че от негова страна няма голям интерес.

Шермин изглежда толкова скована и под постоянно напрежение как да се изтъкне, ще е интересен сблъсъка довечера между нея и Емили. Не другите, а нея я интересува единствено и само външният й вид, носът й още малко и ще падне от липса на хрущял, тя се учудва на коментарите за него.

# 871
А кога е рожденния ден на Емили?

# 872
Габи от сезон2 прави хубави включвания и впечатление, е, с малки изключения. С Калоян са ми странно сладки заедно, въпреки че е ясно, че от негова страна няма голям интерес.

Аз мисля, че и от двете страни нямаше интерес, но заради жеста на Габи към Калоян, може и да се породи нещо. Тя е буйна, той - спокоен. Ще я успокоява, когато тя запали, което се вижда, че става лесно. Мисля, че има "хляб" в тази двойка.

Шермин изглежда толкова скована и под постоянно напрежение как да се изтъкне, ще е интересен сблъсъка довечера между нея и Емили. Не другите, а нея я интересува единствено и само външният й вид, носът й още малко и ще падне от липса на хрущял, тя се учудва на коментарите за него.

Ако Емили успее да отмъкне Краси от Шермин, това ще е огромен шамар за дамата с 5-те езика. Огромен! След всички претенции и изказвания колко е умна и т.н. едната Емили, която всички смятат за глуповата да го й го вземе..... А и други мъже, които да имат интерес към нея не се вижда да има. И честно казано мисля, че Краси харесва Емили, особено след като се разбра, че е имало нещо преди предаването, та няма да й е чак толкова трудно. Лично аз мисля, че изпълненията на Емили с двете момчета може да е било именно, за да го дразни и да го провокира. А и се виждаше, че той много се дразнеше на нейното поведение. Накратко - дано да има развитие в тази посока.

# 873
  • Варна
Е, Емили нали е сърдита на Краси, много не вярвам да вземе роза от него, ако изобщо той на нея даде.
Тя не ми изглежда, че е й пука колко ще остане в предаването.

# 874
Знаех си, че Краси и Емили се познават преди предаването. Може и чувства да имат. Всеки път Краси става нервен, когато някой се отнесе зле с Емили.
Тя каза, че той е трябвало да я вземе от летището на нейния РД, но не отишъл. Той мълчи, тя с недомлъвки говори. Къде се разбира къде - не. После той я поканил у тях, тя не искала. Някви такива. Но има недоказани истини, които тепърва ще чуем ми се струва.

Той каза, че се познават отпреди това и има такива клипове с нея, че направо ще я закопае....

# 875
Емили нали е зодия Близнаци, значи рожденият й ден е май-юни. Не снимаха ли сезона по това време?

# 876
  • Сф
Емили в предаването ли е казала, че той е трябвало да я взима от летището? Изтървала съм

# 877
  • у нас
Знаех си, че Краси и Емили се познават преди предаването. Може и чувства да имат. Всеки път Краси става нервен, когато някой се отнесе зле с Емили.
Тя каза, че той е трябвало да я вземе от летището на нейния РД, но не отишъл. Той мълчи, тя с недомлъвки говори. Къде се разбира къде - не. После той я поканил у тях, тя не искала. Някви такива. Но има недоказани истини, които тепърва ще чуем ми се струва.

Той каза, че се познават отпреди това и има такива клипове с нея, че направо ще я закопае....
Мислех, че просто блъфира като всеки наранен мъж.

# 878

Мислех, че просто блъфира като всеки наранен мъж.

И аз мисля така. Личеше му, че много й се дразни на поведението и сега стана ясно защо.

Емили в предаването ли е казала, че той е трябвало да я взима от летището? Изтървала съм

Да, вчера на масата пред всички го каза. Говореше с недомлъвки но си каза, че се познават от преди предаването. И явно е имало нещо между тях. Което обяснява прането им заедно - явно са довършили това, което са започнали преди Grinning

# 879
На синхрон обясняваше за отношенията им преди предаването, а не на масата пред всички.

# 880
  • Варна
Аз помня, че Емили за втори път споменава летище в шоуто.
Първия път говореше с Краси и ей така, уж от нищото му каза "Защо, ще дойдеш да ме вземеш от летището ли?" и имаше бъзици в нета, че е толкова проста, че си е мислела, че от Кравино ще долети със самолет до София.

А, то си е имало наистина предистория с летище.

Улавям се, че всеки път когато пиша в темата е все в защита на Емили Sweat Smile

# 881
А на мен ми се струва, че предпрането е било след загатнатите за днес заигравки между Емили и Красьо. Ако е така, то и затова още не са й го пуснали на Шерми. В тези кадри, лихварчето изглежда доста готов за пране и малко му трябва да смени пералнята(пето чувство, а прадон 5 езика) с бъдещата прокурорка. Просто явно
продукцията ни го представи по-раничко, за да предизвика интерес към формата.
Има логика в това. Роклята и чехлите на Емили са същите в сценката с прането и в промото за следващия епизод.
Скрит текст:
Прането:

Промото:

# 882
  • В Града на Липите
И много се смях, когато тя започна пак да обяснява как пътувала и имала много преживявания, а Краси каза "Да, разбрах, повтори ми го 10 пъти". Той гОркия й научи репертоара наизуст.
п.п. За промото за довечера - ако Емили отмъкне Краси от Шармин, шапка ще я сваля и ще умра от смях. Не е невъзможно, защото явно са имали нещо навън преди предаването и той май я е харесвал тогава.
Значи сега си давам сметка, че тоя човек има ега си търпението. Сигурна съм че тоя репертоар го е слушал много повече пъти, отколкото са го излъчвали, защото не ги дават чак толкова често.
И аз много искам Емили с Краси, ама той май се срамува от нея. Макар че двете с Шермин са един дол дренки и по един модел окепазени. Поне Емито няма да му надува главата, ще си седи и мълчи Grinning
Според мен цялата история Е+К я пазят за резервен вариант, ако няма с какъв резил да си напълнят епизода, ще ги сюрпризират. Сигурно ще има увиснали ченета и няма да им спестят нито летището, нито прането.

# 883
И аз мисля, че линията Емили - Краси, тепърва ще бъде изцедена от продуцентите до последната капка. Има доста какво да се види там, сппоред мен Simple Smile

Скролвам си аз ФБ и изведнъж хоп - снимка на усмихнатата Шермин, в близък план Joy

Скрит текст:

# 884
Било е нещо като историята с Вальо- тя е отрязала Красимир, но той го представя обратното, за да не му се накърни мъжеството😆

Общи условия

Активация на акаунт