🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 39 567
  • 1 278
  •   69
Отговори
# 1 050
Мартин Елвиса коментира каста на новия Ерген:
https://www.instagram.com/reel/DOlk6cDipUq/?igsh=N251MzB1MWVrc3F4

# 1 051
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
И аз идвам с това. Не говори ли пет езика Кристина не ми я хвалете Joy.

# 1 052
Много момичета са били вътре с гаджета отвън, някои даже се сгодиха веднага след това. Но Криси е била веднъж в Ергенът и ако си имаше приятел, защо да влиза пак.
Чисти имидж. Беше ѝ излязло име на разглезената принцеса на тати. Сега си личи, че гледа да не мрънка и да изглежда сериозна и респектираща. Дениз е вътре по същата причина, според мен.

# 1 053
https://youtu.be/Tn2pBfx5PvE?t=3050 За всички които не са разбрали!

# 1 054
Може да е юрисконсулт, в което се съмнявам.
Тя каза, че понастоящем е точно юрисконсулт.

# 1 055
Много момичета са били вътре с гаджета отвън, някои даже се сгодиха веднага след това. Но Криси е била веднъж в Ергенът и ако си имаше приятел, защо да влиза пак.
Чисти имидж. Беше ѝ излязло име на разглезената принцеса на тати. Сега си личи, че гледа да не мрънка и да изглежда сериозна и респектираща. Дениз е вътре по същата причина, според мен.
Tя може да го чисти и в Хелс Кичън примерно. Тия с приятелите влизат веднъж, за да почне играта и после не влизат пак в любовни предавания, защото вече ги викат навсякъде.

# 1 056
Супер, плеснали с ръце, па се прегърнали.

# 1 057
Наваксвам с предния епизоди още, бисер след бисер. Габито: "Аз съм много трудна от към мъже!" 😁

# 1 058
Наваксвам с предния епизоди още, бисер след бисер. Габито: "Аз съм много трудна от към мъже!" 😁
Състезават се със Шерминета, коя по голям лаф ще изръси.

Предлагам  следващата анкета да има въпрос за най голям лафмайстор, като наргилкето да не участва, тъй като той си е лауреат.

# 1 059
Сега видях Виктор, ерген номер 1 на републиката. Видя ми се малко сбръчкан. Хаха, хубав мъж, ама харизма нямааааа.

Аз пък днес видях Мартин. Разходи се по една пряка на Витошка. Изглеждаше свежарка 😃

# 1 060
  • у нас
Ха, шегата на Петър ми хареса. Искал да прегърне нещо каменно.

# 1 061
  • В Града на Липите
Ха, шегата на Петър ми хареса. Искал да прегърне нещо каменно.
По-голяма досада изпитвал, само като попълвал документи от КАТ Joy

# 1 062
Много задушевно си говорят Краси и Емили, той толкова топло не си е говорил с Шерминката никога

# 1 063
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Красьо май се отегчи, да не стане накрая #спасете го.
Днес има ли шанс да прехвърчат проскубани екстеншъни и фотополимерни дражета Joy.

# 1 064
  • у нас
Абе, имат си заигравка К и Е. "Да ходим да си лягаме". Много напориста Емили.

Общи условия

Активация на акаунт